Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(pinciuke @ 2010 09 19, 23:51)
lauksim smile.gif

aš irgi esu pardavusi gal 5 rankines, bet iš to nepragyvensi  schmoll.gif
nes po tokio darbo laaaabaia skauda man nugarą....

niekaip neįsivaizduoju savęs, kasdien dirbančios prie odos. ne todėl, kad nepatikų, o dėl sveikatos. tai tikrai sunkus darbas, bent jau man.

Na va, idedu savo naujausia darba jusu verdiktui smile.gif Pavadinimo dar nesugalvojau, bet bandziau pavaizduoti senamiescio gatve nakti apsviesta menesienos.
user posted image

Na man vienas malonumas dirbti su oda, kartais net laiko pritruksta smile.gif
As skinuosi kelia i Vokietija savo paveikslams parduoti. Cia Lietuvoje zmones net i parodas neina, tai ka kalbeti apie pardavima, o vokieciai moka tiek, kiek paprasai ir nesideredami, dar sumoka transportavimo ir pasto islaidas, nes paveikslai is odos ten labai didele retenybe. Aisku, vien is meno nepragyvensi, pritariu, todel mano pagrindinis darbas yra buhalterija smile.gif

Taip, PINCIUKE, pabandykite atrasti patogesnes pozas ar kokias kitokias priemones darbui, kad jaustumete tik malonuma dirbti su oda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gvozde @ 2010 09 20, 15:26)
Na va, idedu savo naujausia darba jusu verdiktui  smile.gif Pavadinimo dar nesugalvojau, bet bandziau pavaizduoti senamiescio gatve nakti apsviesta menesienos.

Na man vienas malonumas dirbti su oda, kartais net laiko pritruksta smile.gif
As skinuosi kelia i Vokietija savo paveikslams parduoti. Cia Lietuvoje zmones net i parodas neina, tai ka kalbeti apie pardavima, o vokieciai moka tiek, kiek paprasai ir nesideredami, dar sumoka transportavimo ir pasto islaidas, nes paveikslai is odos ten labai didele retenybe. Aisku, vien is meno nepragyvensi, pritariu, todel mano pagrindinis darbas yra buhalterija smile.gif

Taip, PINCIUKE, pabandykite atrasti patogesnes pozas ar kokias kitokias priemones darbui, kad jaustumete tik malonuma dirbti su oda  mirksiukas.gif

jep, užsieny tokių darbų kitokios kainos, apskritai požiūris į rankų darbą kitoks.. pas mus visi viska moka patys pasidaryt. biggrin.gif
(o jie mato gyvai tuos paveikslus ar perka internetu?).
nu ir idant užusieny gėdos nepadarytumėt pasakysiu pora pastabų.. ax.gif biggrin.gif 4u.gif labai ryški perspektyva, lyg iš paukščio skrydžio, ir langų perspektyva skiriasi nuo sienų perspektyvos, o turėtu priklausyti tai pačiai. BET, nežinau ar sąmoningai tai darėte ar ne, tai priduoda išraiškingumo. thumbup.gif paprastam taisyklingam piešiniui tai būtų minusas, bet kūriniui, kur prasideda meninė raiška ir jei dar ta priemonė įtikina, atrodo išraiškingai, tada tas iškraipymas tinka ir tampa pliusu.
labiau mane neramina sienų ir grindinio faktūros, jos pernelyg panašios, pasistenkite ateityje vengti vienodų faktūrų greta (kur vienodas ritmas, vienodas tankumas ar segmentų dydis). gal reikėjo plytas daryti smulkesnes, o akmenis šiek tiek didesnius (arba atvirkščiai) 4u.gif gal jie ir kalčiausi, kad vaizdas atrodo kiek monotoniškai, ar taip lyg kažko trūksta... g.gif ax.gif
bet visa kita nuostabu, labai gražus reljefas, akmenys labai smagiai žiūrisi, plytos turi dinamikos, paveikslo kraštai nuostabiai išbaigti thumbup.gif labai gerai atrodo, ir prie kolorito neturiu ko prikibti (bent jau kaip regis nuotraukoje) biggrin.gif nu žodžiu nestovite vietoje, taip ir toliau. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 20 rugsėjo 2010 - 16:07
gvozde labai idomus darbelis.. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
turiu toki klausimėli blush2.gif kur būtų galima rasti nusipirkti anilinių dažų? vis rasdavau prekybos centruose, bet šiuo metu niekur nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaimi @ 2010 09 20, 17:21)
Sveikos 4u.gif 
turiu toki klausimėli blush2.gif  kur būtų galima rasti nusipirkti anilinių dažų? vis rasdavau prekybos centruose, bet šiuo metu niekur nėra g.gif

turguose, kioskuose. kituose prekybos centruose.. biggrin.gif buitinių prekių parduotuvėse, senukuose. žiūrint kur gyvenate ir kas arčiausiai. bet tokiam kaip kalvarijų turguj tai tikrai turi būt.. (beje, dabar kiek paskutiniu metu kur pastebėdavau (specialiai neieškodama), pardavinėja tik vieno gamintojo ir gana siaura spalvų skalė ir labai šaltos spalvos schmoll.gif g.gif)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 09 20, 18:07)
jep, užsieny tokių darbų kitokios kainos, apskritai požiūris į rankų darbą kitoks.. pas mus visi viska moka patys pasidaryt.  biggrin.gif
(o jie mato gyvai tuos paveikslus ar perka internetu?).
nu ir idant užusieny gėdos nepadarytumėt pasakysiu pora pastabų..  ax.gif  biggrin.gif  4u.gif labai ryški perspektyva, lyg iš paukščio skrydžio, ir langų perspektyva skiriasi nuo sienų perspektyvos, o turėtu priklausyti tai pačiai. BET, nežinau ar sąmoningai tai darėte ar ne, tai priduoda išraiškingumo.  thumbup.gif  paprastam taisyklingam piešiniui tai būtų minusas, bet kūriniui, kur prasideda meninė raiška ir jei dar ta priemonė įtikina, atrodo išraiškingai, tada tas iškraipymas tinka ir tampa pliusu.
labiau mane neramina sienų ir grindinio faktūros, jos pernelyg panašios, pasistenkite ateityje vengti vienodų faktūrų greta (kur vienodas ritmas, vienodas tankumas ar segmentų dydis). gal reikėjo plytas daryti smulkesnes, o akmenis šiek tiek didesnius (arba atvirkščiai)  4u.gif gal jie ir kalčiausi, kad vaizdas atrodo kiek monotoniškai, ar taip lyg kažko trūksta...  g.gif  ax.gif
bet visa kita nuostabu, labai gražus reljefas, akmenys labai smagiai žiūrisi, plytos turi dinamikos, paveikslo kraštai nuostabiai išbaigti  thumbup.gif labai gerai atrodo, ir prie kolorito neturiu ko prikibti (bent jau kaip regis nuotraukoje)  biggrin.gif nu žodžiu nestovite vietoje, taip ir toliau.  thumbup.gif

Paveikslu kol kas gyvai dar nemate Vokietijoje, cia per pazystamu pazystamus atsirado pirkejas smile.gif Spalio viduryje isvaziuoja mano paveikslai ir tada suzinosiu ar gyvai lygiai taip pat patiko, kaip ir nuotraukose ax.gif

Del perspektyvos zinau, kad nelabai kokia ten ji, prisipazinsiu - truksta piesimo igudziu, bet stengiuosi tobuleti blush2.gif Bet, kaip minejote, tikiuosi tai taps kurinio pliusu ax.gif
Pirmasis eskizas mintyse buvo su zmogumi, vienisu nakti einanciu gatve. Bet man nelabai sekasi piesti kad ir silueta zmogaus... verysad.gif Esu lankiusi meno mokykloje piesima kelis menesius, bet beveik pries 10 metu, ir nuo to laiko siuo igudziu nesinaudojau, tad sunkoka man su piesimu.
Papildyta:
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 20, 18:15)
gvozde labai idomus darbelis..  thumbup.gif

Aciu smile.gif
Papildyta:
Dar pamirsau pridurti, kad ta vienoduma grindinio ir sienu bandziau atskirti sienoms suteikdama raudonumo atspalvi, tik jis nelabai ryskiai issiskiria paveiksle ir nuotraukoje jo praktiskai nesimato.

Na ir aisku labai labai aciu uz kritika ir patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gvozde @ 2010 09 20, 18:06)
Pirmasis eskizas mintyse buvo su zmogumi, vienisu nakti einanciu gatve.

ir kas čia yra, kad šitas leitmotyvas būtinai pasirodo kiekvieno jauno ar pradedančio kūrėjo darbuose lotuliukas.gif prisiminiau, kad tokį ir aš kadais paišiau, (tik perspektyva į šoną buvo), ir tapybos temoje tokių matau.. biggrin.gif
beje, dėl medžio, pradžioj jis man pasirodė, na toks nepastebimas medelis, bet paskui mąstau juk ne dydyje esmė, čia to išraiškingumo šakoms pritrūko, pažiūrėkit jos visos vienodos - brūkšt brūkšt į viršų, o pabandykit paieškoti formų įvairovės, suteikti kiekvienai šakai individualumo (juk tai pagrindinis paveikslo veikėjas, jam reikia skirti daugiau dėmesio). pabandykite eskizuose nusipiešti dešimtis medžio silueto variantų, paieškoti vis kitokio būdo ir pamatysit, kad šimtasis medis bus gerokai įdomesnis nei pirmas.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 20 rugsėjo 2010 - 17:21
QUOTE(trr @ 2010 09 19, 20:26)
tai žinoma.  4u.gif 
gal parodysi kokių savo darbų..  ax.gif  rolleyes.gif

Ačiū,

galėčiau parodyti, jeigu mokėčiau juos įkelti blush2.gif Bandžiau, bet nepavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2010 09 20, 21:42)
Ačiū,

galėčiau parodyti, jeigu mokėčiau juos įkelti  blush2.gif  Bandžiau, bet nepavyko  blush2.gif

na reiktų susikurti internete nuotraukų albumą ir įkelti čia nuorodas ax.gif nemoku tokių dalykų normaliai paaiškinti, tai gal kiti padės, bet yra SM specialios temos apie tai, kur smulkiai viskas paaiškinta.. 4u.gif
lauksim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 20 rugsėjo 2010 - 20:50
QUOTE(trr @ 2010 09 20, 21:47)
na reiktų susikurti internete nuotraukų albumą ir įkelti čia nuorodas  ax.gif  nemoku tokių dalykų normaliai paaiškinti, tai gal kiti padės, bet yra SM specialios temos apie tai, kur smulkiai viskas paaiškinta..  4u.gif
lauksim  biggrin.gif  4u.gif

Dėkui. Manau, kad greitai išspręsiu šią problemą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2010 09 20, 22:42)
Ačiū,

galėčiau parodyti, jeigu mokėčiau juos įkelti  blush2.gif  Bandžiau, bet nepavyko  blush2.gif

Pabandykite www.radikal.ru ir kai ikelstine nuotrauka,pasirinkite berods antroji nuoroda, kur parasyta rsusikai kad paveiksliukas rodomas tekste.
Papildyta:
QUOTE(trr @ 2010 09 20, 19:20)
ir kas čia yra, kad šitas leitmotyvas būtinai pasirodo kiekvieno jauno ar pradedančio kūrėjo darbuose  lotuliukas.gif  prisiminiau, kad tokį ir aš kadais paišiau, (tik perspektyva į šoną buvo), ir tapybos temoje tokių matau..  biggrin.gif
beje, dėl medžio, pradžioj jis man pasirodė, na toks nepastebimas medelis, bet paskui mąstau juk ne dydyje esmė, čia to išraiškingumo šakoms pritrūko, pažiūrėkit jos visos vienodos - brūkšt brūkšt į viršų, o pabandykit paieškoti formų įvairovės, suteikti kiekvienai šakai individualumo (juk tai pagrindinis paveikslo veikėjas, jam reikia skirti daugiau dėmesio). pabandykite eskizuose nusipiešti dešimtis medžio silueto variantų, paieškoti vis kitokio būdo ir pamatysit, kad šimtasis medis bus gerokai įdomesnis nei pirmas..  4u.gif

Na cia po oda klijavau tikra medzio sakele, tai kokia ja gamta sutvere, tokia jau ji ir yra, bet su akriliniais dazais galima pakoreguoti ju forma biggrin.gif Aciu uz pastaba, ikelsiu nuotrauka su koregavimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gvozde @ 2010 09 21, 10:03)
Na cia po oda klijavau tikra medzio sakele, tai kokia ja gamta sutvere, tokia jau ji ir yra, bet su akriliniais dazais galima pakoreguoti ju forma biggrin.gif  Aciu uz pastaba, ikelsiu nuotrauka su koregavimais ax.gif

aa, šakelė tikra? įdomu, nepagalvojau bigsmile.gif tik labai nesutankinkit (ir nenutamsinkit) to medžio betaisydama, bo kad jis toks biednas ir paliegęs tai visai tinka "vienatvei" išreikšti.. smile.gif čia gal labiau pastaba ateičiai, kad tokius motyvus reiktų pasieskizuoti daugiau ir atidžiau, kad atrasti išraiškingesnę formą.
nu bet tais kraštais negaliu atsigrožėti, jie ir kaip rėmelis gavosi ir kaip tirpstanti, irstanti tų pastatų dalis, puikiai tinkanti paveikslo nuotaikai.. amžinų ir laikinų dalykų kontrastas.. super..
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 21 rugsėjo 2010 - 11:03