Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(gvozde @ 2010 09 13, 21:00)
Tai as ir rasiau, kad teks i Kauna vaziuoti, nes ten esu uztikusi vienoj parduotuvej  smile.gif  Na kaina tikrai skiriasi manau. Nauja kiek zinau kainuoja ar ne virs 100 Lt uz kvadrata, o drabuzi gali nusipirkti nuo 1 iki 20 Lt uz vnt. Devetu drabuziu parduotuvese neziuri ar cia is naturalios odos padarytas drabuzis ar ne. Ten ziuri i pacio drabuziu pasiuvima ir paskirti, jei nebemadingas, aptrintas svarkas, tai ji gali ir uz 1 Lt net nusipirkti, jei aisku zinai tokiu vieciuku, kur gali rasti  ax.gif  O siaip vidutiniskai kainos eina nuo 5 iki 10 Lt.

aa, nu tada joo. aš kiek dairiausi padėvėtuose tai kainos odinių rūbų nuo keliasdešimt iki šimto litų. neten dairiausi matyt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 13 rugsėjo 2010 - 21:10
QUOTE(trr @ 2010 09 13, 23:09)
aa, nu tada joo. aš kiek dairiausi padėvėtuose tai kainos odinių rūbų nuo keliasdešimt iki šimto litų. neten dairiausi matyt.  biggrin.gif

Taip, turite pasieskoti kur prie kokio turgaus ar siaip kur priemiestyje nuosaliau devetu drabuziu parduotuveliu, tai ten tikrai pigiau yra. Ar isvis i koki mazesni miesteli nuvaziuoti kada prie progos smile.gif
Atsakyti
dėvėtuose niekada nemoku daugiau nei 5 Lt už daiktą. deruosi, paskau, kad karpymui daugiau nemokėsiu.... o geležiukų rankinėms - turiu apie tris kg. ir naujų ir senų. kaupiu, nes nežinau, kada kokio prireiks.
o tokios odos tai pas mane tiek prikaupta, kad nežinau, kada išsiūsiu.
vat naujos tai ieškau...... mane labai sužavėjo baldinė, iš kurios dabar ir siūnu. tačiau turiu tik atraižas. o jos baigiasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2010 09 14, 15:02)
dėvėtuose niekada nemoku daugiau nei 5 Lt už daiktą. deruosi, paskau, kad karpymui daugiau nemokėsiu.... o geležiukų rankinėms  - turiu apie tris kg. ir naujų ir senų. kaupiu, nes nežinau, kada kokio prireiks.
o tokios odos tai pas mane tiek prikaupta, kad nežinau, kada išsiūsiu.
vat naujos tai ieškau...... mane labai sužavėjo baldinė, iš kurios dabar ir siūnu. tačiau turiu tik atraižas. o jos baigiasi sad.gif

nu va, reiškias teks pirkt padėvėtus odinius baldus lotuliukas.gif už penkis litus. biggrin.gif
drabužiuose oda man dažniausiai netinka, nes dėl sukirpimų per maži gabalai, didesnės knygos viršeliui vientiso gabalo iš drabužių retai kada išeina. o jei dar nori rasti kad oda ir dažoma ir graži ir šviesios spalvos būtų doh.gif kaip loterijoj laimėt.. apskritai iš to palto ar švarko gal tik 50-60 procentu odos susinaudoja, kitka išeina likučiais, kurių paskui nėr kur panaudot. ir suderint jas tarpusavy būna sudėtinga, dėl atspalvių, dėl storumo, dėl faktūrų.. tik tiek, kad daiktas ir taip prikeliamas antram gyvenimui, tai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 14 rugsėjo 2010 - 14:38
QUOTE(trr @ 2010 09 14, 15:22)
nu va, reiškias teks pirkt padėvėtus odinius baldus  lotuliukas.gif  už penkis litus.  biggrin.gif
drabužiuose oda man dažniausiai netinka, nes dėl sukirpimų per maži gabalai, didesnės knygos viršeliui vientiso gabalo iš drabužių retai kada išeina. o jei dar nori rasti kad oda ir dažoma ir graži ir šviesios spalvos būtų  doh.gif  kaip loterijoj laimėt..  apskritai iš to palto ar švarko gal tik 50-60 procentu odos susinaudoja, kitka išeina likučiais, kurių paskui nėr kur panaudot. ir suderint jas tarpusavy būna sudėtinga, dėl atspalvių, dėl storumo, dėl faktūrų.. tik tiek, kad daiktas ir taip prikeliamas antram gyvenimui, tai gerai.

visko būna- man iš užsieno atvežė naujų odinių išmestų drabužių, kur gabalai nemaži. ten radau ir tokios labai įdomiai dažytos odos - ružava/balta, juoda/balta...
turiu su skylutėmis balkšvos ir rudos.... bet, kolkas iš jų nieko nesumąstau gaminti.
derinti, taip, sunkoka. tačiau aš paveikslų nedarau ir man odos dažyti netenka (kažkaip aš iki to nedaaugau 4u.gif , mat esu savamokslė ir oda šiek tiek užsiimu tik laisvalaikiu)
baldinės odos esu pirkusi naujų atraižų, tai mokėjau žymiai daugiau, bet apsimokėjo. man patinka jos storumas, struktūra ir tai, kad ji nauja.
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2010 09 14, 16:42)

baldinės odos esu pirkusi naujų atraižų, tai mokėjau žymiai daugiau, bet apsimokėjo. man patinka jos storumas, struktūra ir tai, kad ji nauja.

oi buvo čia vilniuj viena parduotuvė su tokiom odom, iki šiol akyse stovi, gražios spalvos, ryškios gražios faktūros.. tikras niam. gaila bankrutavo. nors aš storas odas retai naudoju, bet bučiau žinojus bučiau užsipirkus.
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 09 14, 16:22)
nu va, reiškias teks pirkt padėvėtus odinius baldus  lotuliukas.gif  už penkis litus.  biggrin.gif
drabužiuose oda man dažniausiai netinka, nes dėl sukirpimų per maži gabalai, didesnės knygos viršeliui vientiso gabalo iš drabužių retai kada išeina. o jei dar nori rasti kad oda ir dažoma ir graži ir šviesios spalvos būtų  doh.gif  kaip loterijoj laimėt..  apskritai iš to palto ar švarko gal tik 50-60 procentu odos susinaudoja, kitka išeina likučiais, kurių paskui nėr kur panaudot. ir suderint jas tarpusavy būna sudėtinga, dėl atspalvių, dėl storumo, dėl faktūrų.. tik tiek, kad daiktas ir taip prikeliamas antram gyvenimui, tai gerai.

Na man paveikslams tinka ir mazi gabalai ir praktiskai as sunaudoju visas, net ir maziausias, turimas atraizeles.

PINCIUKE,
As irgi esu savamoksle, aisku, as sitam hobiui skiriu daugiau laiko, nei vien laisvalaikis, nes esu jau 3 paveikslus pardavusi. Sita irgi butu nupirke, bet matmenys per dideli ax.gif Idomumui kada uzsukit i tinklapi pasiziurineti vieno odininko, su kuriuo pabendraujam, darbu http://odininkas.jimdo.com/
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

esu savamokslė ir jau senokai užsiimu rankdarbiais iš odos. Ieškodama informacijos aptikau jūsų forumą. Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti. rolleyes.gif
Ar priimsite į savo gretas? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2010 09 19, 15:51)
Sveikos  4u.gif ,

esu savamokslė ir jau senokai užsiimu rankdarbiais iš odos. Ieškodama informacijos aptikau jūsų forumą. Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti. rolleyes.gif
Ar priimsite į savo gretas?  ax.gif

tai žinoma. 4u.gif
gal parodysi kokių savo darbų.. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 19 rugsėjo 2010 - 19:27
Aha, butu idomu pamatyti tavo dabus smile.gif Smagu, kad atsiranda nauju zmoniu musu forume, nes pastauoju metu tik mes su TRR cia plepame smile.gif

Beje, siandien uzbaigiau dar viena paveiksla, kai nudzius idesiu nuotauka pasidemonstruoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gvozde @ 2010 09 19, 21:13)
Aha, butu idomu pamatyti tavo dabus smile.gif Smagu, kad atsiranda nauju zmoniu musu forume, nes pastauoju metu tik mes su TRR cia plepame smile.gif

Beje, siandien uzbaigiau dar viena paveiksla, kai nudzius idesiu nuotauka pasidemonstruoti biggrin.gif

lauksim smile.gif

aš irgi esu pardavusi gal 5 rankines, bet iš to nepragyvensi schmoll.gif
nes po tokio darbo laaaabaia skauda man nugarą....

niekaip neįsivaizduoju savęs, kasdien dirbančios prie odos. ne todėl, kad nepatikų, o dėl sveikatos. tai tikrai sunkus darbas, bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2010 09 19, 22:51)
..nes po tokio darbo laaaabaia skauda man nugarą....

niekaip neįsivaizduoju savęs, kasdien dirbančios prie odos. ne todėl, kad nepatikų, o dėl sveikatos. tai tikrai sunkus darbas, bent jau man.

kodėl? g.gif bigsmile.gif gal dirbate stovėdama? kodėl dirba jūsų nugara? manau, kad kalta laikysena, nepatogi sėdėjimo/darbo poza, dirba raumenys, kuriems nereikia.. schmoll.gif 4u.gif arba priežastys ne šitas darbas. g.gif pabandykite pakeisti darbo vietą, kėdę, įpročius ar įrankius, pajuskite, kurie kūno raumenys įsitempia bereikalingai ir atpalaiduokite juos, gal padės. 4u.gif
man jis neatrodo fiziškai sunkus, nors ištiesų dar (gana negilioj) senovėj tai buvo laikoma išimtinai vyrišku amatu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 20 rugsėjo 2010 - 00:47