Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

bet jei labai skirtingus suvarai po vienu stogu, tai dažniausiai gaunas kaip toj pasakėčioj, vienas vežimą tempia į vandenį, kitas į krantą, trečias į dangų.. rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 21 vasario 2010 - 01:34
labukas smile.gif
vos radau naujus namučius... o naujų kurt nesiryžau sakau, gal nerandu smile.gif
gal kas žinote, kur galima Lietuvoje nusipirkti tokių ar panašių įrankių odai?
user posted image
user posted image
jie daro tokias skylutes smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

kitokių skylamušių turiu:
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2010 03 08, 22:33)
labukas smile.gif
vos radau naujus namučius... o naujų kurt nesiryžau sakau, gal nerandu smile.gif
gal kas žinote, kur galima Lietuvoje nusipirkti tokių ar panašių įrankių odai?

user posted image

o geras bigsmile.gif , čia jis kaip suprantu storesnės odos siuvimui skirtas skylutes padaro, nereikia su yla badyti ir gražios skylutes gaunas thumbup.gif , aš irgi tokio norėčiau bigsmile.gif , (nors retai siūnu, bet storai odai vietoj kniedijimo kartais mielai panaudočiau). ale deja deja, kažkaip abejoju ar čia galima kur nors tokį gauti schmoll.gif g.gif , manau nebent tik internetu parsisiūsti iš užsienio.. g.gif jei kas kur rasit praneškit ir man. biggrin.gif
Atsakyti
aš radau e-bay - ten galima nusipirkti. pirmaisi daiktelis kainuoja apie 20USD+ siuntimas... gaunasi nemažai.
be to, ne visi pardavėjai siunčia į Lietuvą.
dar man reikėtų tokių susukamų kniedžių. gal jos nesivadina kniedėmis....... bet įdėtos atrodo būtent taip. nerandu niekur lietuvoje pirkti. gal jūs žinote kur galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2010 03 09, 10:24)

dar man reikėtų tokių susukamų kniedžių. gal jos nesivadina kniedėmis....... bet įdėtos atrodo būtent taip. nerandu niekur lietuvoje pirkti. gal jūs žinote kur galima rasti?

g.gif o galima pavyzdžių? g.gif su atsuktuvu sukami ar kaip? o kam skirta? g.gif
Atsakyti
http://yfrog.com/0g10368772j

Sveiki. Gal ne čia rodau savo darbelį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krita: 11 kovo 2010 - 15:55
QUOTE(krita @ 2010 03 11, 16:53)
http://yfrog.com/0g10368772j

Sveiki. Gal ne čia rodau savo darbelį?

čia čia 4u.gif
ko taip mažokai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
ok,tai dar parodysiu,nes senei nebebuvau čia.Turiu labai daug darbeliu.
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Krita grazu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pinciuke @ 2010 03 08, 21:33)

user posted image

oho as ir tokiu noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2010 03 11, 22:13)
ok,tai dar parodysiu,nes senei nebebuvau čia.Turiu labai daug darbeliu.
user posted image user posted image user posted image

aš truputį apie pynimą pasakysiu. nes visi čia tą klaidą daro, o aš ilgai tylėjau. biggrin.gif
kai apipinamas kraštas, tarp juostelių neturi likti jokių tarpų, kad visiškai užsidengtų odos "žalias" (pjūvio) kraštas, neturi likti jokių prošvaisčių biggrin.gif 4u.gif t.y. jei tokiu atveju kaip čia tai reiktų mažesnio diametro skylamušio (arba platesnės juostelės), žodžiu skylutė turi būt maždaug per pus mažesnė nei juostelės plotis. ir tankiau suskyluota (na pamatuoti reikia). ir supinta pakankamai stangriai, kad nesislankiotų kilpelės. kitas dalykas geriau jei pynimo juostelė yra iš plonesnės odos nei pats dirbinys. nes storos odos (to paties storio) juostelė gali riesti, susukti visą kraštą ir šiaip negražiai atrodo.
jei įdomu galėsiu padaryti pavyzdį ir įdėti ryt jei spėsiu.. 4u.gif (galėčiau ir dabar ale jei kalsiu skylutes vidury nakties, kaimynai nelabai supras lotuliukas.gif )
o jei mano asmeninė nuomonė, tai išvis, jei mokate siūti, pynimo geriau nenaudoti visai. biggrin.gif dažniausiai (ypač smulkiems gaminiams) jis tik suteikia betvarkės įspūdį.
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 12 kovo 2010 - 01:40
QUOTE(trr @ 2010 03 12, 02:24)
aš truputį apie pynimą pasakysiu. nes visi čia tą klaidą daro, o aš ilgai tylėjau.

Tai kam reikėjo tiek laiko tylėti? Labai gerai,kai žinovas pamoko. Až tik už tai. Kultūringai pamokyti visada reikia. Aš gi neprofė.Laukiu pavizdžiu/Ir gal pamokytum kaip kampus piniginių apsukt teisiklingai.Ar reikia su žirklutemis suapvalint truputi? Kaip geriau? Ačiū
Atsakyti