labukas
vos radau naujus namučius... o naujų kurt nesiryžau sakau, gal nerandu
gal kas žinote, kur galima Lietuvoje nusipirkti tokių ar panašių įrankių odai?
jie daro tokias skylutes
kitokių skylamušių turiu:
jie daro tokias skylutes
kitokių skylamušių turiu:
QUOTE(pinciuke @ 2010 03 08, 22:33)
labukas
jie daro tokias skylutes
jie daro tokias skylutes
o geras , čia jis kaip suprantu storesnės odos siuvimui skirtas skylutes padaro, nereikia su yla badyti ir gražios skylutes gaunas , aš irgi tokio norėčiau , (nors retai siūnu, bet storai odai vietoj kniedijimo kartais mielai panaudočiau). ale deja deja, kažkaip abejoju ar čia galima kur nors tokį gauti , manau nebent tik internetu parsisiūsti iš užsienio.. jei kas kur rasit praneškit ir man.
aš radau e-bay - ten galima nusipirkti. pirmaisi daiktelis kainuoja apie 20USD+ siuntimas... gaunasi nemažai.
be to, ne visi pardavėjai siunčia į Lietuvą.
dar man reikėtų tokių susukamų kniedžių. gal jos nesivadina kniedėmis....... bet įdėtos atrodo būtent taip. nerandu niekur lietuvoje pirkti. gal jūs žinote kur galima rasti?
be to, ne visi pardavėjai siunčia į Lietuvą.
dar man reikėtų tokių susukamų kniedžių. gal jos nesivadina kniedėmis....... bet įdėtos atrodo būtent taip. nerandu niekur lietuvoje pirkti. gal jūs žinote kur galima rasti?
QUOTE(pinciuke @ 2010 03 09, 10:24)
o galima pavyzdžių? su atsuktuvu sukami ar kaip? o kam skirta?
QUOTE(krita @ 2010 03 11, 16:53)
čia čia
ko taip mažokai
Krita grazu
Papildyta:
oho as ir tokiu noreciau
Papildyta:
QUOTE(pinciuke @ 2010 03 08, 21:33)
oho as ir tokiu noreciau
QUOTE(krita @ 2010 03 11, 22:13)
aš truputį apie pynimą pasakysiu. nes visi čia tą klaidą daro, o aš ilgai tylėjau.
kai apipinamas kraštas, tarp juostelių neturi likti jokių tarpų, kad visiškai užsidengtų odos "žalias" (pjūvio) kraštas, neturi likti jokių prošvaisčių t.y. jei tokiu atveju kaip čia tai reiktų mažesnio diametro skylamušio (arba platesnės juostelės), žodžiu skylutė turi būt maždaug per pus mažesnė nei juostelės plotis. ir tankiau suskyluota (na pamatuoti reikia). ir supinta pakankamai stangriai, kad nesislankiotų kilpelės. kitas dalykas geriau jei pynimo juostelė yra iš plonesnės odos nei pats dirbinys. nes storos odos (to paties storio) juostelė gali riesti, susukti visą kraštą ir šiaip negražiai atrodo.
jei įdomu galėsiu padaryti pavyzdį ir įdėti ryt jei spėsiu.. (galėčiau ir dabar ale jei kalsiu skylutes vidury nakties, kaimynai nelabai supras )
o jei mano asmeninė nuomonė, tai išvis, jei mokate siūti, pynimo geriau nenaudoti visai. dažniausiai (ypač smulkiems gaminiams) jis tik suteikia betvarkės įspūdį.
QUOTE(trr @ 2010 03 12, 02:24)
aš truputį apie pynimą pasakysiu. nes visi čia tą klaidą daro, o aš ilgai tylėjau.
Tai kam reikėjo tiek laiko tylėti? Labai gerai,kai žinovas pamoko. Až tik už tai. Kultūringai pamokyti visada reikia. Aš gi neprofė.Laukiu pavizdžiu/Ir gal pamokytum kaip kampus piniginių apsukt teisiklingai.Ar reikia su žirklutemis suapvalint truputi? Kaip geriau? Ačiū