QUOTE(Vaimi @ 2010 08 06, 15:34)
na tai lauksiu atsiliepimu
nelaukite
, įrankis labai individualus reikalas, čia kaip nusakyti ar skanus ir kaip skanus tortas. ir dar priklausomai nuo to su kokiom odom dirbi ir ką dažniausiai darai, įrankių aktualumas gali skirtis.
jei ketinate rimtai ir ilgai tuo užsiimti, negailėkite pinigų įrankiams. tikrai pasitaiko, kad užsisakai, prisiperki kažko, o paskui nenaudoji, netinka, bet tai natūralu. nes tame tarpe atrandi ir labai gerų ir naudojamų dalykų, be kurių poto tiesiog negali išsiversti. ir vistiek tie nenaudojami įrankiai guli pas mane ir kartais vienas kitas sulaukia savo eilės būti panaudotu.
QUOTE(Vaimi @ 2010 08 06, 17:50)
o įdomu pažiūrėti bus
bandau vel ikelti nuoroda
http://apps.webcreat...ProductID=17641
va šitą ir aš buvau nusižiūrėjus. manau jis turėtų būt neblogas.
ieškokite pažįstamų amerikoj ir prašykit paslaugos
. arba SM'e yra specialios temos internetinėms parduotuvėms skirtos, ten galite rasti vietinių tarpininkų, kurie padėtų parsisiūti tuos daiktus (aišku už papildomą mokestį).
QUOTE(pinciuke @ 2010 08 06, 18:43)
nezinau ar atsidarys.mano irankis panasus i sita. cia dedasi istrizai perpjauta britvute. patogu laikyti uz renkeneles.
Cia
bet gi kažin ar su juo įmanoma nuploninti visą odos plotą, ne tik kraštus..
QUOTE(pinciuke @ 2010 08 06, 19:59)
o jei kas pirktu tokiu ar panasiu dalykeliu - labai noreciau kartu isigyti:
va va tokį turiu, ir jis kaip tik yra iš tų įrankių, kurie taip ir nebuvo panaudoti
labai man ten daug narpliojimo, o tempas tas pats kaip su paprasta yla ir adata dirbant. na bet aš ir siūnu labai retai, tai ne kokia patarėja.. žinau tik kad storoj odoj gražiausia (rankinė, ne mašininė) siūlė būna tik siūnant dviem adatom iš karto.