o gal galetumete pasakyti kur klaipedoje is bedos ir vilniuje siuva rankines pagal paties sugalvota modeli? aciu
QUOTE(Lliucija6 @ 2010 06 27, 11:56)
Liumix as tik Kretingoj zinau kad siuva rankines palei uzsakyma. Merginos,gal kuri tikslai zinote kokia ten skarda naudoja apyrankes pagrindui,kur laiko forma.
sakykite ir Kretingoje irgi netoli kas per meistras? ar savo darbo zinovas? nesinoretu suplot pinigelius ir nenesiot rankines reikia kad gerai pasiutu
Sveikos merginos Kiek cia grozybiu prisiziurejau
Senokai cia besilankiau
Trr, ar prisimenate mane?
Beje, cia skaiciau daug diskusiju apie odos impregnavima. As savo paveikslus impregnuoju su vaistineje pirktu medicininiu ricinu aliejumi. Nepalieka jokio riebalo, susvelnina verstos odos pavirsiu. Svelniau patepus, spalvos beveik nepakeicia, stipriau patepus - tamsina. Tik tepimui reikia nusipirkti tokias bespalves batu kempineles blizginimui, tai ant ju uzvarvini to aliejaus ir tepi ant odos
Senokai cia besilankiau
Trr, ar prisimenate mane?
Beje, cia skaiciau daug diskusiju apie odos impregnavima. As savo paveikslus impregnuoju su vaistineje pirktu medicininiu ricinu aliejumi. Nepalieka jokio riebalo, susvelnina verstos odos pavirsiu. Svelniau patepus, spalvos beveik nepakeicia, stipriau patepus - tamsina. Tik tepimui reikia nusipirkti tokias bespalves batu kempineles blizginimui, tai ant ju uzvarvini to aliejaus ir tepi ant odos
QUOTE(gvozde @ 2010 07 28, 22:01)
O kaip idomiai reiks ir man pabandyti, o labai skirtumas diedlis tarp taip impregnuotos ir neimpregnuotos spalvos atzvilgiu?
nuostabūs darbai. man toli iki tavųjų ...
sveika prisijungusi prie mūsų
sveika prisijungusi prie mūsų
ačiū pinciuke gal kuri naudoja toki aparačiuka? http://www.youtube.c...h?v=1-KZXdvLSIA o gal kas žino iš kur tokį galetu nusipirkti?
dar del tu metaliniu tusciaviduriu vamzduku su kuriais kalamos skylutes odai, ju ira pirkti ne tik siuvimo reikmenu parduotuvese ar senukuose, bet ir autodetaliu parduotuveje,pati asmeiskai pirkau traktoriu daliu parduotuveje naudoju 2 metai, o jie vis dar kaip nauji komplekte buvo 10 vienetu, mokejau berods 28lt.
QUOTE(Vaimi @ 2010 08 05, 20:36)
ačiū pinciuke gal kuri naudoja toki aparačiuka? http://www.youtube.c...h?v=1-KZXdvLSIA o gal kas žino iš kur tokį galetu nusipirkti?
o peilio jau nebeužtenka? aparačiuką manau rasite tik internetinėse parduotuvėse. aš panašų neseniai įsigijau, dar tik išbandžiau, tai kol kas sudėtinga man jį suvaldyt, neklauso, (tai neima, tai įpjauna kiaurai). nors čia truputį kitoks.
o su kokiais dažais dažėte tą foną?
gal kur nors mokėtės odininkystės?
QUOTE(burbuliuke ieva @ 2010 08 05, 20:48)
dar del tu metaliniu tusciaviduriu vamzduku su kuriais kalamos skylutes odai, ju ira pirkti ne tik siuvimo reikmenu parduotuvese ar senukuose, bet ir autodetaliu parduotuveje,pati asmeiskai pirkau traktoriu daliu parduotuveje naudoju 2 metai, o jie vis dar kaip nauji komplekte buvo 10 vienetu, mokejau berods 28lt.
teisingai, anksčiau regis net auto įrankių rinkiniuose jie pasitaikydavo. mechanikai, santechnikai su tais skylamušiais įvairias gumos tarpines, kamštukus ir kitą velnią darydavos..
QUOTE(trr @ 2010 08 06, 01:12)
o peilio jau nebeužtenka? aparačiuką manau rasite tik internetinėse parduotuvėse. aš panašų neseniai įsigijau, dar tik išbandžiau, tai kol kas sudėtinga man jį suvaldyt, neklauso, (tai neima, tai įpjauna kiaurai). nors čia truputį kitoks.
teisingai, anksčiau regis net auto įrankių rinkiniuose jie pasitaikydavo. mechanikai, santechnikai su tais skylamušiais įvairias gumos tarpines, kamštukus ir kitą velnią darydavos..
na žinot, su peiliu šiektiek kankynė yra sunku skelti tai galvoju gal toks aparačiukas palengvintų darbą , o koks Jūsų tas aparačiukas?( gal foto galima?) o ta fona dariau su aniliniais dažais. na teko mokytis odininkystės šiektiek , bet vis norisi kažką naujo išmokti kas susiję su odininkyste