Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(Lliucija6 @ 2010 06 02, 14:16)
Sveiki,noreciau trr paklausti ka ji zino apie apavo siuvima is kur gauti tokios odos padui ar kas ten naudojama ,ar ymanoma namu salygom pasisiuti batus,mane labai domina si tema,o gal kokiu nuorodu zinot sia tema.

ne, apie apavą deja, visiškai nieko neišmanau. storos odos, tinkamos padams būna pirkti ten kur ir kitas odas parduoda (kad ir mano minėtas arenalis.com, ten tikrai mačiau), tik teks pirkti pilną didelį gabalą, jei tik vienai porai tai nelabai apsimoka g.gif . kiek žinau, manau, pasidomėjus technologijom bei iškarpų darymu namų sąlygom pasidaryti batus tikrai įmanoma (tik klausimas kiek jie bus funkcionalūs, ar nebijos lietaus, ar ilgai dėvėsis..), juk anksčiau tik taip ir siūdavo, reik tik įrankių tinkamų (yla, gera storą adata, peiliai, tas daiktas ant kurio maunamas batas, etc) ir daug noro biggrin.gif . yra ir čia supermamose tema apie batus, gal ten ką rasite. 4u.gif
jei rimtai tuo domitės gal verta kokį meistrą rasti, kad pamokytų, ar vadovėlį kokį.. g.gif
Atsakyti
nemanau,kad viskas taip paprasta , trr, sutinku su tavim,kad noras yra labai svarbu ,bet reikia ir daug kantrybės ax.gif o taip pat gero mokytojo amatui pamokyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai nera paprasta pasisiuti batus reikia zinoti bent siokia tokia technologija. As to mokiausi ne vienerius metus, bet ir tai dar daug daug ko nezinau. Aisku geriausia pasimokinti pas koki batsiuvi wink.gif
Atsakyti
Na sliures bandziau jau siuti visai nieko gavos tai ir galvoju ka ten reiketu ant pado prideti ,kad galetu i lauka eiti,aisku nemanau kad jie bus labai patvarus,bet vistiek noriu,kazkiek radau info ,bet apie tuos padus nieko nerandu kaip juos reikia prideti,gal pas batsiuvi reiks klaust,tik kad musu miesteli geru nera.vistiek aciu
Atsakyti
QUOTE(Lliucija6 @ 2010 06 02, 20:03)
Na sliures bandziau jau siuti visai nieko gavos tai ir galvoju ka ten reiketu ant pado prideti ,kad galetu i lauka eiti,aisku nemanau kad jie bus labai patvarus,bet vistiek noriu,kazkiek radau info ,bet apie tuos padus nieko nerandu kaip juos reikia prideti,gal pas batsiuvi reiks klaust,tik kad musu miesteli geru nera.vistiek aciu

As padui naudojau guma wink.gif zakona.lt paziurekit mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai labai aciu uz apsvietima, tik gaila toli gal vasara kaip nors nusigausiu.
Atsakyti
QUOTE(Jūratė36 @ 2010 06 02, 19:54)
nemanau,kad viskas taip paprasta , trr, sutinku su tavim,kad noras yra labai svarbu ,bet reikia ir daug kantrybės  ax.gif o taip pat gero mokytojo amatui pamokyti   mirksiukas.gif

oi ne ne, aš ir nesakiau, kad paprasta, sakiau įmanoma 4u.gif o kai tas įmanoma išsipildo realiai, tada apsidairai, kad ir visa patalpa prikimšta įrangos, ir metų nemažai praėjo.. rolleyes.gif biggrin.gif 4u.gif bet čia tik tuomet, kai yra tikras, prigimtinis ir neblėstantis užsidegimas.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 02 birželio 2010 - 23:40
Idomiai cia apie batus diskutuojat ir as planuoju susimeistrauti pati primytiviausia apava is vieno gabalo odos, be siuliu nagines viename portale ir brezinuka radau, kai sumeistrausiu pasidalinsiu mintimis smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image mano menas
Atsakyti
labai idomu, dar vieną papuošalų formą išbandėte thumbup.gif man juodas variantas gal labiausiai patiko. rolleyes.gif tik ten kai kur man pasirodė per laisvai supinta (tikriausiai ir pati paskui tą pastebėjote), benešiojant gali negražūs tarpai atsirasti, o ir pynute ne taip gerai išryškėja tada.. o apskritai tokiuose darbuose svarbiausia priversti odą nestyroti į visus šonus, kad ji aidu "atsilieptu" į visus nešiotojo judesius biggrin.gif
o apvalaus ar diržinio (plačios pynutės) pynimo nebandėte? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 14 birželio 2010 - 09:09
Man kazkaip norejosi,kad pinute butu laisvesne. Paziuresim.Dariau laisvesne, .Kai suspaudziau,tai man nepatiko.Gavosi stovinti.O taip tokia laisva ir guli gana graziai.Zguto apvalaus dar nebandiau.Bet planeyra ismokti.reiks schema pajeskot.Bijau,kad sujungimai juosteliu matysis.Aciu uz komentarus.
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2010 06 14, 10:16)
Man kazkaip norejosi,kad  pinute butu laisvesne. Paziuresim.Dariau laisvesne,  .Kai suspaudziau,tai man nepatiko.Gavosi stovinti.O taip tokia laisva ir guli gana graziai.Zguto apvalaus dar nebandiau.Bet planeyra ismokti.reiks schema pajeskot.Bijau,kad sujungimai juosteliu matysis.Aciu uz komentarus.

ilgose pynutėse jei reikia, kad nesimatytų sudūrimai juostelių, galus reik nuplonint peiliu ir suklijuoti tarpusavy, bet aišku geriau turėti didelį odos gabalą ilgoms juostelėm, kad kuo daugiau išvengti sudūrimu.
o jūs pati išsikerpat juosteles ar pirkot gatavas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 14 birželio 2010 - 09:33