norejau pasigirti, kad pirkau Dikson ampules su placenta, jau dvi savaites naudoju, na man atrodo, kad tikrai plaukai sustiprejo ir slinkti nustojo...pries tai eurokose buvau pirkus, palyginti pigiai , bet efekto nepastebejau ir sakiau, daugiau netikesiu ta placenta...o cia kirpeja, kad isgyre, na mano kirpeja, ne is tu siulanciu bile ka pirkti, jei jau kazka retkarciais rekomenduoja, tai produktas buna tikrai super...kazkaip patikejau ir dabar labai dziaugiuosi
QUOTE(Tina Kristina @ 2010 04 25, 10:26)
Kad jau kalbam apie placenta, tai as, savo ruoztu, noriu pasiulyti itin pigu bet gera varianta - plauku kauke su placenta (drauges isbande, labai patiko )
Ir tai kainuos tik api 5 lt
Tiesa, kauke su placenta, ir vezio taukais, bet tikrai rekomenduoju pabadyt - tuo labiau uz tokia kaina, nebus gaila ismest, jei netiks
Stai kaip ji realybej atrodo:
http://www.svarospre.....ural,-350-ml#
Ir tai kainuos tik api 5 lt
Tiesa, kauke su placenta, ir vezio taukais, bet tikrai rekomenduoju pabadyt - tuo labiau uz tokia kaina, nebus gaila ismest, jei netiks
Stai kaip ji realybej atrodo:
http://www.svarospre.....ural,-350-ml#
Jau buvau pasiėmusi šitą kaukę, bet kai pažiūrėjau sudėtį, tai padėjau atgal.
Prieš pirkdamos atkreipkit dėmesį.
sveikos merginos as irgi susidomejau placentine kosmetika ,norejau pirkti beza firmos ,bet vat gyvenu uk ir googlas ne ka man te ismete apie sita firma tik lietuviskos firmos nuorodas ,tai man labai itartina pasirode ,kad toke brangi ir tik LT zinoma ,kaskaip itartina. Parasykit savo atsiliepimus kas naudojat ,sn bandysiu nusipirkti koki kita su placenta.
[quote=amber123,2010 03 09, 22:18]
Ziuriu cia tuoj prasides masine psichoze del tos kosmetikos su placenta.. o jei dar koks izymus zm pasako, kad naudoja tokia tai vsio.. zmones pasiruosia paklot ne viena 100.. aisku nieko cia blogo.. as ir pati visai noreciau isbandyt bet palauksiu, kol daugiau atsiliepimu bus o beja idomu, ar naudojat tokia kosmetika yra kokiu neigiamu dalyku? gal girdejot ka nors
http://www.vivanika....=catalog&id=top
Plazan kosmetika raso, kad yra viena populiraiausiu.. ja naudoja J.Lo ir t.t bet kdl taip nebrangu? palyginus..
Papildyta:
Kiek skaicia uz 30lt reik uzsisakyt, kad nieko nekainuotu bent ten taip raso.. idomu nuo keliu metu galima naudot ta zele apie akis?
[/quo
ne nu moterys negi jus tikit kad kremas uz 30lt gali padeti kazkuom jusu odai.ir uzsikabinat ant tokios reklamos ,kad J.lo naudoja toki krema .Ji kremus naudoja kurie 1000 doleriu kainuoja ir tikrai ju lietuvoje nerasite.aplamai lietuvoje yra tik labau labai mazyte dalele to kas yra JAV. As jms siulyciau geriau tu nesamoniu nepirkti ir geriau jau kokia mezotterapija pameginti veido odai kuri tikrai kazka pades negu tie kremai po 30lt. na o jeigu jau norit kremo su ta placenta tai jau geriau pirkti is beza.aisku kaina bus apie 500lt bet bent jau poveiki matysit kazkoki.sekmes
Ziuriu cia tuoj prasides masine psichoze del tos kosmetikos su placenta.. o jei dar koks izymus zm pasako, kad naudoja tokia tai vsio.. zmones pasiruosia paklot ne viena 100.. aisku nieko cia blogo.. as ir pati visai noreciau isbandyt bet palauksiu, kol daugiau atsiliepimu bus o beja idomu, ar naudojat tokia kosmetika yra kokiu neigiamu dalyku? gal girdejot ka nors
http://www.vivanika....=catalog&id=top
Plazan kosmetika raso, kad yra viena populiraiausiu.. ja naudoja J.Lo ir t.t bet kdl taip nebrangu? palyginus..
Papildyta:
Kiek skaicia uz 30lt reik uzsisakyt, kad nieko nekainuotu bent ten taip raso.. idomu nuo keliu metu galima naudot ta zele apie akis?
[/quo
ne nu moterys negi jus tikit kad kremas uz 30lt gali padeti kazkuom jusu odai.ir uzsikabinat ant tokios reklamos ,kad J.lo naudoja toki krema .Ji kremus naudoja kurie 1000 doleriu kainuoja ir tikrai ju lietuvoje nerasite.aplamai lietuvoje yra tik labau labai mazyte dalele to kas yra JAV. As jms siulyciau geriau tu nesamoniu nepirkti ir geriau jau kokia mezotterapija pameginti veido odai kuri tikrai kazka pades negu tie kremai po 30lt. na o jeigu jau norit kremo su ta placenta tai jau geriau pirkti is beza.aisku kaina bus apie 500lt bet bent jau poveiki matysit kazkoki.sekmes
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 05 05, 19:13)
Sveikutės
Norėjau pasiterauti Jūsų gal kas jau išbandėtet placentinius kremus? gal rimtai jei geri?
nusižiūrėjau šitą kremas
kokia Jūsų nuomone apie tokius produktus?
Norėjau pasiterauti Jūsų gal kas jau išbandėtet placentinius kremus? gal rimtai jei geri?
nusižiūrėjau šitą kremas
kokia Jūsų nuomone apie tokius produktus?
as turiu ju krema, ne sita geli, gaila nerandu kazkodel ju puslapy siu produktu , bet ten kremas, o ne gelis kaip jusu nurodyta Pirkau visa "pakuote" t.y. prausikli,kondicionieriu ir krema. Naudoju jau ~2men.
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 05 09, 16:50)
....ar tikrai veiksminga ar dings tie veido nelygumai, pigmentacija, kaip bus veido kapiliaramas..
is savo patirties galiu pasakyti, kad efektas yra. Stebuklu ne, bet eektas-taip. Mane vargino berimai, tai ju nebeliko beveik...Pigmentacija isryskejo po antro gimdymo ir deja ji manau nemazeja. Raukslele pasilygino, nors sunku paciai spresti, kai kasdien i save veidrodyje ziuri. Zodziu visumoje man pasiteisino sukisau apie 730lt.
Papildyta:
tiesa pamirsau pasakyti, jog mane labai stebina kai kuriu dalyviu nuomones.... Kaip galima uz 5lt. ar tai 30lt. nusipirkus produkta tiketis kazko. Nu *****, milijonieriai perka kremus tukstanciais kainuojancius, galu gale gula po skalpeliu, o jus tikit poros litu produkto galia
As suprantu, kad odai gali tikti ir patikti netgi vazelinas, bet nereikia issigalvoti, kad va sitas kremas butent del placentos daro stebuklus
Sveiki! Zinokit, pasirodo buna stebuklu As praeita savaite buvau uzsukusi konsultacijai i beza salona (Sporto g., Vilniuje) ir isigijau keleta meginuku (prausiklio, kremo, losjono). Turiu beda del veido odytes, bet panaudojusi ta prabangia (ir brangia) kosmetika jau pastebejau pirmuosius rezultatus. Oda pasidare svelni, sumazejo spuogiuku Jei taip bus ir toliau, tikrai nepagailesiu pinigeliu ir isigysiu kremus nebe meginuku dydzio, o normaliose pakuotese
Patariu visom, pasitaupykit ir pabandykit sia kosmetika bent jau mazose pakuotese ja isigyti galima iskart salone, meginuku internetu, kiek zinau, nera galimybes uzsisakyti.
Patariu visom, pasitaupykit ir pabandykit sia kosmetika bent jau mazose pakuotese ja isigyti galima iskart salone, meginuku internetu, kiek zinau, nera galimybes uzsisakyti.
QUOTE(Saldi_uogiene @ 2010 07 26, 10:24)
Sveiki! Zinokit, pasirodo buna stebuklu As praeita savaite buvau uzsukusi konsultacijai i beza salona (Sporto g., Vilniuje) ir isigijau keleta meginuku (prausiklio, kremo, losjono). Turiu beda del veido odytes, bet panaudojusi ta prabangia (ir brangia) kosmetika jau pastebejau pirmuosius rezultatus. Oda pasidare svelni, sumazejo spuogiuku Jei taip bus ir toliau, tikrai nepagailesiu pinigeliu ir isigysiu kremus nebe meginuku dydzio, o normaliose pakuotese
Sveiki,
jeigu ne paslaptis tai kokios kainytes tu meginuku? as irgi galvoju apie tuos kremus, bet kazkaip vis nepasiryztu tiek pinigu atiduoti nezinodama ar jie man apskritai tiks... tai ir galvoju, kad isigyti meginuku butu idelu... tik va domina kiek jie kainuoja
QUOTE(stela2006 @ 2010 08 04, 23:25)
Sveiki,
jeigu ne paslaptis tai kokios kainytes tu meginuku? as irgi galvoju apie tuos kremus, bet kazkaip vis nepasiryztu tiek pinigu atiduoti nezinodama ar jie man apskritai tiks... tai ir galvoju, kad isigyti meginuku butu idelu... tik va domina kiek jie kainuoja
Labukas A6 pirkau prausikl5, dienini kremuka, naktin5 ir losjona, tai uz viska sumokejau ~50 Lt. Kiekiai mazyciai, bet as dar iki siol juos naudoju, nors kosmetologe sake, kad uzteks tik kelioms dienoms.
Tai taip iseina, kad musu rinkai bandoma 'prastumti' su chemija... Uz tai ir pakuotes skiriasi, ir kaina juokingai maza.
[/quote]
lyg nieko nebūtumėt girdėjus apie padirbinėjamą kosmetiką, parfumeriją. pvz rusijoje itin klesti vaistų padirbinėjimas, tai kažkokius kremukus su tuo pačiu pavadinimu pagamint vienas juokas, lengviau tikriausiai nebūna.
QUOTE(ema @ 2010 05 07, 16:45)
Prisimenu mociutes pusesere pasakojo (dirbo antakalnio klinikose), kad visos ponios ateidavo placentos uzsisakyti i gimdykla, tai manau neveltui!
Idomu ka jos su ta placenta darydavo
ai, persigalvojau