gal susikoperavus Bezoj gautume nuolaida? na tikrai noreciau pabandyt, o ten vieno buteliuko kaina virs 6oo?
O jūs nenorit išbandyti placentos esencijos, tepamos po kremu... 1 ml prilyginama apie 50 ml kremo... ir kaina labai super... pati išbandžiau, draugės naudoja, na labai super jausmas...Tai nebrangi investicija į odos jaunatviškumą
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 04 21, 23:40)
O jūs nenorit išbandyti placentos esencijos, tepamos po kremu... 1 ml prilyginama apie 50 ml kremo... ir kaina labai super... pati išbandžiau, draugės naudoja, na labai super jausmas...Tai nebrangi investicija į odos jaunatviškumą
kaip tai kaina super? juk virs 700 Lt.,jei apie Bezos produkcija kalbame
QUOTE(Edita K. @ 2010 04 23, 12:00)
kaip tai kaina super? juk virs 700 Lt.,jei apie Bezos produkcija kalbame
ne, aš6 ne apie Beza... apie esenciją po bet kuriuo savo kremu
mergaites, nepasimaukit ant gero marketingo/reklamos... jus galit tepti ant veido kosmetika su placenta/ikrais/auksu nors ir litrais.. bet tobulos odos taip ir neturesit, jei nebus subalansuota bendra organizmo bukle, jei puls ligos, nuodysit save saule, tabaku, alkoholiu... Jei vien kosmetika darytu stebuklus - milijonieres vaiksciotu "kudikio" odelem.. Bet ar taip yra? Deja deja.. Mylekit save kasdien, teisingai priziurekit oda, stebekit ka dedat i burna, ka geriat, bukit grynam ore, juokites... isleisdamos 700lt indeliui kremo dar ir depresija isivarysit, kai rezultato nebus..
(cia mano sublektyvi nuomone, nebutina sutikt )
QUOTE(Dusele @ 2010 04 23, 14:42)
mergaites, nepasimaukit ant gero marketingo/reklamos... jus galit tepti ant veido kosmetika su placenta/ikrais/auksu nors ir litrais.. bet tobulos odos taip ir neturesit, jei nebus subalansuota bendra organizmo bukle, jei puls ligos, nuodysit save saule, tabaku, alkoholiu... Jei vien kosmetika darytu stebuklus - milijonieres vaiksciotu "kudikio" odelem.. Bet ar taip yra? Deja deja.. Mylekit save kasdien, teisingai priziurekit oda, stebekit ka dedat i burna, ka geriat, bukit grynam ore, juokites... isleisdamos 700lt indeliui kremo dar ir depresija isivarysit, kai rezultato nebus..
Va cia tai sutinku.
QUOTE(Dusele @ 2010 04 23, 13:42)
taip, sutinku bet prižiūrėti save irgi reikia, negali ant veidelio tepti vien tik aliejų saulėgrąžų ...
Aš irgi ne už per TV ar žurnaluose reklamuojamus produktus, kiek reklama vien kainauoja
[quote=Dusele,2010 04 23, 14:42]
mergaites, nepasimaukit ant gero marketingo/reklamos... jus galit tepti ant veido
Sutinku su Jumis, sveikas protas sako, kad kas gi čia gali būti stebuklinga, ale, pasąmonėje kirba, kad reikia išbandyti ir viskas...
mergaites, nepasimaukit ant gero marketingo/reklamos... jus galit tepti ant veido
Sutinku su Jumis, sveikas protas sako, kad kas gi čia gali būti stebuklinga, ale, pasąmonėje kirba, kad reikia išbandyti ir viskas...
Jau nieks taip labai nereklamuoja tos placentines kosmetikos,pvz.Nivea ar Garnier 100 kart dazniau matai per TV O jei nebandet sistemingai naudoti produktu su placenta,tai is kur zinot rezultatus,kad nieko atseit gero Idomu butu isgirsti tuos ,kurie naudoja,kokie ju pastebejimai...O ka dedam i burna svarbu ne tik odai,bet cia ne ta tema
Papildyta:
Beoti produktu galim rasti vaistinese,Plazan ar Beza tik internetu uzsisakyti.
Papildyta:
QUOTE(Tora 5 @ 2010 04 23, 16:16)
Sakykit,o kur,Klaipedoje prekiauja sia placentine kosmetika?As niekur nerandu.
Beoti produktu galim rasti vaistinese,Plazan ar Beza tik internetu uzsisakyti.
Pažįstama naudoja šią kosmetiką iš Beža, labai patenkinta rezultatu. Jos amžius virš 40 m., maitinasi gerai, daug ilsisi, keliauja, nenuvarginta, tačiau veido oda buvo papilkėjusi, "neaiški". Dabar atsigavo. Kaip pati sako, jaučiasi kaip po sanatorijos kalnuose