QUOTE(sauleskaitra @ 2010 03 19, 20:52)
"Gal tie bėrimai labai priklauso jums nuo maisto, reiktu pastebėti kada išberia daugiau ir pagalvoti ką suvalgėt, paskui mažinti to maisto
Būna labai daug,kad kaltina kosmetiką, kosmetologus, o pavz kerta šokoladą kasdien ar ten bulkutes, ar daug pieno produktų nu ir beria, o kalti kremai "
Tai va tame ir esme, kad nauja priemone padeda, o po to pripranta oda ir nieko... Beje, nekertu jokiu sokoladu ir labai propoguoju sveika gyvensena. Valgau daug darzoviu ir vaisiu sporuoju truputuka bet va tas mano veidas... isveda is kantrybes
Būna labai daug,kad kaltina kosmetiką, kosmetologus, o pavz kerta šokoladą kasdien ar ten bulkutes, ar daug pieno produktų nu ir beria, o kalti kremai "
Tai va tame ir esme, kad nauja priemone padeda, o po to pripranta oda ir nieko... Beje, nekertu jokiu sokoladu ir labai propoguoju sveika gyvensena. Valgau daug darzoviu ir vaisiu sporuoju truputuka bet va tas mano veidas... isveda is kantrybes
Nuo vaisių irgi gali berti
QUOTE(jpaula @ 2010 03 20, 14:56)
Sveikos. Ir aš užsisakiau pamėginti placentinės esencijos BEOTI. Na, kaina manau vidutiška, 99lt už tas 4 ampulytes.Mano oda gana problematiška, yra spuogų, nors pagal amžių tai tikrai jau seniausiai to turėjo nebebūt. Taiva, nuo įprastų firmų (oriflame, avon ir pan) mane alergizuodavo,berdavo, ko tik nedariau, ir pas kosmetologą ne vieną buvau, ir mityba, kaip kad kažkuri minėjo,susiderinau, realiai tai jokio poveikio nebuvo. Pradėjau naudot vichy firmos kosmetiką, nuo tada mano oda bent jau padoriai atrodo. o dabar pamėginsiu ir šią esenciją. Beje, taip pat žiūrėjau ir plazan kosmetiką, bet kaip jau buvo rašyta, tikrai skiriasi kaina ir pakuotė tos pačios firmos produktų pardavinėjamų Lietuvoje ir Rusijoje, tad suabejojau šia firma . O dėl BEŽO (jei tiksliai parašiau) tai kainos man nerealios pasirodė. Tai išsirinkau veriantą, kuris atrodė priimtiniausias, lieka laukti rezultatų
Papildyta:
Kadangi pati patirties turiu su tokia problema, tai galiu drąsiai sakyt, kad jeigu žmogus nėra alergiškas, tai nuo šokolado spuogų tikrai neatsiras. Čia labiau homonų balansas kaltas, bei odos imuniteto bėda.
Papildyta:
Kadangi pati patirties turiu su tokia problema, tai galiu drąsiai sakyt, kad jeigu žmogus nėra alergiškas, tai nuo šokolado spuogų tikrai neatsiras. Čia labiau homonų balansas kaltas, bei odos imuniteto bėda.
Naudojant šitų firmų kosmetiką nieko nuostabaus,kad maisto derinimas nepadejo ir labai idomu kaip tą maistą derinot. O pakeitus čiut normalesnę kosmetiką ir padėtis pasikeitė.
Jei žmogus alergiškas kažkam tai bėrimas būna visai kitoks tada ir būna alerginis bėrimas , o kai organizmas nepriima kažko valosi pro odą todėl kyla vidiniai spuogai ir pūliniai . Aišku gali būti bėda ir su hormonais, bet prisižiūrinta maistą, naudojant tinkamą kosmetiką, reguliarei lankantis pas kosmetologą ( ne kartą metuose, o kartą per mėnesį!!!) galima žymiai pagerinti odos būklę, aišku bėrimo gali ir nesustabdyti, bet spuogeliai greičiau gyja, nelieka randai ar mėlynos dėmės bei pigmentinių neatsiranda ką dažnai prisidirba .
Papildyta:
QUOTE(SaDa @ 2010 03 21, 20:11)
aisku , tai nieko gero is to kremo.
tai ,kad jamae yra parabenų nereikia nurašyti kremo, čia garsiai rėkė apie tuos parabenus per teliką ir žurnalus kaip apie kiaulių gripą, reikia žiūrėti į jų kiekį kreme kad būtų papraščiau nuspresti žiūrint sudėtį,kas rašoma pirmiausia to yra daugiausia to kreme ir vis į galą viskas eina mažėjančia tvarka, taigi jei tie parabenai paminėti gale jie -alos nepadaro