Įkraunama...
Įkraunama...

Placentinė kosmetika

QUOTE(Agniukas86 @ 2010 03 14, 09:43)
Na nejaugi niekas nieko nežino apie šį preparatą  g.gif Ir niekam neįdomu šia tema padiskutuoti...  unsure.gif

as dar tik palnuoju artimiausiu metu isigyti beveik visa kasdienines prieziuros paketa. Kainos "beza" ziaurios doh.gif Mano numatytiems pirkiniams reikes ~730lt. Kazkaip norisi su metais oda palepinti...Tikiuosi atsipirks, jei taip galima sakyti biggrin.gif
Labai tikejausi jau sitoje temoje isgirsti kazkokiu konkreciu atsiliepimu apie placentine kosmetika ax.gif Bet negi jus tikites, kad kazkas kainuokantis tik kelis litus daro stebuklus g.gif Dabar daug kad ivardijama, kaip placentine produkcija, bet kai pamatai tarkim plauku kapsuke kainuojancia ~10lt., t.y. netgi pigesne nei paprastai, tada automatiskai pradedu nagrineti sudeti ir, jei imanoma, atsiliepimus..
Atsakyti
QUOTE(no-feelings @ 2010 03 15, 23:58)
Pastebejau, kad beoti.lt puslapyje placentos esencija yra gyvulines kilmes, o beza.lt neraso tai gal ji ne gyvulines kilmes, o zmogaus? gal del to cia toks kainu skirtumas? g.gif

As skaiciau internete, kad isvis kazkokius produktus gaminti is zmogaus yra uzdrausta, naudojama arba gyvuline placenta arba laboratorijose dirbtinai pagaminta. O kaina dar priklauso ir nuo firmos zenklo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, sudomino Plazan, tik kad pavyzdziui uzsisakyt iš Lietuvos iš Viva Nika nebrangu, o pažiūrėjus tarkim į www.plazancosmetics.com tai kainų skirtumas tikrai skiriasi ir pakuotės visai netokios.
Atsakyti
QUOTE(vyyka @ 2010 03 16, 14:28)
Sveikos, sudomino Plazan, tik kad pavyzdziui uzsisakyt iš Lietuvos iš Viva Nika nebrangu, o pažiūrėjus tarkim į www.plazancosmetics.com tai kainų skirtumas tikrai skiriasi ir pakuotės visai netokios.

tai visdelto idomu ar si kosmetika plazan yra su parabenais ar be g.gif
Atsakyti
As pora metu naudojau kremuka ir tik dabar perskaiciau, kad jis su placenta g.gif
cia aprasymas:

Kosmedijos produktai

tik neaisku, kiek tos placentos cia yra
Atsakyti
Na, as turiu problemele su spuogais blush2.gif ir niekaip nepritaikau jokios priemones. Isbandziau viska, nuo pigesniu iki brangiu produktu. Pradzioja nauja priemone padeda, veliau oda pripranta ir jokio poveikio schmoll.gif kaip manote as padetu man placentines sudeties preparatai? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniukas86 @ 2010 03 13, 23:40)
[ Kiek radau informacijos tai Lietuvoje tik Salonas "Beža" prekiauja, o ir kainuoja 360 Lt  doh.gif Sako, kad ši priemonė turi labai daug elementų, medžiagų, kurios
user posted image

Čia dar nebrangu, produktai su placenta niekada nebuvo pigūs, aišku yra ir pigių,bet ten tik pavadinimas "su placenta"

QUOTE(amber123 @ 2010 03 15, 12:07)
As pasiklausiau pas savo kosmetologe del placentines kosmetikos, tai sake, kad rezultatas geras po jos buna.. bet nustojus naudot vel viskas suglebs ir t.t beto

Kaip ir visa kita, palukus irgi reikia dažyti pastoviai, neužtenka kartą nudažyti, geriant vitaminus irgi poveikis jaučiamas kol geriama ir t.t. taigi odoje vyksta darbas, pastovus procesas, su metais viskas lėtėja, tai kol mes jai "padedam" naudojam kosmetiką tol jos funkcijos veikia normaliai, tik nustojom funkcijos lėtėja, oda glemba mirksiukas.gif
Net plastinės operacijos nėra visam laikui smile.gif

O dabar tas išpūstas burbulas su placenta tai čia jokia naujovė, jau labai senai gaminami kremai ir įvairūs serumai tik labai nebuvo skalambijama, tiesiog buvo momentas kad kalbėjo plačiai pavz apie kremus su deguonim, paskui ekologiška, dabar naujas bumas placentiniai kremai ir tuoj visos firmos nukraus lentynas "placentiniai" kremais, paėmiau į kabutes, nes tie pardėse kremai tik gražiai įpakuoti ir skaniai kvepia, naudos iš jų būna tik pačiam paviršutiniam raginiam sluoksniui, nes ten jei ir yra koks vitaminas ar kažkas naudingo jis žūsta labai greitai užtepus, todėl jie ir kainuoja po 10 ar 30 lt.
Rekomenduoju pirkti tik iš profesionalių firmų ir geriausia klauskit savo kosmetologų, jos jum patars ir parinks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 03 17, 00:03)
Na, as turiu problemele su spuogais  blush2.gif  ir niekaip nepritaikau jokios priemones. Isbandziau viska, nuo pigesniu iki brangiu produktu. Pradzioja nauja priemone padeda, veliau oda pripranta ir jokio poveikio  schmoll.gif  kaip manote as padetu man placentines sudeties preparatai?  ax.gif  g.gif

Gal tie bėrimai labai priklauso jums nuo maisto, reiktu pastebėti kada išberia daugiau ir pagalvoti ką suvalgėt, paskui mažinti to maisto mirksiukas.gif
Būna labai daug,kad kaltina kosmetiką, kosmetologus, o pavz kerta šokoladą kasdien ar ten bulkutes, ar daug pieno produktų nu ir beria, o kalti kremai doh.gif
Atsakyti
"Gal tie bėrimai labai priklauso jums nuo maisto, reiktu pastebėti kada išberia daugiau ir pagalvoti ką suvalgėt, paskui mažinti to maisto
Būna labai daug,kad kaltina kosmetiką, kosmetologus, o pavz kerta šokoladą kasdien ar ten bulkutes, ar daug pieno produktų nu ir beria, o kalti kremai "

Tai va tame ir esme, kad nauja priemone padeda, o po to pripranta oda ir nieko... doh.gif Beje, nekertu jokiu sokoladu ir labai propoguoju sveika gyvensena. Valgau daug darzoviu ir vaisiu blush2.gif sporuoju truputuka 4u.gif bet va tas mano veidas... isveda is kantrybes doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Ir aš užsisakiau pamėginti placentinės esencijos BEOTI. Na, kaina manau vidutiška, 99lt už tas 4 ampulytes.Mano oda gana problematiška, yra spuogų, nors pagal amžių tai tikrai jau seniausiai to turėjo nebebūt. Taiva, nuo įprastų firmų (oriflame, avon ir pan) mane alergizuodavo,berdavo, ko tik nedariau, ir pas kosmetologą ne vieną buvau, ir mityba, kaip kad kažkuri minėjo,susiderinau, realiai tai jokio poveikio nebuvo. Pradėjau naudot vichy firmos kosmetiką, nuo tada mano oda bent jau padoriai atrodo. o dabar pamėginsiu ir šią esenciją. Beje, taip pat žiūrėjau ir plazan kosmetiką, bet kaip jau buvo rašyta, tikrai skiriasi kaina ir pakuotė tos pačios firmos produktų pardavinėjamų Lietuvoje ir Rusijoje, tad suabejojau šia firma g.gif . O dėl BEŽO (jei tiksliai parašiau) tai kainos man nerealios pasirodė. Tai išsirinkau veriantą, kuris atrodė priimtiniausias, lieka laukti rezultatų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 03 19, 20:52)
"Gal tie bėrimai labai priklauso jums nuo maisto, reiktu pastebėti kada išberia daugiau ir pagalvoti ką suvalgėt, paskui mažinti to maisto 
Būna labai daug,kad kaltina kosmetiką, kosmetologus, o pavz kerta šokoladą kasdien ar ten bulkutes, ar daug pieno produktų nu ir beria, o kalti kremai "
Tai va tame ir esme, kad nauja priemone padeda, o po to pripranta oda ir nieko...  doh.gif Beje, nekertu jokiu sokoladu ir labai propoguoju sveika gyvensena. Valgau daug darzoviu ir vaisiu  blush2.gif sporuoju truputuka  4u.gif bet va tas mano veidas... isveda is kantrybes  doh.gif  verysad.gif

Kadangi pati patirties turiu su tokia problema, tai galiu drąsiai sakyt, kad jeigu žmogus nėra alergiškas, tai nuo šokolado spuogų tikrai neatsiras. Čia labiau homonų balansas kaltas, bei odos imuniteto bėda.
Atsakyti
sveikos, as irgi gundausi pabandyti placentine kosmetika. galvojau uzsisakineti is cia http://www.natures-l...etails.php?id=9 , bet pasiskaiciau sudeti, ieina parabenai ir cia, o placenta karves kaip suprantu... g.gif vadinas nieko gero?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina26: 20 kovo 2010 - 19:22
QUOTE(SaDa @ 2010 03 16, 21:06)
tai visdelto idomu ar si kosmetika plazan yra su parabenais ar be  g.gif

su

Atsakyti
QUOTE(happy @ 2010 03 21, 13:16)

aisku sad.gif, tai nieko gero is to kremo.
Atsakyti