Įkraunama...
Įkraunama...

Placentinė kosmetika

viskas idomu, tiktai i kosmetines priemones placentos ekstraktas dedamas isvalytas nuo hormonu
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 10 27, 14:49)
viskas idomu, tiktai i kosmetines priemones placentos ekstraktas dedamas isvalytas nuo hormonu

ve butent, sertifikuoti, pasaulinio masto gamybos imones, neleistu sau rizikuoti licenzijomis gamindamos nepatikrinta kosmetika su neleistinais priedais. o hormonu didesnius kiekius gaunam per maista, o ne per kosmetika.
Atsakyti
Sveiki,
paskaiciau komentarus ir pati norejau pakomentuoti.
Daug metu atgal is mirusiu zmoniu imdavo hipofizes ir is ju darydavo vaistus, kurie labai efektyviai gydydavo harmoninius sutrikimus. Dabar yra visa to pakaitalai - taciau ne tokie veiksmingi ir tenka man visaip kitaip spresti tas problemeles. Nereikia visko taip bijoti ir panikuoti, prigazdina tuos zmones viskuom nuo kriziu, issigimimu... O mes kaip gyvenam, taip daugiau ar maziau isgyvenam. Kol nebuvo IT technologiju - zmones prietarus prigalvojo ir skleide juos, o dabar visa sia gasdinimo funkcija pereme ziniasklaida ir kt komunikacijos priemones.
o apie kosmetika su placenta, as esu isbandziusi pietu korejos produkcija, nes ten teko buvoti, todel ir pasitikejimo yra. O ju kosmetikos produktu radau stai cia

http://www.profesion...atalogas/mizon/

tik gaila, kad klaipedoje jie yra sad.gif, tenka pirkti is interneto, nueiti nera kaip.
Atsakyti
sveikos merginos ri mamytes gal uzsisakinejote is sio puslapiuko sau kremukus http://www.professional-cosmetics.ru/ nieko neparasyta apie pristatyma ri apmokejima cia yra kremuku su placenta tik klausiams ar atveza i LIETUVA
Atsakyti
Turiu krema su augaline placenta, jie nuostabus smile.gif Niekas iki tol nesureguliavo odos kaip sitas .
Mano oda yra misri, T zona visada riebesne budavo, o skruostai ishsauseje, pradejau naudoti reguliuojanti krema, viskas susitvarke, ir spuogeliu maziau, ir oda susinormalizavo, esu labai patenkinta. O firma yra Placentor, prancuzishkas kremukas smile.gif

Papildyta:
O su zmoniu placenta tai niekada nepirkciau kremo, nes tai nehumanishka.... Gal jie ir turi tam tikra poveiki, bet siam technologiju amziuje manau galim rasti ta, kuo galime pakeisti.
Atsakyti
O su zmoniu placenta tai niekada nepirkciau kremo, nes tai nehumanishka.... Gal jie ir turi tam tikra poveiki, bet siam technologiju amziuje manau galim rasti ta, kuo galime pakeisti.

tokio dalyko kaip augaline placenta nera - tai cheminis junginys, savo sudetimi artimas gyvulinei placentai.
o zmoniu placentos i kremus niekas nededa, net visiskai isvalytos smile.gif dazniausiai naudojama kiaules arba kanopiniu gyvunu placenta.
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 11 08, 10:55)
tokio dalyko kaip augaline placenta nera - tai cheminis junginys, savo sudetimi artimas gyvulinei placentai.
o zmoniu placentos i kremus niekas nededa, net visiskai isvalytos smile.gif dazniausiai naudojama kiaules arba kanopiniu gyvunu placenta.

kiaules ar aviu placenta naudojama, beoti naudoja kiauliu placenta
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2011 11 12, 18:48)
kiaules ar aviu placenta naudojama, beoti naudoja kiauliu placenta

tai as taip ir parasiau, kad naudojama gyvulines kilmes placenta. Jukohbi naudoja kiaules placenta, rusai jei neklystu ir kiaules, naujojoj zelandijoj, kur kiek atsimenu kazkuri irgi siuntesi kremus, naudoja aviu placenta.
Atsakyti
kreipiuos i tas, kurios naudojat kristalini prausikli-muiliuka. ar jus po jo tepates kremu ar kaip tik leidziat odai pabut be nieko?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 14, 20:42)
kreipiuos i tas, kurios naudojat kristalini prausikli-muiliuka. ar jus po jo tepates kremu ar kaip tik leidziat odai pabut be nieko?

as suvilgau oda toniku su placenta arba kitu japonisku Forlle'd toniku su platina problematiskai odai: isipilu idelna pora mililitru ir juo istepu oda, ir tada jau nieko nebedarau wink.gif
Atsakyti
Ar pasiteisina tokia kaina????
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 11 15, 14:31)
Ar pasiteisina tokia kaina????

na uz maza muiliuka moku tik 25 lt, jo uztenka 2 - 3 men. sanaudos tikrai mazos. na tonikas su platina 320 lt (120 ml) arba as dar viena naudojau tai 270lt (150 ml) - man jo ir uztenka 3 menesiam. tai realiai kaina dienai - 4 lt. na nemanau, kad tai labai brangu. na jei dar tepama kremo - tai jis brangesnis, bet man su juo tada dienai kosmetikai iseina - 8 lt. na as ivertindama branguma visada taip skaiciuoju, cia gal profesine liga viska skaiciuoti, bet man tada viskas susidelioja ir brangu kartais gaunasi ne taip brangu .
Atsakyti