Įkraunama...
Įkraunama...

Placentinė kosmetika

QUOTE(susidomejus @ 2011 09 06, 14:31)
Biologic Recherche prancuziska profesionali kosmetika.

Perkate internetu? smile.gif
Pati atradote ar kosmetologe rekomendavo?
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 06, 13:34)
Perkate internetu? smile.gif
Pati atradote ar kosmetologe rekomendavo?

as dirbu su sita kosmetika, man vadybininke atveza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 09 06, 14:36)
as dirbu su sita kosmetika, man vadybininke atveza smile.gif

Labai noreciau isbandyti - naktini seruma, oda linkusi i acne. Be to, misri i sausma.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 06, 13:38)
Labai noreciau isbandyti - naktini seruma, oda linkusi i acne. Be to, misri i sausma.. doh.gif

kokios firmos?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 09 06, 14:52)
kokios firmos?

Esu ieskojimuose ax.gif
Naudojau Ana lotan, plazan, Mary Kay, dabar exuviance, bet neaptikau to, kuri noreciau naudoti dar ir dar schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 06, 13:57)
Esu ieskojimuose  ax.gif
Naudojau Ana lotan, plazan, Mary Kay, dabar exuviance, bet neaptikau to, kuri noreciau naudoti dar ir dar  schmoll.gif

kai naudojau placentini krema, man nereikejo jokio kito kremo, jisai sutvarke viska. Naudojau ji ryte ir vakare ir paakiams ir kaklui ir dekolte. Oda labai atsigavo. Tik rekomenduojama kremus keisti, tai dabar naudoju kitoki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 06 rugsėjo 2011 - 13:01
QUOTE(Sorella @ 2011 05 08, 10:23)
Jau pusmeti naudoju JUKOHBI kristalini prausikli (parduoda "Beza"). Atradimas, tikrai vertas demesio produktas. Nors pradejus naudoti buvau issigandusi, praadejo kelti spuogus, buvau kantri, prausiau toliau, nes buvau radusi informacijos, kad pirma menesi oda valosi. Ir ka, po kokiu triju savaiciu visi tie spuogeliai iskrito, oda dabar lygi, skaisti ir tokia tvirta.
Viena biciule is uzsienio (kosmetologe) man prigrase, kad pirmiausia ziurek, kad placentine kosmetika butu sertifikuota ir isvalyta nuo harmonu. Be to minejo, kad produktai is kiaules placentos geriausi, kadangi tai artimiausia zmogui.
Nezinau kiek tai tiesa, bet laikausi jos nurodymu, neperku pigiu "su placenta". Dabar esu paieskose is kur parsisiusti visa komplekta pigiau - "Beza" kainos kandziojasi.

laba diena, norejau pas jus pasiklausti... o cia JUKOHBI kristalinis prausiklis kaip muiliukas skaitosi? ax.gif Ir kokiam laikui uztenka jo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ekaja @ 2011 09 15, 15:48)
laba diena, norejau pas jus pasiklausti... o cia JUKOHBI kristalinis prausiklis kaip muiliukas skaitosi?  ax.gif  Ir kokiam laikui uztenka jo? 4u.gif

atsakysiu as. taip kristalinis prausiklis tas pats kas muiliukas. jei pirkti maziuka, tai man jo uztenka2 menesiukams panasiai, jei didelis -3 -4 menesiams.
Atsakyti
QUOTE(ekaja @ 2011 09 15, 13:48)
laba diena, norejau pas jus pasiklausti... o cia JUKOHBI kristalinis prausiklis kaip muiliukas skaitosi?  ax.gif  Ir kokiam laikui uztenka jo? 4u.gif

Fantastinis dalykelis. Man didesnio muiliuko pakanka pusmeciui. Turiu dar ir tonika tos pacios serijos. Vasara tepiau veida tik juo, jokiu kremu neprireike.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 09 06, 12:31)
Biologic Recherche prancuziska profesionali kosmetika.

Isduok paslapti , is ko gauni, nes uzsislaptine tai juodai, niekur nerandu jau kelinta savaite doh.gif
Atsakyti
vakar isbandziau pietu korejos kauke veidui su placenta ir bioauksu. kaina 30 lt ;)bet poveikis tikrai super ir jos uztenka 3 - 4 kartams, nes labai prisotinta dregmes. gamintojas imone setoff
Atsakyti
Placenta - kas tai? Kodėl ji naudojama kosmetikoje?
Placenta – endokrininis organas (laikinoji vidaus sekrecijos liauka), gaminanti hormonus.
Tai yra abortinė medžiaga, toli gražu ne visuomet išgaunama iš gyvūnų (kaip teigia gamintojai) - dažnai tai trečiųjų šalių žmogaus (!) abortų medžiaga. Ne taip seniai Rusijoje nuskambėjo skandalas, kai buvo aptiktas visas tinklas, kuris tiekė šias medžiagas kosmetikos gamintojams - jaunoms sveikoms moterims buvo tyčia nustatomos neteisingos diagnozės ir rašomi siuntimai abortui. Klausimas, kodėl, turbūt nekyla (placenta vaisiaus vystymosi stadijoje kosmetologijos sričiai yra daug vertingesnė, nei jau gimusio mažylio "apvalkalas"). Kartais teigiama, kad naudojama jau pagimdžiusių moterų placenta, tačiau chemine sudėtimi tokia medžiaga laikoma "atitarnavusia" ir nėra tokia vertinga, kaip besivystančio vaisiaus.
Naudojama ir gyvulių placenta, tačiau tokiu atveju jos "gavimo būdas" nėra griežtai reglamentuojamas, taigi dėmesys suteikiamas į medžiagos efektyvumą, o ne etišką elgesį su gyvūnais.
PLACENTA SKATINA HORMONO ESTROGENO KIEKIO KRAUJYJE PADIDĖJIMĄ, KO PASEKOJE LAIKINAI IŠTIES GRAŽĖJA ODA PLAUKAI IR ... ATSIRANDA KRŪTŲ VĖŽYS (!) DĖL HORMONO ESTROGENO PERTEKLIAUS.
Daugelyje šalių placenta apskritai uždrausta kaip kosmetikos komponentas (!).
P.S. Taip vadinama "augalinė placenta" yra visiška nesąmonė - kaip suprantate, augalai placentos neturi smile.gif Tam tikri augaliniai komponentai gali pamėgdžioti kažkokią placentos dalį (proteinus, rūgštis ir t.t), tačiau kadangi pagrindinis placentos "variklis" - hormonai estrogenai, šiuo atveju tai yra elementarus spekuliavimas.

informacija is : http://www.facebook....1...e=1
Atsakyti