[quote=Agniukas86,2010 03 13, 23:40]
[i][b]Sveiki, tokios temos neradau (nežinau, gal blogai ieškojau
), todėl atidarau naują
Visai nesenai išgirdau apie grožio priemones, gaminamas naudojant išvalytą placentą. Pasiskaitinėjau nemažai staipsniukų ir čia gausu įvairiausių nuomonių, tačiau tie, kurie pasisako už teigia, kad tai tikrai grožio panacėja, o skeptikai taip pat neatsiliepia taip jau blogai, galbūt tik tiek, kad nebus išvis jokio poveikio, arba galimas bėrimas, netgi padidėjęs plaukuotumas, jei placenta nebuvo tinkamai išvalyta ir joje liko hormonų.
Nu cia tai gera
buvau kaip ir savo temuke situo klausimu atidarius, bet vos po keliu valandu moderatoriai mane istryne! pamaniau, kad gal del reklamos to placentos ekstrakto. Nors as tikrai reklamom neuzsiimineju. Ir va se tau po keliu menesiu randu savo zinute i kita temuke imesta
Papildyta:
QUOTE(Bathor @ 2010 08 14, 23:51)
Hm,nežinau ar man verta mėginti kremuką su placenta,tarkim iš Bežos,vien dėl spuogelių ir gana išsiplėtusių porų,jei man dar net 20metų nėra.Nes kiek žinau,jaunai odai nėra labai gerai naudoti kremus su placenta
Jetus,nežinau ką daryti
HELP
Stai ka pasakysiu, mano oda irgi tokia pati.. poros issipletusios o ir spuogai po siai dienai neapleidzia. Mano spuogu isgydyti neimanoma, jie yra hormoniniai ir paveldimi. Taip man po visu tyrimu dermatologas pasake. Dienu begyje ketinu uzsisakyti ta "panaceja" is Beza.lt. Girdejau is moteru tikrai geru atsiliepimu del sio produkto ir spuogu atzvilgiu ir del poru issipletusiu. Be to, amzius cia visiskai ne prie ko, juk ne koki butulina leisiesi. Beje produktas tiek kainuoja ne del vardo ar pns.. pasiziurekite ir ebay kam idomu yra pirkti siu gerybiu ir kainos lb skiriasi. nesvarbu ar is zmogaus placentos, ar is avies.. svarbiausia kaip apdirbtas gaminys.. kaip lb isgrynintas ir isvalytas. Apie tai byloja kainos. Ir nesamone, kad is zmogaus placentos nieko negalima gaminti, kad tai atseit ra uzdrausta, kaip cia kazkuri forumiete paminejo.. Tai nera joks nusikaltimas ar pns. Siulau rinktis brangesni produkta ir tuomet busite tikra, kad jis yra tinkamai isvalytas ir kad galite tiketis tinkamo poveikio, o ne cia aukciau minetus po 50 Lt
Ypac tai aktualu vyresnems moterims. Juk ne jaunyn einam ir manau pats laikas butu atsikratyti tokiu ale kremuku po 50 lt.. Brandesne oda brandesnem ir priemonem palepinti reiketu, o nelaidyti pinigus ten kur nereikia,.