Įkraunama...
Įkraunama...

Placentinė kosmetika

QUOTE(Saldi_uogiene @ 2010 08 10, 08:41)
Labukas  smile.gif  A6 pirkau prausikl5, dienini kremuka, naktin5 ir losjona, tai uz viska sumokejau ~50 Lt. Kiekiai mazyciai, bet as dar iki siol juos naudoju, nors kosmetologe sake, kad uzteks tik kelioms dienoms.  g.gif

Labai aciu uz atsakyma!!!! mirksiukas.gif manau uz tokia suma tikrai verta pabandyti...artimiausiu metu begsiu i salona isigyti meginuku bigsmile.gif
Atsakyti
Hm,nežinau ar man verta mėginti kremuką su placenta,tarkim iš Bežos,vien dėl spuogelių ir gana išsiplėtusių porų,jei man dar net 20metų nėra.Nes kiek žinau,jaunai odai nėra labai gerai naudoti kremus su placenta blink.gif Jetus,nežinau ką daryti doh.gif HELP
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif
Euro vaistinėje užmačiau tokią firmą evinal. atseit čia naujiena pas mus, su placenta visi produktai. Taigi gal teko kažkada kam panaudoti? ką manote apie šios firmos produktus? cool.gif
dar ir lietuviska varianta radau smile.gif http://www.fucus.lt/...inal/kunui.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auks'iukė: 28 rugpjūčio 2010 - 09:06
[quote=Agniukas86,2010 03 13, 23:40]
[i][b]Sveiki, tokios temos neradau (nežinau, gal blogai ieškojau 4u.gif ), todėl atidarau naują mirksiukas.gif Visai nesenai išgirdau apie grožio priemones, gaminamas naudojant išvalytą placentą. Pasiskaitinėjau nemažai staipsniukų ir čia gausu įvairiausių nuomonių, tačiau tie, kurie pasisako už teigia, kad tai tikrai grožio panacėja, o skeptikai taip pat neatsiliepia taip jau blogai, galbūt tik tiek, kad nebus išvis jokio poveikio, arba galimas bėrimas, netgi padidėjęs plaukuotumas, jei placenta nebuvo tinkamai išvalyta ir joje liko hormonų.

Nu cia tai gera biggrin.gif buvau kaip ir savo temuke situo klausimu atidarius, bet vos po keliu valandu moderatoriai mane istryne! pamaniau, kad gal del reklamos to placentos ekstrakto. Nors as tikrai reklamom neuzsiimineju. Ir va se tau po keliu menesiu randu savo zinute i kita temuke imesta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bathor @ 2010 08 14, 23:51)
Hm,nežinau ar man verta mėginti kremuką su placenta,tarkim iš Bežos,vien dėl spuogelių ir gana išsiplėtusių porų,jei man dar net 20metų nėra.Nes kiek žinau,jaunai odai nėra labai gerai naudoti kremus su placenta blink.gif Jetus,nežinau ką daryti  doh.gif  HELP

Stai ka pasakysiu, mano oda irgi tokia pati.. poros issipletusios o ir spuogai po siai dienai neapleidzia. Mano spuogu isgydyti neimanoma, jie yra hormoniniai ir paveldimi. Taip man po visu tyrimu dermatologas pasake. Dienu begyje ketinu uzsisakyti ta "panaceja" is Beza.lt. Girdejau is moteru tikrai geru atsiliepimu del sio produkto ir spuogu atzvilgiu ir del poru issipletusiu. Be to, amzius cia visiskai ne prie ko, juk ne koki butulina leisiesi. Beje produktas tiek kainuoja ne del vardo ar pns.. pasiziurekite ir ebay kam idomu yra pirkti siu gerybiu ir kainos lb skiriasi. nesvarbu ar is zmogaus placentos, ar is avies.. svarbiausia kaip apdirbtas gaminys.. kaip lb isgrynintas ir isvalytas. Apie tai byloja kainos. Ir nesamone, kad is zmogaus placentos nieko negalima gaminti, kad tai atseit ra uzdrausta, kaip cia kazkuri forumiete paminejo.. Tai nera joks nusikaltimas ar pns. Siulau rinktis brangesni produkta ir tuomet busite tikra, kad jis yra tinkamai isvalytas ir kad galite tiketis tinkamo poveikio, o ne cia aukciau minetus po 50 Lt doh.gif doh.gif Ypac tai aktualu vyresnems moterims. Juk ne jaunyn einam ir manau pats laikas butu atsikratyti tokiu ale kremuku po 50 lt.. Brandesne oda brandesnem ir priemonem palepinti reiketu, o nelaidyti pinigus ten kur nereikia,.
Atsakyti
[quote=Agniukas86,2010 10 05, 16:40]
Stai ka pasakysiu, mano oda irgi tokia pati.. poros issipletusios o ir spuogai po siai dienai neapleidzia. Mano spuogu isgydyti neimanoma, jie yra hormoniniai ir paveldimi. Taip man po visu tyrimu dermatologas pasake. Dienu begyje ketinu uzsisakyti ta "panaceja" is Beza.lt. Girdejau is moteru tikrai geru atsiliepimu del sio produkto ir spuogu atzvilgiu ir del poru issipletusiu. Be to, amzius cia visiskai ne prie ko, juk ne koki butulina leisiesi. Beje produktas tiek kainuoja ne del vardo ar pns.. pasiziurekite ir ebay kam idomu yra pirkti siu gerybiu ir kainos lb skiriasi. nesvarbu ar is zmogaus placentos, ar is avies.. svarbiausia kaip apdirbtas gaminys.. kaip lb isgrynintas ir isvalytas. Apie tai byloja kainos. Ir nesamone, kad is zmogaus placentos nieko negalima gaminti, kad tai atseit ra uzdrausta, kaip cia kazkuri forumiete paminejo.. Tai nera joks nusikaltimas ar pns. Siulau rinktis brangesni produkta ir tuomet busite tikra, kad jis yra tinkamai isvalytas ir kad galite tiketis tinkamo poveikio, o ne cia aukciau minetus po 50 Lt doh.gif doh.gif

Cia kur anksciau buvo mineti 50 Lt, tai kaina nurodyta meginuku BEZA kremu... o ne uz visus kremus 50 Lt.. smile.gif
Atsakyti
Nuo kada produktas, kurio kaina Lietuvoje paprasciausiai uzkelta yra kazkuom geresnis? Krema su placenta parsisiunciau uz 30Lt, kai tuo tarpu ta pati krema Lietuvoje lietuviska kompanija parduoda uz 165Lt, galiu pateikti tikrus pvz., tik nenoriu reklamuoti tos kompanijos smile.gif Va taip va. O apie Beza kainas isvis patyliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ququte: 28 spalio 2010 - 16:39
QUOTE(Ququte @ 2010 10 28, 17:37)
Nuo kada produktas, kurio kaina Lietuvoje paprasciausiai uzkelta yra kazkuom geresnis? Krema su placenta parsisiunciau uz 30Lt, kai tuo tarpu ta pati krema Lietuvoje lietuviska kompanija parduoda uz 165Lt, galiu pateikti tikrus pvz., tik nenoriu reklamuoti tos kompanijos smile.gif  Va taip va. O apie Beza kainas isvis patyliu smile.gif

Ir kaip minetas kremukas bigsmile.gif Labai butu smalsu suzinoti ir pavadinima ir is kur siuntetes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stela2006 @ 2010 11 01, 20:16)
Ir kaip minetas kremukas  bigsmile.gif  Labai butu smalsu suzinoti ir pavadinima ir is kur siuntetes  4u.gif

Kremukas patiko, stebuklu nera, bet oda svelni, lygi, pamaitinta:
http://www.shopnewze..._and_Neck_Cream
is cia ir siunciausi (Lt to kremo kaina buvo 165Lt)

Idomumo delei, palyginkite kainas smile.gif idomu ar be kainos dar kazkuo tie kremai skiriasi g.gif
http://www.profesion...ream-50mlID448/
http://www.shopnewze.../Nano_Skin_Care

cia tikincioms kad kremas uz 300 Lt yra gresnis nei uz 50.
Atsakyti
QUOTE(Ququte @ 2010 11 28, 13:42)
Kremukas patiko, stebuklu nera, bet oda svelni, lygi, pamaitinta:
http://www.shopnewze..._and_Neck_Cream
is cia ir siunciausi (Lt to kremo kaina buvo 165Lt)

Idomumo delei, palyginkite kainas smile.gif idomu ar be kainos dar kazkuo tie kremai skiriasi  g.gif
http://www.profesion...ream-50mlID448/
http://www.shopnewze.../Nano_Skin_Care

cia tikincioms kad kremas uz 300 Lt yra gresnis nei uz 50.

Ziurint i kainas, cia jau butu placebo efektas g.gif
Atsakyti
Niekuo neypatinga ta Beza placentine kosmetika, naudojau keleta menesiu, jokio efekto nepastebejau, elementarus drekinimas ir tiek. geros sudeties drekinantys kremai suteikia ta pati efekta . O tas ju muiliukas tai sausina oda gan stipriai, siaip riebiai odai neblogas jis yra.
Atsakyti
sveikos, as taip pat neseniai pradejau naudoti placentine kosmetika ir atlikau grozio salone Klaipedoje odos proceduras su ja, nes turiu beda - oda mano nelygi, daznai paberia, tai isbandziau placentini sveitima.
pati ir domiuosi placentine kosmetika, jos poveikiu, nes pradejau ja naudoti neseniai, norisi ir atsiliepimu is kitu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 04 23, 16:16)
Sakykit,o kur,Klaipedoje prekiauja sia placentine kosmetika?As niekur nerandu. 4u.gif

prekiaujama grozio namuose "Aurum", aš čia proceduras atlieku ir muiliuka perku savo riebiai odai. tik kainos nezinau ar tokios pat kaip bezoj, nelyginau, nes kol kas tik muiliuka pirkau wink.gif
Papildyta:
va perskaiciau visa tema ir idomu pasidare, kas uzsakinejote placentine kosmetika is uzsienio, koks poveikis?
Atsakyti