Įkraunama...
Įkraunama...

Placentinė kosmetika

Sveikos,
pastaruoju metu tenka išgirsti apie placentinę kosmetiką. Kiek ieškojau internete, Lietuvoje tokia kosmetika prekiauja vos kelios firmos. Viena iš jų Viva nika, kuri parduoda rusų gamintojų Plazan kosmetiką. Man pačiai neteko naudoti, bet būtų įdomu išgirsti atsiliepimų iš naudojusių.
Atsakyti
Ir man būtu įdomu apie šią kosmetiką išgirsti nuomonių kas yra bandžiusios 4u.gif
Atsakyti
teks pabandyti bigsmile.gif , informacijos atrodo pakankamai, bet atsiliepimų trūksta.
Atsakyti
mane taip pat domina tokia kosmetika, nesenai atradau toki psl

www.beoti.lt

jie turi plecentos esencijos, ir kainos nelabai dideles, tai labai smalsu pasidarė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2010 02 19, 10:54)
mane taip pat domina tokia kosmetika, nesenai atradau toki psl

www.beoti.lt

jie turi plecentos esencijos, ir kainos nelabai dideles, tai labai smalsu pasidarė  blush2.gif

Esu bandžiusi iš Beoti ir hialiurono esencija, ir placentą. Man patiko. Aš vieną buteliuką suvartoju, kas kelis mėnesius, profilaktiškai ax.gif , nes kaip jie rašo, kad 1 ml. esencijos prilygsta 50-100 ml. kremo bigsmile.gif , o buteliuke yra 7 ml., nors galimą naudoti ir pastoviai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlinakė: 19 vasario 2010 - 23:11
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 02 20, 00:07)
Esu bandžiusi iš Beoti ir hialiurono esencija, ir placentą. Man patiko. Aš vieną buteliuką suvartoju, kas kelis mėnesius, profilaktiškai  ax.gif , nes kaip jie rašo, kad 1 ml. esencijos prilygsta 50-100 ml. kremo bigsmile.gif , o buteliuke yra 7 ml., nors galimą naudoti ir pastoviai.

O kokia ten jo kaina? Nesugebu rast as tam ju puslapy g.gif
Atsakyti
As žiurejau,kad kaina apie 100 lt uz pakuote

o kur pirkote? ar po viena tubele parduoda?
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2010 02 20, 15:56)
As žiurejau,kad kaina apie 100 lt uz pakuote
o kur pirkote?  ar po viena tubele parduoda?

Toje parduotuvėje kur aš perku, galima nusipirkti ir vieną bonkute, tai gaunasi 20 lt., man atrodo, kad turėtu visur išpakuoti g.gif . Klaipėdoje aš perku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlinakė: 20 vasario 2010 - 22:35
placentine kosmetika prekiausja ir www.vivanika.lt, tai rusiska produkcija, gal kas ir ja jau bande? kainos, sakyciau, visainedideles....tik kaip kokybe?????????

taip pat japonu produkcija pasiekusi Lietuva www.beza.lt tik cia kainos ohohohoooo.

ar placentine kosmetika dar tik pradeda populiareti lietuvoje, ar bijoma kalbeti apie efekta. Jei kas turite begaliniai jautria ir problematiska oda, pasidalinkite apie naudojama kosmetika, nes siu metu tinkamiausia man Labrolario firmos produktai.
Atsakyti
QUOTE(Liusi13 @ 2010 02 21, 22:54)
placentine kosmetika prekiausja ir www.vivanika.lt, tai rusiska produkcija, gal kas ir ja jau bande? kainos, sakyciau, visainedideles....tik kaip kokybe?????????

Na susigundziau ir uzsisakiau is Viva Nikos krema veidui, kauke, paakiu krema ir balzama kunui. Vakar gavau siuntinuka smile.gif Pabandziau, na lyg ir nieko, neisbere, kaip ie jokio pasalinio poveikio. Ziuresim kaip toliau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolly*: 23 vasario 2010 - 10:25
QUOTE(dolly* @ 2010 02 23, 11:23)
Na susigundziau  ir uzsisakiau is Viva Nikos krema veidui, kauke, paakiu krema ir balzama kunui. Vakar gavau siuntinuka smile.gif  Pabandziau, na lyg ir nieko, neisbere, kaip ie jokio pasalinio poveikio. Ziuresim kaip toliau bigsmile.gif

kiek kainavo siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(dolly* @ 2010 02 23, 12:23)
Na susigundziau  ir uzsisakiau is Viva Nikos krema veidui, kauke, paakiu krema ir balzama kunui. Vakar gavau siuntinuka smile.gif  Pabandziau, na lyg ir nieko, neisbere, kaip ie jokio pasalinio poveikio. Ziuresim kaip toliau bigsmile.gif

Lauksim komentarų 4u.gif o koki kremą, kaukę, paakių kremą pasiėmei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlinakė: 23 vasario 2010 - 23:19