Sveikos,
pastaruoju metu tenka išgirsti apie placentinę kosmetiką. Kiek ieškojau internete, Lietuvoje tokia kosmetika prekiauja vos kelios firmos. Viena iš jų Viva nika, kuri parduoda rusų gamintojų Plazan kosmetiką. Man pačiai neteko naudoti, bet būtų įdomu išgirsti atsiliepimų iš naudojusių.
Ir man būtu įdomu apie šią kosmetiką išgirsti nuomonių kas yra bandžiusios
mane taip pat domina tokia kosmetika, nesenai atradau toki psl
www.beoti.lt
jie turi plecentos esencijos, ir kainos nelabai dideles, tai labai smalsu pasidarė
www.beoti.lt
jie turi plecentos esencijos, ir kainos nelabai dideles, tai labai smalsu pasidarė
QUOTE(Magas @ 2010 02 19, 10:54)
mane taip pat domina tokia kosmetika, nesenai atradau toki psl
www.beoti.lt
www.beoti.lt
Esu bandžiusi iš Beoti ir hialiurono esencija, ir placentą. Man patiko. Aš vieną buteliuką suvartoju, kas kelis mėnesius, profilaktiškai , nes kaip jie rašo, kad 1 ml. esencijos prilygsta 50-100 ml. kremo , o buteliuke yra 7 ml., nors galimą naudoti ir pastoviai.
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 02 20, 00:07)
Esu bandžiusi iš Beoti ir hialiurono esencija, ir placentą. Man patiko. Aš vieną buteliuką suvartoju, kas kelis mėnesius, profilaktiškai , nes kaip jie rašo, kad 1 ml. esencijos prilygsta 50-100 ml. kremo , o buteliuke yra 7 ml., nors galimą naudoti ir pastoviai.
O kokia ten jo kaina? Nesugebu rast as tam ju puslapy
As žiurejau,kad kaina apie 100 lt uz pakuote
o kur pirkote? ar po viena tubele parduoda?
QUOTE(Magas @ 2010 02 20, 15:56)
As žiurejau,kad kaina apie 100 lt uz pakuote
Toje parduotuvėje kur aš perku, galima nusipirkti ir vieną bonkute, tai gaunasi 20 lt., man atrodo, kad turėtu visur išpakuoti . Klaipėdoje aš perku.
placentine kosmetika prekiausja ir www.vivanika.lt, tai rusiska produkcija, gal kas ir ja jau bande? kainos, sakyciau, visainedideles....tik kaip kokybe?????????
taip pat japonu produkcija pasiekusi Lietuva www.beza.lt tik cia kainos ohohohoooo.
ar placentine kosmetika dar tik pradeda populiareti lietuvoje, ar bijoma kalbeti apie efekta. Jei kas turite begaliniai jautria ir problematiska oda, pasidalinkite apie naudojama kosmetika, nes siu metu tinkamiausia man Labrolario firmos produktai.
taip pat japonu produkcija pasiekusi Lietuva www.beza.lt tik cia kainos ohohohoooo.
ar placentine kosmetika dar tik pradeda populiareti lietuvoje, ar bijoma kalbeti apie efekta. Jei kas turite begaliniai jautria ir problematiska oda, pasidalinkite apie naudojama kosmetika, nes siu metu tinkamiausia man Labrolario firmos produktai.
QUOTE(Liusi13 @ 2010 02 21, 22:54)
placentine kosmetika prekiausja ir www.vivanika.lt, tai rusiska produkcija, gal kas ir ja jau bande? kainos, sakyciau, visainedideles....tik kaip kokybe?????????
Na susigundziau ir uzsisakiau is Viva Nikos krema veidui, kauke, paakiu krema ir balzama kunui. Vakar gavau siuntinuka Pabandziau, na lyg ir nieko, neisbere, kaip ie jokio pasalinio poveikio. Ziuresim kaip toliau
QUOTE(dolly* @ 2010 02 23, 11:23)
Na susigundziau ir uzsisakiau is Viva Nikos krema veidui, kauke, paakiu krema ir balzama kunui. Vakar gavau siuntinuka Pabandziau, na lyg ir nieko, neisbere, kaip ie jokio pasalinio poveikio. Ziuresim kaip toliau
kiek kainavo siuntimas?
QUOTE(dolly* @ 2010 02 23, 12:23)
Lauksim komentarų o koki kremą, kaukę, paakių kremą pasiėmei