Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 19, 10:59)
Manau augs kaip jie .Noriu labai ,nes daug receptų su jais salsos visokios.
Dėl brangumo,tai jau jo.Bet liga nepagydoma.Mano vyras tiesiog nieko nesako,jeigu pravertų burną,tai manau daug ką turėtų pasakyti mastau.gif

thumbup.gif *GREISI* , man irgi tokiems pirkiniams negaila pinigėlių, tu savo vyrą jau pripratinai prie ydomybių, bandau ir aš savąjį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 19, 11:04)
thumbup.gif *GREISI* , man irgi tokiems pirkiniams negaila pinigėlių, tu savo vyrą jau pripratinai prie ydomybių, bandau ir aš savąjį biggrin.gif

Manau jis bando įsivaizduoti,kad tų sėklų nėra tiek.Nors gal tik apie trečdalį jų žino hihihi.gif
Atsakyti
*GREISI* ir aš norėčiau sąrašiuko, jei dar kas nors liko.

Jau violetinių pomidorų grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 19, 11:16)
Manau jis bando įsivaizduoti,kad tų sėklų nėra tiek.Nors gal tik apie trečdalį jų žino  hihihi.gif

hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 19, 09:59)
Dėl brangumo,tai jau jo.Bet liga nepagydoma.Mano vyras tiesiog nieko nesako,jeigu pravertų burną,tai manau daug ką turėtų pasakyti mastau.gif

maniškis dėl pomidorų irgi tyli. Burbuliuoja tik dėl didėjančio knygų ir orchidėjų kiekio. O dėl pomidorų - net internetą blusinėja skaitydamas apie protingus šiltnamius, atsidarinėjančius langus, laistymo sistemas ir kaip teisingai pasodinti pomidorą žemyn galva biggrin.gif Didelis klausimas, ar pritaikys tas žinias, ale bendras išprusimas pomidorų techininiais auginimo klausimais didėja.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 19, 08:49)
per ebay nesiunčiau,tai nežinai.Pas draugę nueiti kainavo septyni doleriai,čia vietoje Amerikoje.Atsiuntimas man dar apie penkiolikakainuos, kaip  supratau.

Tai kad as per ebay ir siunciausi g.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 19, 09:07)
dėl purple tomatillo per emailą kažkas manęs klausė ar auga Lietuvoje.Nu augisnsiu pati pirmi metai.Draugė sako,kad turėtų augti ypač šiltnamyje.Turėsiu abi rūšis.
cisineros tomatillo
dėl purple tomatillo

O cia kas - dumplainiai g.gif
Atsakyti
merginos pasimečia tarp žinučių.Kuri prašė manęs purple russian seeds?
http://images.google...EC5XWmwOIuaz3Dw
Liko penkios sėklos,jeigu norite parašykite.Čia nuo pernykščio siuntimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 19 vasario 2010 - 14:57
Buvo pakeliui, turejau laisvas 15 minuciu - nuvaziavau i SEKLELE blink.gif doh.gif blink.gif
pavelavau visur kur doh.gif doh.gif
nereikejo visai nieko bet palikau 15 litu doh.gif
pomidoru rushiu ten be skaiciaus blink.gif vien juodu -bent 6 rushis suskaiciavau (Paul Rob..... tik viens pokutis belikes buvo)
kazkokiu violetiniu, oranziniu, dryzuotu, geltonu, o apie raudonus jau net nekalbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
buvo tokiu pomidoru, kurie uzaugina normalaus dydzio 1500 pomidoru blink.gif blink.gif o daugiausia nuo vieno krumo galima priskinti 14000 kg pomidoru- tas krumas vos ne kaip medis uzauga (rode nuotraukas) blink.gif blink.gif bet seklu pokutis -20 litu kainuoja blush2.gif
Shalia kitokio gerio- prisipirkau pasibaigusio galiojimo seklu po 50 centu - snieginio baltumo ir dryzuotu tigriniu ( sake, garantuotai kazkiek sudygs, nes seklos net 9 metus buna daigios).
na zodziu jei turit daug laiko ir daug pinigu - puikiai praleisite laika SEKLELEJE doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
net seile nutiso psiklausius apie toki seklu gausuma blink.gif gaila ,ta parduotuve kaune unsure.gif noreciau tu juoduju pomidoru ismeginti ax.gif bet vilniuje neradau. verysad.gif gal kas matet ,kur dar jomis prekiauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 19, 15:57)
merginos pasimečia tarp žinučių.Kuri prašė manęs purple russian seeds?
http://images.google...EC5XWmwOIuaz3Dw
Liko penkios sėklos,jeigu norite parašykite.Čia nuo pernykščio siuntimo.

jeigu neatsiras kuri norejo tai as noreciau ax.gifo tie violetiniai irgi buvo sarase?kazkaip neuzmaciau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 19 vasario 2010 - 17:15
va tokiu pomidoru seklu buvo pirkt doh.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labai puikus jūsų laisvo, ir ne tik, laiko praleidimas, Casual hihihi.gif . Labai informatyvus, turiningas. Ir nereik turbūt nei batų, nei šmutkių, svarbu sėklų paduok lotuliukas.gif
O apie tą pomidorų medį tai skaičiau ciphomandra. Būna ir geltonų..
Taaaip, smagu būtų oranžerijoj tokį augint rolleyes.gif
O sėklas, manau, pigiau iš užsienio būtų siųstis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 19 vasario 2010 - 17:55