Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 18, 23:06)
Tad pakelyje sėklyčių dvidešimt ,tad dalinuosi,nusinčiau kas likę sąrašiuką,tam kurios prašė.

ir as noreciau sarashiuko blush2.gif labai skaniai ta rusishka Anna atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
GREISI< kol perziurejau viska internete doh.gif
bet uz tai suzinojau kad is pomidoru net vyna daro blink.gif
va is shitu :

user posted image
Atsakyti
Ar auginat kuri lauke pomidorus? Jeigu lauke ir mulciuoti, gal uzaugs? Siltnamio su drekinimu ir automatiniu vedinimu man niekas nepastatys, o su paprastu neverta prasidet, nes retai nuvaziuojam, tai nebus kam laistyt.
Atsakyti
as irgi pastebejau kad daug kas i LT nesiuncia, o Greisi sakyk tu pomidoriuku psl. ar jie siuncia i LT, ir kokia siuntimo kaina, aciuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 02 19, 09:08)
as irgi pastebejau kad daug kas i LT nesiuncia, o Greisi sakyk tu pomidoriuku psl. ar jie siuncia i LT, ir kokia siuntimo kaina, aciuka 4u.gif

per ebay nesiunčiau,tai nežinai.Pas draugę nueiti kainavo septyni doleriai,čia vietoje Amerikoje.Atsiuntimas man dar apie penkiolikakainuos, kaip supratau.
Atsakyti
dėl purple tomatillo per emailą kažkas manęs klausė ar auga Lietuvoje.Nu augisnsiu pati pirmi metai.Draugė sako,kad turėtų augti ypač šiltnamyje.Turėsiu abi rūšis.
cisineros tomatillo
dėl purple tomatillo
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 19, 08:49)
Pas draugę nueiti kainavo septyni doleriai,čia vietoje Amerikoje.Atsiuntimas man dar apie penkiolikakainuos, kaip  supratau.

jazaw kaip brangiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 19, 09:29)
jazaw kaip brangiai doh.gif

nemanau, kad čia labai brangiai. Jei bandyt užsakinėt tiesiogiai, turbūt brangiau kainuotų.
Atsakyti
Kokie įdomūs tie violetiniai. Labiau į dumplainius man panašūs. g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 02 19, 09:40)

man kur perpjauti tai į burokėlius labai panašūs biggrin.gif Lauksiu atsliepimų, kas per skonis jų.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 02 19, 10:40)

Manau augs kaip jie .Noriu labai ,nes daug receptų su jais salsos visokios.
Dėl brangumo,tai jau jo.Bet liga nepagydoma.Mano vyras tiesiog nieko nesako,jeigu pravertų burną,tai manau daug ką turėtų pasakyti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 19, 09:53)
man kur perpjauti tai į burokėlius labai panašūs  biggrin.gif  Lauksiu atsliepimų, kas per skonis jų.

biggrin.gif kazi ka kaimynkos pasakytu pamaciusios pas mane siltnamyje tokius pomidorus lotuliukas.gif
Atsakyti