Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 02 18, 18:52)
ziauriai ten doh.gif , o kas blogiausia- nu labai logiskai paaishkina kodel is mano shiltnamio naudos nulis  doh.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif gera knyga,reikia protoingai daržininkyste užsiimti.
Aš viliuosi,kad užauginsiu gerą pomidorų derlių,skanumynu prisimarinuosim ir MB mane supras kam aš čia tuos indukus nuo grietienes renku ir plastikiniais indeliais palangės nusėtos...(kaip pas pensininkus kokius)

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 18, 19:18)
Beje, automatinį stoglangių atidarytoją pirksiu jau gatavą.  mirksiukas.gif

o kur jų yra pirkti?

šiandien Ermitaže nusipirkau vazonų tų kur vakar apšnekėjom..3 litrų talpos kainuoja 1,19Lt,5 l -1,49 Lt
jei pas ką mieste nėra Ermitažo-ieškokite savo Maximose-tie 3 l netgi pigesni -po 0,99Lt
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 18, 19:09)
o po to shiltnami pakeitet ar nuotaika pasikeite?  g.gif
nes dabar tai net seklas seti noras dingo  verysad.gif

Nieko baisaus ir su senu šiltnamiu - tiesiog mulčiuok, o duris šiltnamio iš apačios kokiu kartonu uždėk.Aš irgi taip dariauir visai gerai viskas buovo,bet planuose jau ir geresnis šiltnamis mirksiukas.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 18, 19:18)
anuomet buvo tik šviežiai nupirktas sklypas ir jokių daržų/šiltnamių nebuvo. Praėjo laikas, 'susivirškino' informacija ir jau dabar atsirenku, į ką rimtai kreipt dėmesį.
Pradžioj - taip, labai net sunervavęs buvo  lotuliukas.gif

Beje, automatinį stoglangių atidarytoją pirksiu jau gatavą.  mirksiukas.gif

O kur pirksi,jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 18, 20:49)
man is vaizdo truputi i San Marzano panashus -tai visai neatrodo patraukliai  blush2.gif  lotuliukas.gif

man skaniausi dideli mesingi sultingi avietines spalvos pomidorai ax.gif  tik kad man su ju derejimu nelabai sekasi  blush2.gif  pernai nuo vieno krumo vos po kelis tebuvo unsure.gif  bet siemet vis viena vel tokius sodinsiu  biggrin.gif

man jie reikalingi vakavimui ,padažų darymui,kečiupą šiemet darysiu.Nu va tokiems dalykams.Nes man patys skaniausi vyšniniai ir vynuoginiai bigsmile.gif .
Iš mėsingų,tai naujos veislės ,kurių laukiu http://images.google...mOoqCmwPQwIHBBA
Anna Russian
ir dar Japanese
http://images.google...yEIuGmwO6oonFBA
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 02 18, 20:49)
man is vaizdo truputi i San Marzano panashus -tai visai neatrodo patraukliai  blush2.gif  lotuliukas.gif

man skaniausi dideli mesingi sultingi avietines spalvos pomidorai ax.gif  tik kad man su ju derejimu nelabai sekasi  blush2.gif  pernai nuo vieno krumo vos po kelis tebuvo unsure.gif  bet siemet vis viena vel tokius sodinsiu  biggrin.gif

ir dar tokie ,pernai auginau,bet sėklų neparinkau.Derlius geras.Mėsingi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 18, 22:00)
man jie reikalingi vakavimui ,padažų darymui,kečiupą šiemet darysiu.Nu va tokiems dalykams.Nes man patys skaniausi vyšniniai ir vynuoginiai  bigsmile.gif .
Iš mėsingų,tai naujos veislės ,kurių laukiu http://images.google...mOoqCmwPQwIHBBA
Anna Russian
ir dar Japanese
http://images.google...yEIuGmwO6oonFBA
Papildyta:

ir dar tokie ,pernai auginau,bet sėklų neparinkau,oranžiniai nuotraukoje.Derlius geras.Mėsingi  biggrin.gif
.

Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 18, 21:02)
man jie reikalingi vakavimui ,padažų darymui,kečiupą šiemet darysiu.Nu va tokiems dalykams.Nes man patys skaniausi vyšniniai ir vynuoginiai  bigsmile.gif .
Anna Russian
ir dar Japanese

ar nebaigsi?? nono.gif
Jau tiek prisirinkau, nutariau, kad nebereik situ, o tu vel gundai.. Vakavimui jau turiu San Marzano, Roma, Kmicic, kazkuria is tavuju naujuju, o tu cia tuoj suvoliosi dar kokia naujiena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 18, 22:13)
ar nebaigsi??  nono.gif
Jau tiek prisirinkau, nutariau, kad nebereik situ, o tu vel gundai..  Vakavimui jau turiu San Marzano, Roma, Kmicic, kazkuria is tavuju naujuju, o tu cia tuoj suvoliosi dar kokia naujiena  biggrin.gif

Nu reikia ,kad bent trečdalis atsipirktų ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 18, 21:18)
Nu reikia ,kad bent trečdalis atsipirktų  ax.gif.

reiks rytoj darkart perziuret sarasiuka biggrin.gif O Ana Russia lyg kecupams neskirta? ax.gif
As irgi siemet nusiteikusi daug konservuot. Kecupu irgi noreciau pasidaryt, tik dar nenusiziurejau - kaip. Ale pradeda atrodyt, kad reiks dar bent dvieju siltanamiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 18, 22:18)
Nu reikia ,kad bent trečdalis atsipirktų  ax.gif.

O kiek seklu tu Anna russian? Pati siuntetes? Idomu per kiek dienu ateina...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 18, 20:09)
Ne visai,ten daugiau SĖKLUVOS firmos produkcija,o čia tik parduotuvės pavadinimas SĖKLELĖ. Joje yra ir kitokių firmų sėklų.

ačiū 4u.gif

QUOTE(Mantilė @ 2010 02 18, 20:28)
o kur jų yra pirkti?

QUOTE(vira @ 2010 02 18, 20:52)
O kur pirksi,jei ne paslaptis?

Ekoridoj wink.gif
Atsakyti
Vaje, kiek prirašėt, jau ir skaityti nebespėju, o kas bus vėliau ax.gif
Dar vis nesėju pomidorų, bet kaip norisi jau greičiau, nes žinau, kad po to dar bus blogiau, kai jie išstyps. Pasėjau tik levandas ir rozmariną.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 18, 22:02)

Iš mėsingų,tai naujos veislės ,kurių laukiu
Anna Russian
ir dar Japanese

wub.gif wub.gif na va, butent tokie ir yra mano svajoniu pomidorai wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2010 02 18, 22:31)
O kiek seklu tu Anna russian? Pati siuntetes? Idomu per kiek dienu ateina...

Šiaip sėklas man draugė Amerikoje pirko,tai ji atsiųs,nes iš daugelio tinklalapių nesiuntė į Lietuvą.Tad man užtruko ilgai,nes aš apmokėjau,norėja ,kad ateitų pas ją,o paskui neskalndumai.Bet dabar tikiuosi,kai viskas patvirtinta greitai gausiu.Tad pakelyje sėklyčių dvidešimt ,tad dalinuosi,nusinčiau kas likę sąrašiuką,tam kurios prašė.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 18, 21:36)

ačiuks ,geras puslapis jų thumbup.gif
Atsakyti