Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 02 18, 19:09)
o po to shiltnami pakeitet ar nuotaika pasikeite?  g.gif
nes dabar tai net seklas seti noras dingo  verysad.gif

anuomet buvo tik šviežiai nupirktas sklypas ir jokių daržų/šiltnamių nebuvo. Praėjo laikas, 'susivirškino' informacija ir jau dabar atsirenku, į ką rimtai kreipt dėmesį.
Pradžioj - taip, labai net sunervavęs buvo lotuliukas.gif

Beje, automatinį stoglangių atidarytoją pirksiu jau gatavą. mirksiukas.gif
Atsakyti
mastau.gif vadinas ryt kasim sniega i siltnami assa.gif bet kiek daug symet lankiniu silnamiu sulauzytu,nuo sniego blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 18, 18:14)

GAPO, gali guostis bent tuo kad gal sutaupei kruva pinigu (nes bent jau as tai paperko sio-bei-to reikia-nereikia)
siandien pasejau Vilmukus, balkoninukus, ir po keleta Taifun ir Tolstoj seklikiu  ax.gif  visi kiti -laukia geresniu laiku (kovo menesio) smile.gif

Na visvien negalėjau jau taip tuščiai išvažiuoti. Bazės turguj įsigijau pomidorų goldene koenigin, benito ir dar šio bei to. Labai norėjau geltonų ir vėlyvesnių. Dabar jau tikrai užteks pomidorų.
Atsakyti
Laukiu dar šitos veislės.Howard german,giria ,kad skani,atspari ligoms ir vabalams veilė 4u.gif .Labai tinka pastai daryti ir vakuoti.Labai gausiai veda,tad ka išsiunčiau sąrašą atkreipkite dėmesį į šitą veislę.Sėklų,tai tik 20 ar 30 turėsiu.
http://images.google...zD6LWmgOmgPGzBA
Čia aprašyta
Atsakyti
*GREISI* skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
GREISI oi kokie faini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 18, 19:15)
Mano vyras sniego visada prikasa ir ne kartą  smile.gif .

as tai pati si savaitgali kasiau, nes be vyro nuvaziavau biggrin.gif Kol atsikasiau masinai vieta, paskui takeli iki namo, paskui i kita puse iki siltanamio blink.gif Tai jau puse siltnamio prikasiau (na, daugiau nei puse..) ir pasakiau - nu nafig biggrin.gif Neistirps taip greit tas sniegas, nusitempsiu kitakart vaiki ar dieda, tegu kasa.
Atsakyti
man is vaizdo truputi i San Marzano panashus -tai visai neatrodo patraukliai blush2.gif lotuliukas.gif

man skaniausi dideli mesingi sultingi avietines spalvos pomidorai ax.gif tik kad man su ju derejimu nelabai sekasi blush2.gif pernai nuo vieno krumo vos po kelis tebuvo unsure.gif bet siemet vis viena vel tokius sodinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 18 vasario 2010 - 19:50
QUOTE(Casual @ 2010 02 18, 18:52)
tai nieko... as va is nuorodu kordiumovo knygas parsisiunciau...

bukit gerutes, imeskit darkart nuoroda apie tuos protingus siltnamius ir darzus ax.gif Diedas kompa restartavo, uzsidare mano atidarytas langas apie siltnami neisaugotas. O dabar, varna paskutine, niekaip nesugebu nuorodos atrast doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Akaisa @ 2010 02 18, 19:22)
bet kiek daug symet lankiniu silnamiu sulauzytu,nuo sniego  blink.gif

aha.. mes triskart vaziavom sniego valyt, dar vienakart kaimyno prasem. Bet vel sninga doh.gif
Atsakyti
http://esu.failai.lt...urdiumovas2.pdf
Papildyta:
http://esu.failai.lt...kurdiumovas.pdf
Papildyta:
as tai dabar galvoju, kad geriau jau buciau neskaicius.....
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 18, 20:00)
Aha, kai pirmą kartą Kordiumovą skaičiau, lygiai tokia pati nuotaika buvo  lotuliukas.gif

Edexa, o adresu: V. Krėvės pr. 97A ne tas pat asortimentas? Žiedu važiuojant ant vieno bendrabučio sienos gan didelė reklama matosi wink.gif

Ne visai,ten daugiau SĖKLUVOS firmos produkcija,o čia tik parduotuvės pavadinimas SĖKLELĖ. Joje yra ir kitokių firmų sėklų.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 18, 20:01)

aciu labai 4u.gif MB studijuoja didziai susidomejes biggrin.gif
Atsakyti