Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

kazi kodel kaimynka i siltnami sniega kase g.gif ziuriu ir nesuprantu,gal ir man reik griebt kastuva user posted image nemokamos trasos isimest i siltnamiuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 02 18, 18:04)
kazi kodel kaimynka i siltnami sniega kase  g.gif  ziuriu ir nesuprantu,gal ir man reik griebt kastuva user posted image  nemokamos trasos isimest i siltnamiuka  g.gif

man atrodo,kad sniega del dregmes kasa
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 18, 16:54)
... Šiaip ten net nepanašu kad butų parduotuvė,bet ji pirmam aukšte,tokiam irgi blink.gif ne mažiau suvargusiam, rodos, 114 kabinete įsikūrusi.

Užtai, aš įvažiavau, pasidairiau ir išvažiavau blush2.gif . Nieko panašaus į parduotvę neradau.
Gal ir gerai, užteks kiek turiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 02 18, 18:04)
kazi kodel kaimynka i siltnami sniega kase  g.gif  ziuriu ir nesuprantu,gal ir man reik griebt kastuva user posted image  nemokamos trasos isimest i siltnamiuka  g.gif

mes irgi pakasem ax.gif
jei shiltnamis neatidengtas i ji mazai dregmes patenka, o zemei sako labai "i sveikata" snieginis vandenukas ax.gif

GAPO, gali guostis bent tuo kad gal sutaupei kruva pinigu (nes bent jau as tai paperko sio-bei-to reikia-nereikia)

siandien pasejau Vilmukus, balkoninukus, ir po keleta Taifun ir Tolstoj seklikiu ax.gif visi kiti -laukia geresniu laiku (kovo menesio) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 02 18, 19:06)
Užtai, aš įvažiavau, pasidairiau ir išvažiavau  blush2.gif . Nieko panašaus į parduotvę neradau.
Gal ir gerai, užteks kiek turiu.  doh.gif

biggrin.gif aha,ot kaip tik ten kur jūs įvažiavot ir nieko nesimato blink.gif iš galo pastato yra tokios baisuokliškos metalinės durys,pro jas įėjus reik eit beveik iki galo. Šiaip nesuprantu tokių "prekybininkų",negi jiems taip sunku ką nors aiškiau parašyt,tuo labiau kad ne pirmi metai pirmąkart atvažiavę žmonės klaidžioja tais labirintais,nuo kojų nusivaro kol tą skylę randa doh.gif
Atsakyti
4u.gif pas mane stiklinis siltnamis uzsales,negaliu dureliu atverti ir sniego prideti unsure.gif
Atsakyti
Edexa, o tai cia reikia i kiemus sukti jau pravaziavus pieno kombinata? ar sukti ten kur ivaziavimas i baze (ir i kombinato kiema)? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 18, 19:48)
4u.gif pas mane stiklinis siltnamis uzsales,negaliu dureliu atverti ir sniego prideti unsure.gif

tai nieko... as va is nuorodu kordiumovo knygas parsisiunciau, tai paskaiciau kad as savo shiltnamyje tik ligas ir stresa pomidorams varau blush2.gif doh.gif verysad.gif .... kadangi MB ir tokio shiltnamio nelabai norejo tai apie visokias hidraulikas ar laistymo irenginius net nesapnuoju.....
ziauriai ten doh.gif , o kas blogiausia- nu labai logiskai paaishkina kodel is mano shiltnamio naudos nulis doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 02 18, 17:04)

Kai tik sniego yra - visada prikasam. Pamazu tirpsta, letai, gerai sudrekina zeme.Papildomai mikrobus pasaldo visokius biggrin.gif
Atsakyti
Aha, kai pirmą kartą Kordiumovą skaičiau, lygiai tokia pati nuotaika buvo lotuliukas.gif

Edexa, o adresu: V. Krėvės pr. 97A ne tas pat asortimentas? Žiedu važiuojant ant vieno bendrabučio sienos gan didelė reklama matosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 18, 20:00)
Aha, kai pirmą kartą Kordiumovą skaičiau, lygiai tokia pati nuotaika buvo  lotuliukas.gif

o po to shiltnami pakeitet ar nuotaika pasikeite? g.gif
nes dabar tai net seklas seti noras dingo verysad.gif
Atsakyti
[quote=Casual,2010 02 18, 19:52]
Edexa, o tai cia reikia i kiemus sukti jau pravaziavus pieno kombinata? ar sukti ten kur ivaziavimas i baze (ir i kombinato kiema)? g.gif

Važiuojant nuo miesto pusės reikia pagrindiniu keliu pravažiuoti pieno kombinatą,stotelę,ir ten iš karto tokia sankryža,tai joje sukate į dešinę ir neprivažiavus bazės įvažiavimo taip pat dešinėje pusėje yra įvažiavimas į tokį kiemą,ant tvoros adresas Taikos 92.Tai tas aukštas pastatas kur dešiniau.Iš galo metalinės durys.Nu ir minat tiesiai iki 114 kabineto mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyras sniego visada prikasa ir ne kartą smile.gif .
Atsakyti