Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 03 10, 23:26)

pas mane tie kur neturejo net ishdygt (balti, geltoni smulkus ir zali dryzuoti )  sudygo kaip turi but doh.gif
sakiau gal pas ka nors i shiltnami tyliai isodint- tai butu darzininkams strioko kad pomidorai niekaip neraudonuoja  lotuliukas.gif

hihihi.gif skaitai mano mintis....turiu sudygusių baltų pomidorų irgi mąstau kam į šiltnamį patupdyt ax.gif blush2.gif Vienais metais pas brolienę darže vos sužaliavus ir pradėjus žydėt braškių krūmeliams,prie kerelių pritvirtinau plastmasines raudonas braškes,tai pamatę nustebo,lėkė skint hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 03 10, 23:12)
netinka tas variantas  schmoll.gif  norim siemet ir taskas  biggrin.gif

Man irgi netinka,viskas suplanuota sėklų neperku ir taškas.Sakiau pirmadienį vėl į paštą lėksiu.Pgalvos išprotėjus doh.gif ,nu bet ko nepadarysi dėl pomidorų.Ir dar tokia krūva su manimi laukia.Jau pasiruošiau vokus.Viską surašiau,pasidariau miniatiūrinius pakelius,kad tik laiko negaišti,kai gausiu ir visoms išsiųsti greičiau wub.gif .Godžiuosi ,tik tuom ,kad dalį pernai balandžio dešimtą pasėjau ir tikrai nepastebėjau,kad jų derlius būtų prastesnis ar daug vėlyvesnis g.gif .
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 11, 10:52)
Godžiuosi ,tik tuom ,kad dalį pernai balandžio dešimtą pasėjau ir tikrai nepastebėjau,kad jų  derlius būtų prastesnis ar daug vėlyvesnis  g.gif .

tai va ir ner ko pergyvent mirksiukas.gif Ateis tas siuntinukas. Juk dar tik kovo 11 - marios laiko sodinimui. Ankstyvam derliui jau turbut visos po truputi pasisejom, o sitie puikiausiai uzaugs ir sunoks ir veliau pasodinti.
Atsakyti
Loreta, kaip suprantu, išvykusi, kaip supratau iš kažkada rašytų postų, ji turi veikatos problemų sad.gif((
man taip pat atsakė administratorius.. Tad rašykit dar kartą, ir dar...

MIARGAI, PENIAI JAU PAS MANI smile.gif)))) ŠIANAKT AŠ DAR PAMIEGOSIU SU JAIS VISAIS (..ach.och.....darrrrrrrrrrrrrrrrrr...), bo paštai taip a taip nedirba, o rytoj išsiusiu visoms..
Žostaut, Tu man pismieca taip ir neparašei..Ainu ieškot Tavo adreso kontaktuose prie pelynų, nerasiu - siųsiu babutei kaiman..

Božie..kokia naktis manys laukia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 11, 11:52)
Man irgi netinka,viskas suplanuota sėklų neperku ir taškas.Sakiau pirmadienį vėl į paštą lėksiu.

O gal ims paštininkė ir atneš ryt arba šeštadienį, nes paštai tai juk dirbs mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai sendien ji parase kad mano seklytes veziojosi masinoj vakar ir per reikalus neissiunte tai issius artimiausiu laiku, kai dirbs pastas tai ji lietuvoj....
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 03 11, 12:29)
O gal ims paštininkė ir atneš ryt arba šeštadienį, nes paštai tai juk dirbs  mirksiukas.gif

nepagalvojau būtų tiesiog idealu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 11, 11:18)

dievuliau, kokia konkurencija diedui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ziurek, kad po sios nakties neuzdraustu pastininkei kieman izengt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 11, 12:18)

MIARGAI, PENIAI JAU PAS MANI smile.gif)))) ŠIANAKT AŠ DAR PAMIEGOSIU SU JAIS VISAIS    (..ach.och.....darrrrrrrrrrrrrrrrrr...),

blink.gif ratuto,taigi nepamiršk,kad tu ne gatavą produkciją gavai,o tik spermatozoidus..... 2.gif Kū jau ty su tokiais..... ax.gif
Atsakyti
Edex..nu leisk bent pasvajot smile.gif)))))
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 11, 13:10)
Edex..nu leisk bent pasvajot smile.gif)))))

blush2.gif žinai,esu tikra,kad rudeniop,po rugpjūčio žvaigždėm, svajonės pildosi........ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 11, 12:16)
blush2.gif žinai,esu tikra,kad rudeniop,po rugpjūčio žvaigždėm, svajonės pildosi........ mirksiukas.gif

nu smagiai jus cia thumbup.gif
Atsakyti