Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Bomba @ 2010 03 09, 20:46)
panos, nelabai "draugauju" su anglu kalba. gal kuri jau issistudijavote apie tuos pomidorus vazonuose aukstyn kojom. o kaip ten laistyti ir tresti ?  ar uztenka maistingu medziagu ? jei pvz pakabinciau vazonus ant kraigo stogo, tai nelabai ten patogu butu laistyti ar kazka daryti, bet butu grazu  blush2.gif

Na o kaip augintumėte paprastai vazone pomidorą g.gif Tai čia tas pats matyt unsure.gif
Atsakyti
GREISI, gal jau seklytes atkeliavo? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar gal kiri siejote pomidorus San Marzano 2, man jie panasus i Pienis (deja Loreta man neatrase):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 10, 16:27)
GREISI, gal jau seklytes atkeliavo?  ax.gif

Nu jau turėjo būti ,bet dar nėra.reiks keliauti į paštą,nes paštininkė ,kuri dirba tenais dažnai nešiojasi pasėmusi iš darbo ir vakare man užneš,nes gyvena gretimame name.Tad galvoju gal pamiršo,reiks keliauti,nes taip jau noriu sėti.
Atsakyti
As ana savaite dariau uzsakymuka is Loretos, tai uzvakar atnese thumbup.gif siand, jau mirkinu ir sesiu, tik laukiu vyro is darbo griztant su zememis drinks_cheers.gif Ir beje ne Loreta uzsakyma prieme, o kazkoks administratorius mirksiukas.gif as galvoju gal jos vyras ax.gif as ir dovanele dar gavau ax.gif zodziu mergytes laukit ir butinai atnes, nu arba pastininke nesiojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 10, 16:34)
Sveikos 4u.gif
Ar gal kiri siejote pomidorus San Marzano 2, man jie panasus i Pienis (deja Loreta man neatrase):
user posted image

smile.gif as pernai auginau,bet kazko jie man nepatiko:kieti,tusciaviduriai verysad.gif gal pas jus geresni uzaugs,meginkit..as po praeitu metu marzano net nenoriu prisiminti.. smile.gif
Atsakyti
Man irgi San Marzano nelabai patiko, šiemet neauginsiu. Šiaip skonis gal ir neblogas, bet pas mane jie derėjo prastokai, ne taip kaip nuotraukoje.
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 10, 16:39)
smile.gif as pernai auginau,bet kazko jie man nepatiko:kieti,tusciaviduriai verysad.gif gal pas jus geresni uzaugs,meginkit..as po praeitu metu marzano net nenoriu prisiminti.. smile.gif

doh.gif pasakei tarsi as buciau rasiusi doh.gif marinuoti irgi siaip sau, vienintelis fainas panaudojimas- ant picu, nes nevandeningi ir graziai susipjausto, bet tai kiek ten ant tu picu reikia, kokiu 10 vnt per sezona doh.gif o pernai dar kaip tycia daugiausia ju turejau doh.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif , reiskia ne siesiu . O kaip skonis Penis? Atrase man Loreta, tai noriu uzsakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 10, 19:41)
Aciu uz atsakyma 4u.gif , reiskia ne siesiu . O kaip skonis Penis? Atrase man Loreta, tai noriu uzsakyt 4u.gif

l.panasu i Morzano.. lotuliukas.gif turbut... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 10, 19:41)

pas mane derėjo gerai.Jie ir yra skirti perdirbimui.Nėra to skysčio.Darymui padažui ir tt. labai labai tinka thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 10, 21:43)
pas mane derėjo gerai.Jie ir yra skirti perdirbimui.Nėra to skysčio.Darymui padažui ir tt. labai labai tinka  thumbup.gif  smile.gif

smile.gif turit e-mail.laukiu jusu seklyciu rolleyes.gif
Atsakyti