Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ratuto @ 2010 03 08, 16:33)
Miorgai, sėklos jau pakeliui į Šiaulius.
parašykit man EMAILU inulei@gmail.com adresus, ok? Nu ir nikus, kuri yra kuri smile.gif))

1. ratuto - penis
2. mikuotuke - penis, armonika.
3. žostautė - penis, armonika, green zebra
4.satanele-penis
5. juliana1-PENIS
6. Vardė - pūkuoti, juodasis triufelis

Sėklų pakelis kainuoja 3 lt. Siuntimas Šiauliuosna - 3 lt, tai visoms po 50 cnt..nu dar as markutę klijuosiu.. tai vat ir nežinau kiek čia iš Jumi prašyt smile.gif))))

Buvau šiandien MOKI VEŽI, ten akcijinių kibirų žadėjo po 3 lt už 12 litrinį, nėr.. MB pridsižiūrėjo jutūbėj filmukų apie pomidorus aukštynpapais, netrevoja, kaip nori.. regis pats pasiryžęs sėt.. augint. aš gi puikiai suvokiu, kad tai - tik priešrinkiminiai šūkiai, ale smagu matyt jį tokį užsivedusį smile.gif)..Apie Penius jam dar tyliu smile.gif

As irgi norieciau seklu PENIS. Parasiau i Az
Atsakyti
Labas rytas, nuo ryto erotiškai nusiteikusioms ir vis norinčioms smile.gif (Šiauliuose sninga didžiais kąsniais doh.gif )

:
QUOTE(Packa @ 2010 03 08, 23:14)
As irgi norieciau seklu PENIS. Parasiau i Az

Packa, ne aš jas pardavinėju.. ax.gif Aš užsakiau iš Loretos sodų (rašyk ir prašyk loretosgeles@gmail.com ), nes kažkodėl mum pasirodė, kad mažais kiekiais nesiųs.. tai kooperavomės. O aš jau persiuntinėsiu mergikėm. Tačiau užsakiau tiek, kiek reikia, ne daugiau.
Vnž rašyk, jei nesiųs, mačiau yra dar noirinčių, susikooperuosit ir Jūs smile.gif))

Puikios dienos, gardžios kavos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 08, 20:41)
perveriu visus, kuriuos pririshti reikia; apacioj horizontaliai perkishu vielute, prie jos tvirtinu virveles kilpute, ant kurios apsuku pomidora. Foto neturiu ax.gif
del ligu - nera kad labai sirgtu, bet kazkas vienu momentu lyg bande isimest; gal kazkiek pasaugo-bet kad pilna apsauga duotu tai giliai abejoju.

Vis tiek nieko nesupratau unsure.gif

QUOTE(ratuto @ 2010 03 08, 20:50)
pyppppppppppppppppppppppppppppppppppp bigsmile.gif  bigsmile.gif bigsmile.gif
o sedž ir tyl... ir nebandyk pipirų neatsiųst smile.gif))))) ir aplamai su apskritais, atvažiuok alaus gert..a?  ax.gif

Tai ką čia daba išstojinėsi su prisipažinimais biggrin.gif O pipirų tai bile užaugtų, suprantu aš tuos moteriškus norus visokius erotiškus augalus augint bigsmile.gif
Atsakyti
As uzsisakiau viena pakeli seklu tai siuncia tik kaina to pakelio isauga gerokai.....bet ka padarysi kai labai nori
Atsakyti
laba diena. noreciau informacijos. uzsisakiau is loretos pomidoru, ir jokio patvirtinimo, ir jokiu seklu negavau. gal galit trumpai apibudinti procedura.. ta prasme kaip moket, koki patvirtinima gaut ir t t. aciu visiem uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 03 09, 10:15)
As uzsisakiau viena pakeli seklu tai siuncia tik kaina to pakelio isauga gerokai.....bet ka padarysi kai labai nori

Sveika,

kokiu uzsakei, kokia kaina? Ar parduotuvesia ju nera, ir koks ju tikslus pavadinimas?
Atsakyti
sveikos mergaites... maciau raset cia del pomidoru aukstyn kojom.. bandziau youtubej ziuret, bet vis kazko neradau apie juos video... gal padetumet su nuoroda....
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 09, 11:33)
sveikos mergaites...  maciau raset cia del pomidoru aukstyn kojom.. bandziau youtubej ziuret, bet vis kazko neradau apie juos video... gal padetumet su nuoroda....

Paskaityk 2-3 puslapius atgal g.gif blush2.gif
Atsakyti
Na kai issirenki seklas reikia elektronini laiska parasyti loretai ir parasyti kiek kokiu seklu, ir kaip pageidausi gauti, o tada ji turetu atrasyti ir susitarsit taip viska....
Atsakyti
Sakykit, o tikrai nereikia flencų iki persodinimo palaistyti? Man jie taip prašosi, atrodo, tokia apdžiūvus žemė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2010 03 09, 15:18)
Sakykit, o tikrai nereikia flencų iki persodinimo palaistyti? Man jie taip prašosi, atrodo, tokia apdžiūvus žemė unsure.gif

o kodel galvojat, kad nereikia? Jei matot, kad zeme sausa, tai zinoma duokit vandenuko.
Atsakyti
panos, nelabai "draugauju" su anglu kalba. gal kuri jau issistudijavote apie tuos pomidorus vazonuose aukstyn kojom. o kaip ten laistyti ir tresti ? ar uztenka maistingu medziagu ? jei pvz pakabinciau vazonus ant kraigo stogo, tai nelabai ten patogu butu laistyti ar kazka daryti, bet butu grazu blush2.gif
Atsakyti