Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Kažką esu girdėjusi apie tas varines vielutes, ruošiausi kažkada bandyt, bet kažkaip pagailo pomidorus badyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2010 03 08, 17:28)
Kažką esu girdėjusi apie tas varines vielutes, ruošiausi kažkada bandyt, bet kažkaip pagailo pomidorus badyti. g.gif

man irgi gaila, bet netoli nuo musu pas vienus zmones maciau pervertus pomidorus, tai rugseji lapai zali grazus, be jokiu demiu. uzsimaniau ir as paeksperimentuot, tik nezinau kada jau juos vert reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 08, 17:46)
Žostaut, aš tuoj nugriūsiu nuo taburietkės.. Tu dar ir brolį mano pažįsti? user posted image..šytą..a mes irgi kaip ir pažįstamos?
(šiandien susivokėm su klasioke, kad SM bendraujam, prieš kelis mėnesius - su senai pažįstama, kad kelis mėn SM žodžiais springstam...mažu ir mes.. šytą...a?)
MOKI VEŽI

Ajni į mano parašą, tada į kontaktus, o tadum prisimeni kaip pas tave alų gėrėm biggrin.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 08, 17:55)
O kodėl? unsure.gif Pvz sėklos princesa tas pats kas Ildi  mirksiukas.gif

Nu krūčiau kažkaip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 03 08, 18:03)
o jus niekad nebendet pomidoru perverti varine vielute? Sako, kad ligos nepuola ir kazkoki reikalingu elementu augalas gauna is tos vielutes?

as perveriu. ne tiek del kazkokios apsaugos, o todel kad juos tada pririsht patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 08, 19:29)
as perveriu. ne tiek del kazkokios apsaugos, o todel kad juos tada pririsht patogiau  ax.gif

Ar visus pomidorus taip perveri? Ar tikrai nebeserga jie tada? Gal turi kokią foto? Jau baisiai įdomu, kaip ten taip daroma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotosiukas @ 2010 03 08, 20:34)
Ar visus pomidorus taip perveri? Ar tikrai nebeserga jie tada? Gal turi kokią foto? Jau baisiai įdomu, kaip ten taip daroma blush2.gif

perveriu visus, kuriuos pririshti reikia; apacioj horizontaliai perkishu vielute, prie jos tvirtinu virveles kilpute, ant kurios apsuku pomidora. Foto neturiu ax.gif
del ligu - nera kad labai sirgtu, bet kazkas vienu momentu lyg bande isimest; gal kazkiek pasaugo-bet kad pilna apsauga duotu tai giliai abejoju.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 08, 19:29)
as perveriu. ne tiek del kazkokios apsaugos, o todel kad juos tada pririsht patogiau  ax.gif

kuriuo laiku reikia perverti? kur perkat ta vielute? idomu ir man butu pamatyt is arciau ta ziedeli, gal siais metais parodysit ta perverta pomidoriuka is arciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vessta: 08 kovo 2010 - 19:50
QUOTE(ratuto @ 2010 03 08, 16:33)
MB pridsižiūrėjo jutūbėj filmukų apie pomidorus aukštynpapais, netrevoja, kaip nori.. regis pats pasiryžęs sėt.. augint. aš gi puikiai suvokiu, kad tai - tik priešrinkiminiai šūkiai, ale smagu matyt jį tokį užsivedusį

akurat kaip mano biggrin.gif zodis zodin.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 18:05)
Ajni į mano parašą, tada į kontaktus, o tadum prisimeni kaip pas tave alų gėrėm biggrin.gif
Nu krūčiau kažkaip  cool.gif

pyppppppppppppppppppppppppppppppppppp bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
o sedž ir tyl... ir nebandyk pipirų neatsiųst smile.gif))))) ir aplamai su apskritais, atvažiuok alaus gert..a? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 03 08, 20:46)
kuriuo laiku reikia perverti? kur perkat ta vielute? idomu ir man butu pamatyt is arciau ta ziedeli, gal siais metais parodysit ta perverta pomidoriuka is arciau blush2.gif

veriu ne ziedeli, o paprasta gabaliuka vario vielos, kokiu 5-7 cm ilgio.
veriu tuo metu kai pribresta reikalas pomidorus rishti.
o vielute gaunu is atsargu uosvio garaze.
manau cia daugiau iprocio reikalas nei panaceja nuo visu ligu (peniai nei ilgesni nei stambesni nuo to neuzauga lotuliukas.gif )- galesiu siemet nufotografuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 08 kovo 2010 - 20:00
QUOTE(Casual @ 2010 03 08, 19:58)
veriu ne ziedeli, o paprasta gabaliuka vario vielos, kokiu 5-7 cm ilgio.
veriu tuo metu kai pribresta reikalas pomidorus rishti.
o vielute gaunu is atsargu uosvio garaze.
manau cia daugiau iprocio reikalas nei panaceja nuo visu ligu (peniai nei ilgesni nei stambesni nuo to neuzauga  lotuliukas.gif )- galesiu siemet nufotografuot smile.gif

aciuks.gif lauksiu nuotraukytes, tada ir as pabandysiu. Vielute, kaip supratau ir is elektros kabelio tiks rolleyes.gif, tai ir pirkt nereiks smile.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai cia del tu peniu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vessta: 08 kovo 2010 - 20:10
QUOTE(Casual @ 2010 03 08, 19:58)
*veriu ne ziedeli, o paprasta gabaliuka vario vielos, kokiu 5-7 cm ilgio.
veriu tuo metu kai pribresta reikalas pomidorus rishti. o vielute gaunu is atsargu uosvio garaze.

**(peniai nei ilgesni nei stambesni nuo to neuzauga  lotuliukas.gif )-

*ačiū, jau aiškiau 4u.gif bet nuotraukytę vis gi norėčiau pamatyt ax.gif

** lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti