Kažką esu girdėjusi apie tas varines vielutes, ruošiausi kažkada bandyt, bet kažkaip pagailo pomidorus badyti.
QUOTE(martam @ 2010 03 08, 17:28)
Kažką esu girdėjusi apie tas varines vielutes, ruošiausi kažkada bandyt, bet kažkaip pagailo pomidorus badyti.
man irgi gaila, bet netoli nuo musu pas vienus zmones maciau pervertus pomidorus, tai rugseji lapai zali grazus, be jokiu demiu. uzsimaniau ir as paeksperimentuot, tik nezinau kada jau juos vert reikia
QUOTE(ratuto @ 2010 03 08, 17:46)
Žostaut, aš tuoj nugriūsiu nuo taburietkės.. Tu dar ir brolį mano pažįsti? ..šytą..a mes irgi kaip ir pažįstamos?
(šiandien susivokėm su klasioke, kad SM bendraujam, prieš kelis mėnesius - su senai pažįstama, kad kelis mėn SM žodžiais springstam...mažu ir mes.. šytą...a?)
MOKI VEŽI
(šiandien susivokėm su klasioke, kad SM bendraujam, prieš kelis mėnesius - su senai pažįstama, kad kelis mėn SM žodžiais springstam...mažu ir mes.. šytą...a?)
MOKI VEŽI
Ajni į mano parašą, tada į kontaktus, o tadum prisimeni kaip pas tave alų gėrėm
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 08, 17:55)
O kodėl? Pvz sėklos princesa tas pats kas Ildi
Nu krūčiau kažkaip
QUOTE(Vessta @ 2010 03 08, 18:03)
o jus niekad nebendet pomidoru perverti varine vielute? Sako, kad ligos nepuola ir kazkoki reikalingu elementu augalas gauna is tos vielutes?
as perveriu. ne tiek del kazkokios apsaugos, o todel kad juos tada pririsht patogiau
QUOTE(Casual @ 2010 03 08, 19:29)
as perveriu. ne tiek del kazkokios apsaugos, o todel kad juos tada pririsht patogiau
Ar visus pomidorus taip perveri? Ar tikrai nebeserga jie tada? Gal turi kokią foto? Jau baisiai įdomu, kaip ten taip daroma
QUOTE(lotosiukas @ 2010 03 08, 20:34)
Ar visus pomidorus taip perveri? Ar tikrai nebeserga jie tada? Gal turi kokią foto? Jau baisiai įdomu, kaip ten taip daroma
perveriu visus, kuriuos pririshti reikia; apacioj horizontaliai perkishu vielute, prie jos tvirtinu virveles kilpute, ant kurios apsuku pomidora. Foto neturiu
del ligu - nera kad labai sirgtu, bet kazkas vienu momentu lyg bande isimest; gal kazkiek pasaugo-bet kad pilna apsauga duotu tai giliai abejoju.
QUOTE(Casual @ 2010 03 08, 19:29)
kuriuo laiku reikia perverti? kur perkat ta vielute? idomu ir man butu pamatyt is arciau ta ziedeli, gal siais metais parodysit ta perverta pomidoriuka is arciau
QUOTE(ratuto @ 2010 03 08, 16:33)
MB pridsižiūrėjo jutūbėj filmukų apie pomidorus aukštynpapais, netrevoja, kaip nori.. regis pats pasiryžęs sėt.. augint. aš gi puikiai suvokiu, kad tai - tik priešrinkiminiai šūkiai, ale smagu matyt jį tokį užsivedusį
akurat kaip mano zodis zodin.
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 18:05)
Ajni į mano parašą, tada į kontaktus, o tadum prisimeni kaip pas tave alų gėrėm
Nu krūčiau kažkaip
Nu krūčiau kažkaip
pyppppppppppppppppppppppppppppppppppp
o sedž ir tyl... ir nebandyk pipirų neatsiųst ))))) ir aplamai su apskritais, atvažiuok alaus gert..a?
QUOTE(Vessta @ 2010 03 08, 20:46)
kuriuo laiku reikia perverti? kur perkat ta vielute? idomu ir man butu pamatyt is arciau ta ziedeli, gal siais metais parodysit ta perverta pomidoriuka is arciau
veriu ne ziedeli, o paprasta gabaliuka vario vielos, kokiu 5-7 cm ilgio.
veriu tuo metu kai pribresta reikalas pomidorus rishti.
o vielute gaunu is atsargu uosvio garaze.
manau cia daugiau iprocio reikalas nei panaceja nuo visu ligu (peniai nei ilgesni nei stambesni nuo to neuzauga )- galesiu siemet nufotografuot
QUOTE(Casual @ 2010 03 08, 19:58)
veriu ne ziedeli, o paprasta gabaliuka vario vielos, kokiu 5-7 cm ilgio.
manau cia daugiau iprocio reikalas nei panaceja nuo visu ligu (peniai nei ilgesni nei stambesni nuo to neuzauga )- galesiu siemet nufotografuot
lauksiu nuotraukytes, tada ir as pabandysiu. Vielute, kaip supratau ir is elektros kabelio tiks , tai ir pirkt nereiks
gerai cia del tu peniu
QUOTE(Casual @ 2010 03 08, 19:58)
*veriu ne ziedeli, o paprasta gabaliuka vario vielos, kokiu 5-7 cm ilgio.
veriu tuo metu kai pribresta reikalas pomidorus rishti. o vielute gaunu is atsargu uosvio garaze.
**(peniai nei ilgesni nei stambesni nuo to neuzauga )-
veriu tuo metu kai pribresta reikalas pomidorus rishti. o vielute gaunu is atsargu uosvio garaze.
**(peniai nei ilgesni nei stambesni nuo to neuzauga )-
*ačiū, jau aiškiau bet nuotraukytę vis gi norėčiau pamatyt
**