Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Seip as ir ruosiausi seti sendien, bet kazkas kazkur rase, kad pirmadienis kirmeliu diena, tai as kazkaip susilaikysiu....
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 08, 15:37)

O tas "penis", ar tinka i siltnami blush2.gif  ax.gif as irgi jo norieciau. Kaip man uzsakyt 4u.gif

Oi kaip nepadoriai nuskambėjo hihihi.gif irnesakyk.gif
Gal dar nevėlu bus prie bendro užsakymo prisidėt unsure.gif O jei vėlu tai www.sodai.lietuvoje.com , prie "Perteklius" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 15:02)
Oi kaip nepadoriai nuskambėjo  hihihi.gif  irnesakyk.gif
Gal dar nevėlu bus prie bendro užsakymo prisidėt  unsure.gif  O jei vėlu tai www.sodai.lietuvoje.com , prie "Perteklius"  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na toks grazus pavadinimas

O kaip suzinot ar dar galiu prisijungti prie uzsakymo?
Atsakyti
Reik laukt kol ratuto apsireikš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 16:02)
Oi kaip nepadoriai nuskambėjo  hihihi.gif  irnesakyk.gif
Gal dar nevėlu bus prie bendro užsakymo prisidėt  unsure.gif  O jei vėlu tai www.sodai.lietuvoje.com , prie "Perteklius"  mirksiukas.gif

Nežinau iš kur tie pavadinimai,nes man rodos ta pati veislė sausages ,dešrelėmis vadinasi užsienyje,nu gal bet panašu cool.gif .Lietuviškas pavadinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 08, 15:37)
Laba diena 4u.gif
Siandien planuoju pasieti seklas, ar gera diena? nes kalendoriuje siulo tik 19 diena, atrodo jau per velu g.gif

Jei neklystu geros dienos pomidorams sėti kovo 16;17 dienos, bent apie tai diskutavo merginos forume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 08, 17:10)
Nežinau iš kur tie pavadinimai,nes man rodos ta pati veislė sausages  ,dešrelėmis vadinasi užsienyje,nu gal bet panašu cool.gif  .Lietuviškas pavadinimas  lotuliukas.gif

Ai, galvokim, kad ten kitokie schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
Miorgai, sėklos jau pakeliui į Šiaulius.
parašykit man EMAILU inulei@gmail.com adresus, ok? Nu ir nikus, kuri yra kuri smile.gif))

1. ratuto - penis
2. mikuotuke - penis, armonika.
3. žostautė - penis, armonika, green zebra
4.satanele-penis
5. juliana1-PENIS
6. Vardė - pūkuoti, juodasis triufelis

Sėklų pakelis kainuoja 3 lt. Siuntimas Šiauliuosna - 3 lt, tai visoms po 50 cnt..nu dar as markutę klijuosiu.. tai vat ir nežinau kiek čia iš Jumi prašyt smile.gif))))

Buvau šiandien MOKI VEŽI, ten akcijinių kibirų žadėjo po 3 lt už 12 litrinį, nėr.. MB pridsižiūrėjo jutūbėj filmukų apie pomidorus aukštynpapais, netrevoja, kaip nori.. regis pats pasiryžęs sėt.. augint. aš gi puikiai suvokiu, kad tai - tik priešrinkiminiai šūkiai, ale smagu matyt jį tokį užsivedusį smile.gif)..Apie Penius jam dar tyliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 08, 17:33)
Buvau šiandien MOKI VEŽI, ten akcijinių kibirų žadėjo po 3 lt už 12 litrinį, nėr.. MB pridsižiūrėjo jutūbėj filmukų apie pomidorus aukštynpapais, netrevoja, kaip nori.. regis pats pasiryžęs sėt.. augint. aš gi puikiai suvokiu, kad tai - tik priešrinkiminiai šūkiai, ale smagu matyt jį tokį užsivedusį smile.gif)..Apie Penius jam dar tyliu smile.gif

Nu bet tai koks šaunuolis, klausykitės g.gif O tas moki-veži tai kas toks yra?
O broliukas Vilniun nevažiuoja artimiausiu metu? Perimčiau sėklas ir padalinčiau biggrin.gif
Atsakyti
Žostaut, aš tuoj nugriūsiu nuo taburietkės.. Tu dar ir brolį mano pažįsti? user posted image..šytą..a mes irgi kaip ir pažįstamos?
(šiandien susivokėm su klasioke, kad SM bendraujam, prieš kelis mėnesius - su senai pažįstama, kad kelis mėn SM žodžiais springstam...mažu ir mes.. šytą...a?)
MOKI VEŽI
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 17:31)
Ai, galvokim, kad ten kitokie  schmoll.gif  cool.gif

O kodėl? unsure.gif Pvz sėklos princesa tas pats kas Ildi mirksiukas.gif
Atsakyti
o jus niekad nebendet pomidoru perverti varine vielute? Sako, kad ligos nepuola ir kazkoki reikalingu elementu augalas gauna is tos vielutes?
Atsakyti