Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ratuto @ 2010 03 07, 21:11)
1. ratuto - penis
2. mikuotuke - penis, armonika.
3. žostautė - ??

Ir aš prašausi ax.gif
Vardė - pūkuoti, juodasis triufelis
Atsakyti
nu jo.... tendencijos aiškios smile.gif))

Taip:
1. ratuto - penis
3. žostautė - penis, armonika, green zebra
4.satanele-penis
5. juliana1-PENIS
6. Vardė - pūkuoti, juodasis triufelis

žiūrau video, kaip reik sodyt žemyn galva.. thumbup.gif

Papildyta:
Užsakymas Loretai išsiųstas. Penių dar yra, kas negali nedžiuginti smile.gif..dėl visų kitų - neaišku..
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 07, 23:22)
va cia yra aprashyta ir su video parodyta yra visa eiga:
http://survivingthem...down-gardening/

bigsmile.gif wow thumbup.gif ale ko tik nesugalvoja išradingi daržininkai bigsmile.gif
Atsakyti
Ziuriu kur Ratuto pasirodo, tema is karto pagyveja biggrin.gif
O man tai naujiena auginimas zemyn galva, buvau dar nemacius, negirdejus smile.gif O tinka bet kokios rusies pomidorai taip sodinti ar reikia pasirinkti jau?
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2010 03 08, 09:22)
O man tai naujiena auginimas zemyn galva, buvau dar nemacius, negirdejus smile.gif O tinka bet kokios rusies pomidorai  taip sodinti ar reikia pasirinkti jau?

man rodos, bet kokius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 08, 10:29)
man rodos, bet kokius  mirksiukas.gif

Matyt mažesnius tik rinktis reiktų g.gif Aš labai pernai buvau susidomėjus tokiu auginimo būdu, bet vis neramu, ar laikys tai, ant ko kabinsi tą pomidorą g.gif MB kablį į balkono lubas įsuko, tai žemuogės sėkmingai kybojo. O pomidoras?.. g.gif Jie gi sunkūs būna.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 10:35)
Matyt mažesnius tik rinktis reiktų  g.gif  Aš labai pernai buvau susidomėjus tokiu auginimo būdu, bet vis neramu, ar laikys tai, ant ko kabinsi tą pomidorą  g.gif  MB kablį į balkono lubas įsuko, tai žemuogės sėkmingai kybojo. O pomidoras?..  g.gif  Jie gi sunkūs būna.

Tai va maniškis irgi sako, kad pagal loginius gravitacijos dėsnius, turėtų tos žemės ir augalija smukt žemyn. Be to, pagal augimo dėsnius irgi loginius lapai turėtų riestis aukštyn, bet ten pavyzdžiuose, jie gražiai kabo. g.gif Bet nepabandęs nesužinosi, a nia? Aš jau kaupiu gražesnius viedrus ax.gif .
Atsakyti
Kai kur parodyta, kad riečiasi stiebai į viršų.
O ar yra kas bandę, kas gali patvirtinti, kad tikrai normaliai auga ir nestresuoja. Man atrodo, kad sunku augalui gali būti taip augti. Vanduo gal greičiau juda žemyn augalu, bet į saulę tiestis gal sudėtingiau? Na nežinau, nesugebu tiek įsijausti ir suprasti, kaip augalas jaučiasi smile.gif
Suprantama dar kai iš šono auga, taip pamėginsiu kokį vieną. Ar drenažą reiktų dėti tokiu atveju?
Atsakyti
Angliškai labai daug informacijos.Manau turi būti atitinkama talpa,o saulė niekur nedingsta,juk daigas paauga,tai jos gauna pakankamai.
Atsakyti
Aukštaūgius pomidorus dažniausiai augindavau vienu stiebu,kartais dviem. Va,tik niekad neatkreipdavau dėmesio kokio didumo derlių duoda vieni ir kiti. Ir štai perskaičiau žurnale profesionalios pomidorų augintojos pastebėjimus,kad pomidorai kurie auginami vienu stiebu duoda viena savaite ankstesnį,bet beveik 40% mažesnį derlių už tuos,kurie auginami dviem stiebais..... blink.gif Še kad nori,o aš iki šiol kažkodėl maniau, kad tas skirtumas nėra toks didelis.O čia beveik dvigubai tiek... Parašiau,nes pagalvojau, gal dar atsiras tokių kaip aš kurios nežino blush2.gif
Nu,šiemet auginsiu ir vienastiebių ir dvistiebių,derlių sversiu ir žiūrėsiu kaip ten yr.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 08, 13:32)

Nu,šiemet auginsiu ir vienastiebių ir dvistiebių,derlių sversiu ir žiūrėsiu kaip ten yr.... ax.gif

tik paskui nepamirsk mums pranesti savo pastebejimus cia forume 4u.gif ,aciu
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Siamet vyras pazadejo padaryt siltnami, tai planuoju prisodinti pomidoru. Siandien planuoju pasieti seklas, ar gera diena? nes kalendoriuje siulo tik 19 diena, atrodo jau per velu g.gif
Papildyta:
QUOTE(ratuto @ 2010 03 08, 07:50)
nu jo.... tendencijos aiškios smile.gif))

Taip:
1. ratuto - penis
3. žostautė - penis, armonika, green zebra
4.satanele-penis
5. juliana1-PENIS
6. Vardė - pūkuoti, juodasis triufelis

žiūrau video, kaip reik sodyt žemyn galva.. thumbup.gif
Papildyta:
Užsakymas Loretai išsiųstas. Penių dar yra, kas negali nedžiuginti smile.gif..dėl visų kitų - neaišku..

O tas "penis", ar tinka i siltnami blush2.gif ax.gif as irgi jo norieciau. Kaip man uzsakyt 4u.gif
Atsakyti