Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(žostautė @ 2010 03 07, 16:16)
Aha, auginsiu, pernai nepavyko, nes erkutės nuėdė pipirą  verysad.gif  Bet jau šiemet tai saugosiu kaip savo akį, paskui reiks cielus marinuot ir patiekalus puošti svečiams atėjus bigsmile.gif

čia tai tikrai, puošyba teminiam vakarėliui doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi ir aš tokių bais noriu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ale ir paslaidusios tos darzininkes, kaip ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 07, 16:23)
ale ir paslaidusios tos darzininkes, kaip ziuriu  biggrin.gif

Na čia matyt tas sėklelių sėjimas, pavasarėjantis oras įkvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 07, 16:16)
Aha, auginsiu, pernai nepavyko, nes erkutės nuėdė pipirą  verysad.gif  Bet jau šiemet tai saugosiu kaip savo akį, paskui reiks cielus marinuot ir patiekalus puošti svečiams atėjus bigsmile.gif

Nu,jei jau erkutės tokius ėda,vadinasi valgomi,galėsim ir mes juos skausmingai,be gailesčio kramsnoti.... ax.gif
Atsakyti
Vyras kai sunervina, einu pipirų pjaustyt iškart, klastingai į akis žiūrėdama. Kad suprastų, jog čia ne juokai cool.gif
Atsakyti
user posted image

http://sodai.lietuvo...s.darzoves.html
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 07, 15:46)
Vyras kai sunervina, einu pipirų pjaustyt iškart, klastingai į akis žiūrėdama. Kad suprastų, jog čia ne juokai  cool.gif

susipranta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 07, 17:14)
susipranta?  biggrin.gif

Nu nebandžiau dar biggrin.gif Bet turėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 07, 14:46)
Ratuto, gal pasimaivymui sitie geriau tiktu?   biggrin.gif  Tiesa, cia pipiriukai, ne pomidorai.

obžieeeeeeee...

QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 07, 15:13)
Žostaute, tu juos gerai panokink, pasirink sėklų, kitais metais galėsi biznį daryti - manau, čia TIKRAI būtų norinčių įsigyti  biggrin.gif

aga, žostaut, trauk į sąrašą. Pirksim pobrangiąja..smile.gif)) user posted image

QUOTE(žostautė @ 2010 03 07, 15:46)
Vyras kai sunervina, einu pipirų pjaustyt iškart, klastingai į akis žiūrėdama. Kad suprastų, jog čia ne juokai  cool.gif

user posted image.
taip užsijuokiau, kad ašaros pažiro.. oj, žaustaut, oj user posted image

Loretai jau nuo ryto parašiau ...Kaži ar siųs kelias sėklas, kitko man kaip ir nebereik. Nu mažu.. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ratuto: 07 kovo 2010 - 17:32
QUOTE(ratuto @ 2010 03 07, 18:26)
Loretai jau nuo ryto parašiau ...Kaži ar siųs kelias sėklas, kitko man kaip ir nebereik. Nu mažu.. user posted image

Prašau pasidalinti patirtimi smile.gif Nes man irgi iš jos lygiai dviejų rūšių sėklų reiktų, tik bijau, kad su tokiais kiekiais neapsiims g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 07, 17:40)
Prašau pasidalinti patirtimi smile.gif Nes man irgi iš jos lygiai dviejų rūšių sėklų reiktų, tik bijau, kad su tokiais kiekiais neapsiims  g.gif

sakyk man, aš užsakysiu, paskum Tau persiųsiu smile.gif
Atsakyti