Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Perlen @ 2009 08 07, 16:47)
Sveikos,man daigus šiais metais davė sesuo,tai pavadinimų nežinau,tai čia irgi gal pas mane "penis"?  blush2.gif  g.gif
user posted image

Va,radau savo by.. hihihi.gif senoj temoj ,iš kompo ištryniau jau doh.gif
Atsakyti
Ratuto, gal pasimaivymui sitie geriau tiktu? biggrin.gif Tiesa, cia pipiriukai, ne pomidorai.

Atsakyti

QUOTE(saintlina @ 2010 03 07, 15:46)
Ratuto, gal pasimaivymui sitie geriau tiktu?  biggrin.gif  Tiesa, cia pipiriukai, ne pomidorai.

wow blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

geras bigsmile.gif
ar čia internete tokius radai, ar pati auginai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 07, 14:46)
Ratuto, gal pasimaivymui sitie geriau tiktu?  biggrin.gif  Tiesa, cia pipiriukai, ne pomidorai.

blink.gif thumbup.gif Čia tikresni thumbup.gif ,aš irgi noriu user posted image
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 07, 14:49)
ar čia internete tokius radai, ar pati auginai?  bigsmile.gif

ne, neauginau biggrin.gif
Cia temoj ''paprikos, cili'' tokia foto praejusiais metais ideta. Toj pacioj temoj, kuri cia greta sitos. Berods, penktam puslapy mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 07, 15:46)

blink.gif blush2.gif jeeetau - jetutooo....kokie sexovi wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Perlen @ 2010 03 07, 14:50)
blink.gif   thumbup.gif  Čia tikresni  thumbup.gif ,aš irgi noriu

xix, ale kaip isdrist toki pjaut? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 kovo 2010 - 14:55
QUOTE(saintlina @ 2010 03 07, 15:55)
lotuliukas.gif

xix, ale kaip isdrist toki pjaut?  lotuliukas.gif

labai skausmingai reiktų tai daryt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
va cia uzsisakyt galima, jei kas pageidaujat mirksiukas.gif

http://www.chilli-willy.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 kovo 2010 - 15:02
QUOTE(saintlina @ 2010 03 07, 16:01)
va cia uzsisakyt galima, jei kas pageidaujat  mirksiukas.gif

http://www.chilli-willy.com/

LABAI rekomenduoju iš čia neužsakinėti schmoll.gif Ėjo kelis mėnesius doh.gif Geriau e-bay thumbup.gif Užsakinėjau iš tokio dėdės, tai jis man dar dviejų rūšių pridėjo dovanai thumbup.gif Šitie pim... oi, pipiriukai jau trys išdygę ant mano palangės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 07, 16:11)
LABAI rekomenduoju iš čia neužsakinėti  schmoll.gif  Ėjo kelis mėnesius  doh.gif  Geriau e-bay  thumbup.gif  Užsakinėjau iš tokio dėdės, tai jis man dar dviejų rūšių pridėjo dovanai  thumbup.gif  Šitie pim... oi, pipiriukai jau trys išdygę ant mano palangės  rolleyes.gif

Žostaute, tu juos gerai panokink, pasirink sėklų, kitais metais galėsi biznį daryti - manau, čia TIKRAI būtų norinčių įsigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 07, 16:13)
Žostaute, tu juos gerai panokink, pasirink sėklų, kitais metais galėsi biznį daryti - manau, čia TIKRAI būtų norinčių įsigyti  biggrin.gif

Aha, auginsiu, pernai nepavyko, nes erkutės nuėdė pipirą verysad.gif Bet jau šiemet tai saugosiu kaip savo akį, paskui reiks cielus marinuot ir patiekalus puošti svečiams atėjus bigsmile.gif
Atsakyti