Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 02 17, 20:03)
Gal kam reikia ar dar neapsipirkusius domina informacija,kad Kaune,SĖKLELĖS parduotuvėje šiandien atvežė 6 rūšių juodųjų pomidorų sėklų. Aukštaūgių,žemaūgių,stambiais,smulkiais vaisiais,salotinio tipo ir kt. Pavadinimų nepavyko sužinoti.

blink.gif doh.gif oho kokia ivairove bigsmile.gif
kaip ir nieko (na, tikrai nieko) nebereikia....
bet jei nuvaziuosiu prisipirksiu tikerai daug.....
liko apsisprest: vaziuot ar nevaziuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 17, 20:17)
blink.gif  doh.gif  oho kokia ivairove bigsmile.gif
kaip ir nieko (na, tikrai nieko) nebereikia....
bet jei nuvaziuosiu prisipirksiu tikerai daug.....
liko apsisprest: vaziuot ar nevaziuot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš penktadienį važiuosiu pažiūrėt rolleyes.gif jei dar liks kas blink.gif matyt po visų švenčių papildė asortimentą.Ten kartais visai įdomių dalykų galima atrast ax.gif
Atsakyti
doh.gif tai gal ir Vilniuje kur uzveze? g.gif reiks paieskoti! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 17, 19:03)
Auginau ir aš juos,derlius geras,bet man jų skonis nepatiko blink.gif greit pernoksta ir skysti kažkokie...
Papildyta:
Gal kam reikia ar dar neapsipirkusius domina informacija,kad Kaune,SĖKLELĖS parduotuvėje šiandien atvežė 6 rūšių juodųjų pomidorų sėklų. Aukštaūgių,žemaūgių,stambiais,smulkiais vaisiais,salotinio tipo ir kt. Pavadinimų nepavyko sužinoti.

Vaje verysad.gif O as sergu verysad.gif Gal kas vaziuosite, man reiktu zemaugiu juodu blush2.gif I kolekcija doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
kuma augino vienais metais tai jai ir nepatiko...bet dabar mastau...jei neklystu dryzuotu yra ir apvaliu ir pailgu...tik gal veisles skirtingos? g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri esate susidūrusi su "Negro Azteca" ?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 18, 10:38)
Merginos, gal kuri esate susidūrusi su "Negro Azteca" ?

hihihi.gif dar vienas ,iš kur tų rūšių traukiat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 18, 10:04)
hihihi.gif dar vienas ,iš kur tų rūšių traukiat biggrin.gif

Čia kaip neišsenkantys lobynai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 17, 19:03)
Kaune,SĖKLELĖS parduotuvėje šiandien atvežė 6 rūšių juodųjų pomidorų sėklų.

gal galit pasakyt kurioj vietoj ta parduotuve??
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 02 18, 12:22)
gal galit pasakyt kurioj vietoj ta parduotuve??
aciu 4u.gif

Kaunas,Taikos g. 92 (prie kombinato "pieno žvaigždės") Ten kažkur kabo ir nedidelė nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 18, 13:24)
Kaunas,Taikos g. 92 (prie kombinato "pieno žvaigždės") Ten kažkur kabo ir nedidelė nuoroda.

tikslus apibudinimas lotuliukas.gif
kazkur prie baziu turetu but?? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 02 18, 17:18)
tikslus apibudinimas lotuliukas.gif
kazkur prie baziu turetu but?? g.gif

mirksiukas.gif lotuliukas.gif matai,aš su savo mašina važiuoju,tai įsuku į keliuką link bazės vakarinės pusės,(iškart į dešinę už pieno kombinato autobusų sustojimo) ir už kokių 20metrų dešinėje pusėje kabo ant tvoros tokia biškį suvargusi doh.gif nuoroda SĖKLELĖ ir įvažiavimas į uždarą kiemą.O jei autiku važiuosi,tai išlipus reik eit į kalniuką,o ten jau rasi irgi nesunkiai rolleyes.gif Šiaip ten net nepanašu kad butų parduotuvė,bet ji pirmam aukšte,tokiam irgi blink.gif ne mažiau suvargusiam, rodos, 114 kabinete įsikūrusi.
Atsakyti