Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vardė @ 2010 03 06, 20:48)
1. Tiesa, tai buvo anytos peniai  (hihihi.gif). Ilgai jinai juos išlaikė.

Tikėtiniau būtų,jeigu uošvio jie būtų lotuliukas.gif

Sėsiu ir aš šiais metais vėl juos thumbup.gif ,ant mano vieno buvo virš 100 pomidoriukų pernai thumbup.gif ,senoj temoj buvo foto ax.gif

Atsakyti
Na turbut pavasariu pakvipo,ir as toj pradesiu sirgti tu pomidoru liga. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliana1: 07 kovo 2010 - 12:13
QUOTE(Perlen @ 2010 03 07, 11:49)
Tikėtiniau būtų,jeigu uošvio jie būtų  lotuliukas.gif

Sėsiu ir aš šiais metais vėl juos  thumbup.gif ,ant mano vieno buvo virš 100 pomidoriukų pernai  thumbup.gif  ,senoj temoj buvo foto  ax.gif

Perlen, mažu užfundytum kokias 5 sėklas..a? ax.gif
Atsakyti
O, Peniai - galima ir man kelias sėklytes? Nuo pernai noriu, tik pamiršau, sakau, kažko iš planuotų daržovių trūksta doh.gif blush2.gif

ale kokios čia visos biggrin.gif

GREISI, gal turėtum? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 07, 08:35)
Aukšyn kojom ir aš galvoju auginti g.gif

mano vyras jau kibirus ruosia biggrin.gif
Vakar sakau - sejau siek tiek seklyciu, kad anksciau pomidoru butu. Pasejau su atsarga del visa ko, o jos eme, ir sudygo turbut visos, tiek dideliu puodu neturesiu doh.gif O vyras - taigi i kibirus susodinsim, nepergyvenk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 07, 13:56)
mano vyras jau kibirus ruosia  biggrin.gif

O Tu po vieną daigą į..t.y. iš dugno žadi, ar ir iš šonų bei viršaus, kaip kad buvo praėjusios temos fotkėse?
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 07, 13:26)
Perlen, mažu užfundytum kokias 5 sėklas..a? ax.gif

doh.gif Tai kad žiūriu šiandien,kad aš jų sėklų neturiu,turiu pailgus SAN MARZANO,gal praeitų už penius mastau.gif ,pernai kelius daigus davė sesuo,tai reiks klaust,gal ir šiais metais duos ax.gif ,o savųjų sėklų nepasilikau schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
aš praėjusiais metai auginau ,,San Maržano'', savo išvaizda jie panaši į ,,penius'', bet man jų skonis nelabai, sausoki, gal ,,peniai ''skanesni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aderaa: 07 kovo 2010 - 14:23
Oj, perlen, ačiū..ale kaip ne kiekvienas pailgas yra..b.. ***, tai vat ir ne kiekvienas pailgas pomidoras yra penis lotuliukas.gif Nebus kaip pasimaivyt prieš draugus smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 07, 14:14)
O Tu po vieną daigą į..t.y. iš dugno žadi, ar ir iš šonų bei viršaus, kaip kad buvo praėjusios temos fotkėse?

galvojau po du is dugno sodint. O is sonu ir virsaus jei dar sodint, bijau, kad vietos saknims mazoka gali but kibire g.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 07, 14:22)
Oj, perlen, ačiū..ale kaip ne kiekvienas pailgas yra..b.. ***, tai vat ir ne kiekvienas pailgas pomidoras yra penis  lotuliukas.gif Nebus kaip pasimaivyt prieš draugus smile.gif)))

thumbup.gif lotuliukas.gif irnesakyk.gif Palauk dar,ne viskas prarasta,ieškosiu,gal ir peninsimės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 07, 14:22)
Oj, perlen, ačiū..ale kaip ne kiekvienas pailgas yra..b.. ***, tai vat ir ne kiekvienas pailgas pomidoras yra penis  lotuliukas.gif Nebus kaip pasimaivyt prieš draugus smile.gif)))

lotuliukas.gif
Pas Regilla lyg buvo 'peniu', jei labai pasimaivyt norisi mirksiukas.gif
Atsakyti