Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Aš irgi taip manau. Karšta, šlapia, vėjuota, permainingi orai. Nežinau, kodėl taip nusprendžiau.
Atsakyti
GREISI, gal prie kitų užsakytų amerikoniškų sėklų turėtum pridėti kelias PENIS sėklas? blush2.gif
Mani Naitas taip erotiškai užvedė.. pernai atsilaikiau, kai visos čia krykštavot, šiemet irgi laikiau, ale su ana telefonu pakalbėjau.. nu užsimaniau..smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 06, 18:51)
GREISI, gal prie kitų užsakytų amerikoniškų sėklų

Po to, kaip prisipirkau visokių sėklų, tarp jų ir super sweet serijos, prisiminiau, kai buvau Amerikoje, valgiau tenykščius pomidorus (pirkdavom marketuose). Tai tie mažiukai vynuoginiai-slyviniai-vyšniniai buvo tooookie saldūs, iki šleikštumo doh.gif O pirkom ne vieną kartą, vis ieškojom rūgštesnių smile.gif Tai dabar galvoju, užaugs man čia cukriniai pomidorai, kur aš juo dėsiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2010 03 06, 18:51)
GREISI, gal prie kitų užsakytų amerikoniškų sėklų turėtum pridėti kelias PENIS sėklas?  blush2.gif
Mani Naitas taip erotiškai užvedė.. pernai atsilaikiau, kai visos čia krykštavot, šiemet irgi laikiau, ale su ana telefonu pakalbėjau.. nu užsimaniau..smile.gif))

O kodėl tu jū užsinorėjai, g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 06, 21:16)
O kodėl tu jū užsinorėjai,  g.gif

Kaip tai kodėl? Jauna, matyt, straina lotuliukas.gif O šiaip tai būtent penius aš ilgiausiai valgiau - iki gruodžio 1. Tiesa, tai buvo anytos peniai (hihihi.gif). Ilgai jinai juos išlaikė.
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2010 03 06, 21:48)
Kaip tai kodėl? Jauna, matyt, straina  lotuliukas.gif O šiaip tai  būtent penius aš ilgiausiai valgiau - iki gruodžio 1. Tiesa, tai buvo anytos peniai  (hihihi.gif). Ilgai jinai juos išlaikė.

Tai ir aš užsinorėjau jų bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip tai kodėl? Jauna, matyt, straina  lotuliukas.gif O šiaip tai  būtent penius aš ilgiausiai valgiau - iki gruodžio 1. Tiesa, tai buvo anytos peniai  (hihihi.gif). Ilgai jinai juos išlaikė.

thumbup.gif pomidorai2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Tiesa, tai buvo anytos peniai  (hihihi.gif).

Šaunios diskusijos thumbup.gif mirk iš juoko hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Aderaaa, būtum pernykščias diskusijas Penių tema pamačiusa... doh.gif ale atsilaikiau.o šiemet..

QUOTE(satanele @ 2010 03 06, 20:16)
O kodėl tu jū užsinorėjai,  g.gif

Nžn.. matyt pilnatis veikia..erotiškai nusiteikus vaikštau.. blush2.gif

QUOTE(vardė @ 2010 03 06, 20:48)
Kaip tai kodėl? Jauna, matyt, straina  lotuliukas.gif

Nepataikei iš abiejų kartų smile.gif.. Sena ir stora.. Bet ta ką, manai, senom-storom nesinori? unsure.gif Dar ir kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiipppppppppppp..user posted image ech...

O aš netyčiom prisiminiau, kad pernai biržely buvau Norvegijoj, tai pomidorų sėklų pasirinkimas jau buvo laaabai skurdus, tai paėmiau tik vieną pokutį vyšnynių Tyni Tim.. dabar pagooglinau - mažulyčiai vazoniniai krūmeliai.. Vat tuos, jaučiu, bandysiu vazonuose aukštyn kojom augyt. Mažu pavyks smile.gif)))
Atsakyti
Aukšyn kojom ir aš galvoju auginti g.gif
Papildyta:

[/quote]
Aderaaa, būtum pernykščias diskusijas Penių tema pamačiusa... doh.gif ale atsilaikiau.o šiemet..
tikrai pernai kokios diskusijos virė hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 07 kovo 2010 - 08:43
QUOTE(satanele @ 2010 03 07, 09:35)
Aukšyn kojom ir aš galvoju auginti g.gif

imesk jei turi nuoroda kur buvo kadais kazkas aprashyma ikele kaip augint aukstyn kojom ax.gif

P.S. man peniai vidutinishkai .... schmoll.gif Tie peniai matyt irgi labiau konservavimui nei shiaip valgymui , nes man tokie sausoki /kietoki pasirode g.gif
(nors zhali nuotraukoj visai maloniai atrodo biggrin.gif )
Atsakyti
thumbup.gif šaunuolė, ratuto, su tokiu jumoro jausmu ilgai jaunystę išsaugosi clap_1.gif
Atsakyti