Aš irgi taip manau. Karšta, šlapia, vėjuota, permainingi orai. Nežinau, kodėl taip nusprendžiau.
GREISI, gal prie kitų užsakytų amerikoniškų sėklų turėtum pridėti kelias PENIS sėklas?
Mani Naitas taip erotiškai užvedė.. pernai atsilaikiau, kai visos čia krykštavot, šiemet irgi laikiau, ale su ana telefonu pakalbėjau.. nu užsimaniau..))
Mani Naitas taip erotiškai užvedė.. pernai atsilaikiau, kai visos čia krykštavot, šiemet irgi laikiau, ale su ana telefonu pakalbėjau.. nu užsimaniau..))
QUOTE(ratuto @ 2010 03 06, 18:51)
GREISI, gal prie kitų užsakytų amerikoniškų sėklų
Po to, kaip prisipirkau visokių sėklų, tarp jų ir super sweet serijos, prisiminiau, kai buvau Amerikoje, valgiau tenykščius pomidorus (pirkdavom marketuose). Tai tie mažiukai vynuoginiai-slyviniai-vyšniniai buvo tooookie saldūs, iki šleikštumo O pirkom ne vieną kartą, vis ieškojom rūgštesnių Tai dabar galvoju, užaugs man čia cukriniai pomidorai, kur aš juo dėsiu?
QUOTE(ratuto @ 2010 03 06, 18:51)
GREISI, gal prie kitų užsakytų amerikoniškų sėklų turėtum pridėti kelias PENIS sėklas?
O kodėl tu jū užsinorėjai,
QUOTE(satanele @ 2010 03 06, 21:16)
Kaip tai kodėl? Jauna, matyt, straina O šiaip tai būtent penius aš ilgiausiai valgiau - iki gruodžio 1. Tiesa, tai buvo anytos peniai (). Ilgai jinai juos išlaikė.
QUOTE(vardė @ 2010 03 06, 21:48)
Kaip tai kodėl? Jauna, matyt, straina O šiaip tai būtent penius aš ilgiausiai valgiau - iki gruodžio 1. Tiesa, tai buvo anytos peniai (). Ilgai jinai juos išlaikė.
Tai ir aš užsinorėjau jų
Tiesa, tai buvo anytos peniai ().
Šaunios diskusijos mirk iš juoko
Aderaaa, būtum pernykščias diskusijas Penių tema pamačiusa... ale atsilaikiau.o šiemet..
Nžn.. matyt pilnatis veikia..erotiškai nusiteikus vaikštau..
Nepataikei iš abiejų kartų .. Sena ir stora.. Bet ta ką, manai, senom-storom nesinori? Dar ir kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiipppppppppppp.. ech...
O aš netyčiom prisiminiau, kad pernai biržely buvau Norvegijoj, tai pomidorų sėklų pasirinkimas jau buvo laaabai skurdus, tai paėmiau tik vieną pokutį vyšnynių Tyni Tim.. dabar pagooglinau - mažulyčiai vazoniniai krūmeliai.. Vat tuos, jaučiu, bandysiu vazonuose aukštyn kojom augyt. Mažu pavyks )))
QUOTE(satanele @ 2010 03 06, 20:16)
Nžn.. matyt pilnatis veikia..erotiškai nusiteikus vaikštau..
QUOTE(vardė @ 2010 03 06, 20:48)
Kaip tai kodėl? Jauna, matyt, straina
Nepataikei iš abiejų kartų .. Sena ir stora.. Bet ta ką, manai, senom-storom nesinori? Dar ir kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiipppppppppppp.. ech...
O aš netyčiom prisiminiau, kad pernai biržely buvau Norvegijoj, tai pomidorų sėklų pasirinkimas jau buvo laaabai skurdus, tai paėmiau tik vieną pokutį vyšnynių Tyni Tim.. dabar pagooglinau - mažulyčiai vazoniniai krūmeliai.. Vat tuos, jaučiu, bandysiu vazonuose aukštyn kojom augyt. Mažu pavyks )))
QUOTE(satanele @ 2010 03 07, 09:35)
Aukšyn kojom ir aš galvoju auginti
imesk jei turi nuoroda kur buvo kadais kazkas aprashyma ikele kaip augint aukstyn kojom
P.S. man peniai vidutinishkai .... Tie peniai matyt irgi labiau konservavimui nei shiaip valgymui , nes man tokie sausoki /kietoki pasirode
(nors zhali nuotraukoj visai maloniai atrodo )