QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 04, 15:54)
Skaičiau ir aš visa tai,net tarkim vandeniu kuriame nusiprausia šeima,aišku be visokių šampūnų,reikia lieti.Tik niekaip neišeina,tad stnegiuosi daug širdies įdėti ir turėti savo ritualus .Manau daugelis iš mūsų pamišusios dėl daržo ,tad viskas bus gerai..................
Aha, rasoma ir apie vandeni, pritariu, kad tam reikia daug sirdies, ir nuo minciu daug kas priklauso, su kokiom dirbi, sodini, darai kazka
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 03 04, 15:58)
geeeras, netikėtai taip, tarsi kokia šamanė ar žiniuonė
Jetus, jei reiktų dideliam dideliam šiltnamiui skirtas sėklas taip 'apdirbt' ( aš tai bijočiau, kad pAmidorų krūmas koks dar ir rūkyt paprašys )
Jetus, jei reiktų dideliam dideliam šiltnamiui skirtas sėklas taip 'apdirbt' ( aš tai bijočiau, kad pAmidorų krūmas koks dar ir rūkyt paprašys )
As sejau nedaug taip, gal 20 seklyciu pabandymui Nu gal rukit ir nepaprasys, bet jei prasidetu telepatinis bendravimas...?
QUOTE(lotosiukas @ 2010 03 04, 16:05)
na gal kiek tiesos tame ir yra: burnoje sėklos sudrėkinamos, gal pabrinksta kiek - juk kaip ne kaip šilta ten basom kojom ant žemės pastovėt - kad žemės sušiltų nuo kojų ir kad sėjama būtų ne į šaltą žemę Bet nedarykit, mergaitės, taip jei nusipirkot beicuotų sėklų , o tai dar apsinuodysit
As sodinau savo augintu ir paruostu pomidoru seklas
QUOTE(Edexa @ 2010 03 04, 16:30)
Atsiprašau už išsireiškimą,bet jei man reiktų sėklas laikyti burnoje,tai jau po dešimt minučių ne burnoje jų reikėtų ieškoti.... Ant tos žemės sėklų laukdama ne stovėčiau,o tupėčiau....
O bandete kada nors islaikyti seklas burnoje? Nera taip sunku, tik zinoma geriau, kai vaikai ir vyras aplink nesisukioja, tada tai tikrai galima ir praryti ir jau sudygusias kai kur rasti