Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 03 03, 15:09)
As kadaise ishstypelius pikiuojant kishau i zeme iki pat lapuku  ax.gif
P.S. Mamontovas grizo - reishkia pavasaris  biggrin.gif

Nu kaip čia pasakius vėl prisnigo doh.gif ,bet nesinori jau žiemos .
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 03, 15:20)
Nu kaip čia pasakius vėl prisnigo  doh.gif ,bet nesinori jau žiemos .

Ar jau sėją pradėjai g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 03, 15:26)
Ar jau sėją pradėjai g.gif

Tik kelis ,laukiu sėklų,jau nervas ima g.gif
Atsakyti
As sestadieni sulaukiau is ebay seklyciu uzsakytu. Kaip mazas vaikas laiminga buvau doh.gif Skambinau visiem is eiles ir gyriausi smile.gif Uzsisakiau jusu isgirtuju "Sungold", taip pat "suncherry premium", "Country taste" ir kazkokius oranzinius jauciasirdzius "Albenga". Ar esate augine kuriuos is ju?
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2010 03 03, 17:50)
As sestadieni sulaukiau is ebay seklyciu uzsakytu. Kaip mazas vaikas laiminga buvau  doh.gif  Skambinau visiem is eiles ir gyriausi smile.gif Uzsisakiau jusu isgirtuju "Sungold", taip pat "suncherry premium", "Country taste" ir kazkokius oranzinius jauciasirdzius "Albenga". Ar esate augine kuriuos  is ju?

sungold sunsugar,nors vieno nuo kito neatskirsi.
Atsakyti
Kaip gera matyti *GREISI*pomidoriukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 03, 19:32)
Kaip gera matyti *GREISI*pomidoriukus thumbup.gif

Ačiū ax.gif .Greičiau naujomis nuotraukomis džiaugtumėmės smile.gif .
Atsakyti
Aš pamatau tavo šiltnamį , grožis nerealus , o kokiu atstumu sodini vyšninius pomidorus g.gif
Atsakyti
Tikrai kad labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 03, 19:42)
Aš pamatau tavo šiltnamį , grožis nerealus , o kokiu atstumu sodini vyšninius pomidorus g.gif

čia du daigai,tik būtent šitai veislei stiebų leidau augti labai daug.Užaugo beveik iki trijų metrų.O atstumas kaip įprasta.
Atsakyti
dėkui mergaitės ,nuraminot 4u.gif pažiūriu aš į tuos daigelius ir negaliu patikėti,kad užaugs tokie pomidorai ,kaip GREISI šiltnamyje unsure.gif
Atsakyti
sveikos!GREISI faini pomidoriukai,vien pasiziurejus i nuotrauka pakvipo pomidorais.NIAM
Atsakyti