Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

ačiū GREISI 4u.gif aš Vilmukus dar visai kūdikius išpikiavau doh.gif pirmas blynas nu kaip nebus prisvilęs
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 02, 22:04)
aš Vilmukus  dar visai kūdikius  išpikiavau doh.gif pirmas blynas nu kaip nebus prisvilęs

viskas bus gerai mirksiukas.gif atsparus padarai tie pomidorai biggrin.gif
as gi tuos sudygusius vatoje ishrakinejau- puse shaknu visai nutruko(lapu dar nebuvo tai nebuvo ka nurauti)- i zeme sukishau- nugi stovi stati, matyt bijo kad neishmesciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 02 kovo 2010 - 21:52
Aš savo išstypusius išpikiavau be tikrūjų lapelių, auga ir jau turi tikruosius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 02, 23:05)
Aš savo išstypusius išpikiavau be tikrūjų lapelių, auga ir jau turi tikruosius  thumbup.gif

thumbup.gif tik neaisku,kaip toliau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 02, 23:56)
thumbup.gif tik neaisku,kaip toliau bus g.gif

o kas neaišku? g.gif
Atsakyti
O toliau - augs ir derės smile.gif
Atsakyti
skaitau forume ir taip norisi greičiau į šiltnamį sodint ir augint, bet pas mane nešildomas ,tai aš iš patirties neskubu sėt,manau, kad kovo viduryje pasėti pomidorai bus kaip sykis sodinimui,nes anksčiau pasėti išstypsta, beto pavasąris atrodo bus labai vėlyvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rozarka: 03 kovo 2010 - 09:30
QUOTE(ina8001 @ 2010 03 02, 17:01)
O ar kas bande auginti vynuoginius pomidoriukus VILMA, skirtus auginti vazonuose kambaryje ir balkone? Kadangi as visai jokiu pomidoru neauginus, bandysiu nuo situ pradet ir balkona papuost  biggrin.gif . Gal kas pavyks  g.gif

bandziau - siais metais vel sesiu...praejsuiais pasejau tik birzeli, bet pomidoru dar valgiau ax.gif nors paskutiniai jau neprinoko 4u.gif tai siemet sesiu normalaiu - dar nepasejau, gal savaitgali bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 02, 22:05)
Aš savo išstypusius išpikiavau be tikrūjų lapelių, auga ir jau turi tikruosius  thumbup.gif

Gal ir man bandyti savuosius išpikiuoti, nes labai išstypo, bijau kad tuoj atramų jiems reikės arba ims lūžinėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2010 03 03, 11:58)
Gal ir man bandyti savuosius išpikiuoti, nes labai išstypo, bijau kad tuoj atramų jiems reikės arba ims lūžinėti 4u.gif

Nelūžinės,bet išsivartys į šonus,maži daigeliai bus kreivi.Jei turi noro ir laiko,geriau išpikiuok,tuomet laikomi vėsiau greičiau sustiprės,gražesni augs.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 03, 12:23)
Nelūžinės,bet išsivartys į šonus,maži daigeliai bus kreivi.Jei turi noro ir laiko,geriau išpikiuok,tuomet laikomi vėsiau greičiau sustiprės,gražesni augs.

nezinau kaip su to pikiavimu be tikruju lapeliu g.gif , kad silpnoki jie. bet jei jau pasirysite - ta kiskite giliau kotuka, virs zemes palikite tik apie 1cm. Na as taip dariau, bet manieji turejo tikruosius ir gulejo ant sono.
Atsakyti
As kadaise ishstypelius pikiuojant kishau i zeme iki pat lapuku ax.gif

P.S. Mamontovas grizo - reishkia pavasaris biggrin.gif
Atsakyti