šiandien pagaliau pasirodė manieji Purple Russian . Sėjau vasario 15. Kiti, sodinti tą pačią dieną, seniausiai išdygo, o šitie tik šiandien išlindo.
Mergaitės, kovo 8 d.tinkama sėti pomidorams ir paprikoms , o po jos eina jau tik kovo 16d. teisingai supratau. AČIŪ
QUOTE(Juračiuks @ 2010 03 02, 13:54)
Mergaitės, kovo 8 d.tinkama sėti pomidorams ir paprikoms , o po jos eina jau tik kovo 16d. teisingai supratau. AČIŪ
kovo 16-17d.
NA, TAI PAAIŠKINKIT TADA KAIP SUPRASTI.KAŽKURI FORUMIETĖ DAVĖ GERĄ DALYKĄ
Jaunatis- netinkamas metas seti ir sodinti. Ravekite piktzoles, retinkite krumus, genekite medzius
Priespilnis- sekite ir sodinkite darzoves, brandinancias vaisius virs zemes (agurkus, pomidorus, zirnius, braskes ir t.t)
Pilnatis- sekite zalumynus (salotas, krpus, spinatus ir kt.), sodinkite ankstyvasias bulves
Delcia-tinkamiausias laikas seti ir sodinti darzoves, brandinancias vaisius zemeje (burokelius, bulves, morkas ir kt.)
O KOVO 16-17D. JAUNATIS. TAI NIEKO NEGALIMA DARYTI TOM DIENOM
Papildyta:
IŠVADA -KIEK KALENDORIŲ ,TIEK DATŲ
Jaunatis- netinkamas metas seti ir sodinti. Ravekite piktzoles, retinkite krumus, genekite medzius
Priespilnis- sekite ir sodinkite darzoves, brandinancias vaisius virs zemes (agurkus, pomidorus, zirnius, braskes ir t.t)
Pilnatis- sekite zalumynus (salotas, krpus, spinatus ir kt.), sodinkite ankstyvasias bulves
Delcia-tinkamiausias laikas seti ir sodinti darzoves, brandinancias vaisius zemeje (burokelius, bulves, morkas ir kt.)
O KOVO 16-17D. JAUNATIS. TAI NIEKO NEGALIMA DARYTI TOM DIENOM
Papildyta:
IŠVADA -KIEK KALENDORIŲ ,TIEK DATŲ
http://www.menulioka....info/zeme.html
O AŠ ČIA SKAIČIAU, TAI ATSIPRAŠAU JEI NE TAIP SUPRANTU
REIKIA DAR APAČIOJE PASPAUSTI GRĮŽTI Į PRADINI PSL. O TADA KOVO MEN. MĖNULIO KALENDORIŲ PASPAUSTI
REIKIA DAR APAČIOJE PASPAUSTI GRĮŽTI Į PRADINI PSL. O TADA KOVO MEN. MĖNULIO KALENDORIŲ PASPAUSTI
QUOTE(Juračiuks @ 2010 03 02, 15:01)
http://www.menulioka....info/zeme.html
Gerai įsižiūrėk, 15 d , jaunatis, o poto seka pilnėjantis mėnulis , nes jaunatis yra vieną dieną
ačiū už paaiškinimus, bet , man aišku, kad nieko man neaišku su tuo mėnuliu. Neveltui nemėgau geografijos . Sodinsiu kada Jūs pasakysite ir viskas, va taip
QUOTE(Juračiuks @ 2010 03 02, 15:34)
ačiū už paaiškinimus, bet , man aišku, kad nieko man neaišku su tuo mėnuliu. Neveltui nemėgau geografijos . Sodinsiu kada Jūs pasakysite ir viskas, va taip
Neimk į galvą bus viskas gerai , svarbu noras yra
O ar kas bande auginti vynuoginius pomidoriukus VILMA, skirtus auginti vazonuose kambaryje ir balkone? Kadangi as visai jokiu pomidoru neauginus, bandysiu nuo situ pradet ir balkona papuost . Gal kas pavyks
Sveikutes
Tai mergaites, papriku sejimui kovo 8 gera diena?
Tai mergaites, papriku sejimui kovo 8 gera diena?
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 02, 16:39)
pas mane raso kovo 16-17 gera diena, kaip ir pomidoram. O kovo 8 tinkama seti sakniavaisines ir ziemines darzoves