Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Aciu labai, merginos, uz patarimus ax.gif Einu vieno kambario saldyti ir kraustysiu tenai savo isstypelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu tokiu pomidoru seklu. Gal zinot kur ju gauti?
http://s002.radikal....fadf97769et.jpg

įdomus savo forma "Pocketbook". Plėšosi skiltelėmis. Pjaustyti nereikia tongue.gif

Atsakyti
taip išeina,kad tie du išlindę lapeliai dar "netikrieji"? kada pikiuoti reikia parodykit,prašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 01, 22:37)
taip išeina,kad tie du išlindę lapeliai dar "netikrieji"? kada pikiuoti reikia parodykit,prašau ax.gif

http://images.google...WG5bc_QaSvajqBg
Atsakyti
Greisi, dekui uz puikia nuoroda thumbup.gif As pirmus metus pati viska daiginu namuose, tai man irgi dar kosmosas vis tie lapeliai ir kaip tie pikuojami daigeliai jau turi atrodyt blush2.gif
Atsakyti
As ir vel praziopsojau pomidoru sejima.Jums jau dygsta,o as net seklyciu dar nepasodinau verysad.gif Kazi nebus per velai,kad kita savaite sesiu seklytes? Sia savaite baisiai laiko nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2010 03 02, 09:37)
As ir vel praziopsojau pomidoru sejima.Jums jau dygsta,o as net seklyciu dar nepasodinau verysad.gif  Kazi nebus per velai,kad kita savaite sesiu seklytes? Sia savaite baisiai laiko nera  verysad.gif

Dar laiko yra gera diena bus 03.16-17 dienos thumbup.gif
Atsakyti
As laukiu kovo vidurio, tada tik planuoju seti pomidorus, sildomo siltnamio, balkono neturiu, tai nezinau kur deciau dabar sudygusius pomidorus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 02, 08:41)
Dar laiko yra gera diena bus 03.16-17 dienos thumbup.gif

Oi kaip gerai,man tos dienos bus labai gerai. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Labusiukas

norėjau paklausti į kokias žemes sodinate sėklytes... perkate maišais iš parduotuvių ką specialaus ar ...?
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2010 03 02, 10:35)
Labusiukas

norėjau paklausti į kokias žemes sodinate sėklytes... perkate maišais iš parduotuvių ką specialaus ar ...?

Aš perku specialų substratą pomidorų sėjimui thumbup.gif
Atsakyti
Aš sėju į durpines tabletes,o po to įsodinu į kompostą.Šiemet labai gerą parekomendavo,pirkau - nenusivyliau.Namie pažiūrėsiu,kaip vadinasi...
Atsakyti