Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(troja3030 @ 2010 02 17, 13:57)
g.gif  nu net idomu pasidare, nes pernai as tikrai velai ispikiavau ir derliu pradejo duoti tikrai anksti, jau i siltnami isnesiau su pomidoriukais  g.gif

Nu kiek žinau , kad pikiuoti būtina, sudygus pomidorams 20dienų ir pikiuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 17, 14:01)
O! Dėkui už nuorodą bigsmile.gif

Tai kad nera uz ka. Cia kazkas pries tai minejo sia knyga. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Aderaa @ 2010 02 17, 14:04)
Nu kiek žinau , kad pikiuoti būtina, sudygus pomidorams 20dienų ir pikiuojam biggrin.gif

Pikuot reikia kai tikrieji (ne sekliniai) lapai isauga. Sodint tada i zeme iki pirmu lapu. Bus gerenes ir daugiau saknu, tvirtesnis augalas.
Atsakyti
laba biena,labai reikia ptarimo,nupirkom nedidele sodybele,noriu pastatit siltnami ir pasodint papriku bei pomidoru,niekada to nedariau,net balkone,noriu lietuvisku seklu,radau LORETOS SODAS svetaine,norisi pabandit uzsakyti seklykiu is jos,gal kas bandet?gal galit parasit atsiliepimu apie seklas ir ar uzsisakot ir toliau>aciu. 4u.gif
Atsakyti
sveikinu su nauja tema 4u.gif na ir tempai musu kalbejimo doh.gif snd papirkau Jaucio sirdis ir Tigerella pomidoru seklu..Radau "Rutuliai" seklu, gal kas auginot?zadejau pirkt, bet padejau atgal... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 17, 15:03)
sveikinu su nauja tema 4u.gif na ir tempai musu kalbejimo doh.gif snd papirkau Jaucio sirdis ir Tigerella pomidoru seklu..Radau "Rutuliai" seklu, gal kas auginot?zadejau pirkt, bet padejau atgal... blush2.gif

ASuginau Tigerella pernai. L. nepatiko. Ties vaiskociu greit pradejo puti. Labai neatsparus ir derlius ne koks.
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2010 02 17, 16:49)
laba biena,labai reikia ptarimo,nupirkom nedidele sodybele,noriu pastatit siltnami ir pasodint papriku bei pomidoru,niekada to nedariau,net balkone,noriu lietuvisku seklu,radau LORETOS SODAS svetaine,norisi pabandit uzsakyti seklykiu is jos,gal kas bandet?gal galit parasit atsiliepimu apie seklas ir ar uzsisakot ir toliau>aciu. 4u.gif

Galiu pasakyti , labai geros sėklos , ir patikimas žmogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2010 02 17, 16:49)

bet ne lietuviškos smile.gif .O pomidoras ir paprika kažin ar iš Lietuvos kilę? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristelyn @ 2010 02 17, 17:26)
ASuginau Tigerella pernai. L. nepatiko. Ties vaiskociu greit pradejo puti. Labai neatsparus ir derlius ne koks.

Mano uošvienė pernai augino,nu man tai skanūs ir derlius labai gausus bigsmile.gif .
Atsakyti
Tai turbut ir nuo seklos priklause. Jie gi ne hibridiniai (Tigerella), tad rezultatas gali but nevienodas.
Atsakyti
QUOTE(Kristelyn @ 2010 02 17, 17:50)
Tai turbut ir nuo seklos priklause. Jie gi ne hibridiniai (Tigerella), tad rezultatas gali but nevienodas.

Iš draugės gavo sėklų,ji pati jas surenka vasarą,tai daigų padovanojo.Dėl augimo ,tai pas mane pačią kartai tos pačios veislės vienas krūmas auga geriau ,kitas blogiau.Daug dalykų gali lemti blogą derlių ,ne tik sėkla.
Papildyta:
nu labai jau juos giria http://images.google...2BqSkmwPN4oy1BA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 17 vasario 2010 - 17:01
O aš vėl su svo klausimais,šian kaip žinia pasisėjau keletą daržovių na ir aišku pamačiau kad pirkdama žemes vieną poką nusipirkau žemių ,o kitą durpių substrato,o kur geriau sėti tas sėklas ar į žemes ar į tą durpių substratą. Šitas pirmas pasėjau į žemes,kažkaip patikimiau atrodo.
Dar seniuose nusipirkau tokių durpinių puodukų ,dydžio kaip grietinės indeliai, po 26ct,sakau gal visai tinka pamidorams sėti.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 17, 17:35)
Galiu pasakyti , labai geros sėklos , ir patikimas žmogus thumbup.gif

aciu labai,kad nelietuviskos seklos tai nieko,as is nelietuvisku nemoku uzsakinet,o paprastu pirkt,ka zinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristelyn @ 2010 02 17, 17:26)

Auginau ir aš juos,derlius geras,bet man jų skonis nepatiko blink.gif greit pernoksta ir skysti kažkokie...
Papildyta:
Gal kam reikia ar dar neapsipirkusius domina informacija,kad Kaune,SĖKLELĖS parduotuvėje šiandien atvežė 6 rūšių juodųjų pomidorų sėklų. Aukštaūgių,žemaūgių,stambiais,smulkiais vaisiais,salotinio tipo ir kt. Pavadinimų nepavyko sužinoti.
Atsakyti