Visiškai nenauja, apie ją rašiau, kad daug metų sodinu ir tikrai pasiteisina, mat 10 sėklyčių kainuoja apie 12-13 lt., sudygsta (bent jau man ) 100 proc., gerai dera ir ligos nepuola. Jei tik surizikuoju pasodint kitokius pigesnius - tai beveik visąlaik nusiviliu
Visiškai nenauja, apie ją rašiau, kad daug metų sodinu ir tikrai pasiteisina, mat 10 sėklyčių kainuoja apie 12-13 lt., sudygsta (bent jau man ) 100 proc., gerai dera ir ligos nepuola. Jei tik surizikuoju pasodint kitokius pigesnius - tai beveik visąlaik nusiviliu
nebutina centimetras i centimetra...as is akies...vistiek orentuojates kaip tas metras atrodo sodinu tokiu principu:
p...........p
......p
p...........p
Nagi,kosmonaute,leiskis ant žemės Kiek tau daryti takelių matuok pagal tai,kad galėtum nesunkiai pasiekt laistyt,genėt ir kitaip prižiūrėt savo augaliukus.Jei jūsų šiltnamis maždaug trijų metrų pločio,užteks ir vieno takelio per vidurį. Pvz.mano šiltnamis 5 metrų pločio,tai darau du takelius,t.y. gaunasi trys lysvės.
Šiandien uošvienė pranešė esą "labai geri" yra pomidorai STRADA. Internete kažkaip nepavyko man tokių dalykų aptikti. Gal kuri esate girdėjusi, regėjusi, sėjusi?
mano ishlindo Vilmukai
dar susidaiginau tas seklas, kuriu man apskritai nelabai reikejo kur su pasibaigusiu galiojimu po 50 cnt is Sekleles pirkau
ant vatos buvau supylus ziuret ar prasikals ar ne (galiojimas 2000 pasibaiges ). Prasikale tie vynuoginiai(ar vyshniniai) geltoni kaip kriaushiuku formos, balti dideli, ir tigriniai. Vaje, vaje, kaip vargau kol as juos is tos vatos islupau ir i zeme sukishau shakneles aplauziau na, jei liko dar ten ju gyvu tai jie turbut visai nemirtingi
Dabar neaosisprendziu: noriu as ju ar ne, ar but geriau kad ishaugtu ar kad ramiai numirtu- nes det ju vis viena nebus kur
Buciau dekinga jei kas paaishkintu kokio velnio as juos apskritai pirkau ir daiginau Papildyta:
Vaje, vaje, kaip vargau kol as juos is tos vatos islupau ir i zeme sukishau shakneles aplauziau na, jei liko dar ten ju gyvu tai jie turbut visai nemirtingi
as cia gyvybes ar mirties klausima gvildenu, o jin juokias
kita problema (pasiguost noriu)- pagal puiku pavyzdi pasejau seklyciu i dekla nuo kiaushiniu- i kiekviena duobike- po tris skirtingu rushiu pomidoru seklas
paliejau, uzdengiau ir nuneshiau ant radijatoriaus, kad butu shilta....
siandien atidarau - - zemiu kalnas per viduri
itariu sheima garantuotai kazkas uzkliude ir numete nuo radijatoriaus garantuotai nieks neprisipazins
kaip ir ne pasaulio pabaiga, bet kaip as dabar atseksiu kur kas ishdygo