Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(satanele @ 2010 02 27, 18:44)
Sveikutės , gal kuri auginot ''Raisa'' , šiandiena nusipirkau g.gif

smile.gif dar nauja veisle...,anksciau nemineta,.. g.gif lotuliukas.gif ...neturiu dar tokios...kur pirkot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 28, 11:44)
smile.gif dar nauja veisle...,anksciau nemineta,.. g.gif    lotuliukas.gif ...neturiu dar tokios...kur pirkot? smile.gif

Visiškai nenauja, apie ją rašiau, kad daug metų sodinu ir tikrai pasiteisina, mat 10 sėklyčių kainuoja apie 12-13 lt., sudygsta (bent jau man ax.gif ) 100 proc., gerai dera ir ligos nepuola. Jei tik surizikuoju pasodint kitokius pigesnius - tai beveik visąlaik nusiviliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 02 28, 15:03)
Visiškai nenauja, apie ją rašiau, kad daug metų sodinu ir tikrai pasiteisina, mat 10 sėklyčių kainuoja apie 12-13 lt., sudygsta (bent jau man  ax.gif ) 100 proc., gerai dera ir ligos nepuola. Jei tik surizikuoju pasodint kitokius pigesnius - tai beveik visąlaik nusiviliu  verysad.gif

as raisa pirkau is kedainiu siltnamiu,uzsisakiau internetu,kaina lygtai 9lt.tiksliai nepamenu
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 28, 00:25)
nebutina centimetras i centimetra...as is akies...vistiek orentuojates kaip tas metras atrodo smile.gif sodinu tokiu principu:
p...........p
......p
p...........p

O takelis per vidurį? Ar du takelius darote ir tris lysves? 4u.gif Man čia dar kosmosas...
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 02 28, 16:48)
O takelis per vidurį? Ar du takelius darote ir tris lysves? 4u.gif  Man čia dar kosmosas...

4u.gif Nagi,kosmonaute,leiskis ant žemės smile.gif Kiek tau daryti takelių matuok pagal tai,kad galėtum nesunkiai pasiekt laistyt,genėt ir kitaip prižiūrėt savo augaliukus.Jei jūsų šiltnamis maždaug trijų metrų pločio,užteks ir vieno takelio per vidurį. Pvz.mano šiltnamis 5 metrų pločio,tai darau du takelius,t.y. gaunasi trys lysvės.
Atsakyti
Šiandien uošvienė pranešė esą "labai geri" yra pomidorai STRADA. Internete kažkaip nepavyko man tokių dalykų aptikti. Gal kuri esate girdėjusi, regėjusi, sėjusi? g.gif smile.gif
Atsakyti
protest.gif neprisigalvokit nauju veisliu,po to zmogus miegot negali..vis ieskot tos naujos kazi kur... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 28, 18:11)
protest.gif neprisigalvokit nauju veisliu,po to zmogus miegot negali..vis ieskot tos naujos kazi kur... blink.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Pas mane i 18 kvadratiniu metru shiltnami susodinama 34 pomidoru daigai . Centre atitvertas takelis . Sodinu dviem eilem kas 50cm .
Atsakyti
Ritute, blogai baigsi su tais pomidorais doctor.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mano ishlindo Vilmukai thumbup.gif
dar susidaiginau tas seklas, kuriu man apskritai nelabai reikejo doh.gif kur su pasibaigusiu galiojimu po 50 cnt is Sekleles pirkau doh.gif
ant vatos buvau supylus ziuret ar prasikals ar ne (galiojimas 2000 pasibaiges lotuliukas.gif ). Prasikale tie vynuoginiai(ar vyshniniai) geltoni kaip kriaushiuku formos, balti dideli, ir tigriniai. Vaje, vaje, kaip vargau kol as juos is tos vatos islupau ir i zeme sukishau doh.gif shakneles aplauziau verysad.gif na, jei liko dar ten ju gyvu tai jie turbut visai nemirtingi unsure.gif
Dabar neaosisprendziu: noriu as ju ar ne, ar but geriau kad ishaugtu ar kad ramiai numirtu- nes det ju vis viena nebus kur doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Buciau dekinga jei kas paaishkintu kokio velnio as juos apskritai pirkau ir daiginau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2010 02 28, 18:48)

gal Maximos linija ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 28, 18:40)
Vaje, vaje, kaip vargau kol as juos is tos vatos islupau ir i zeme sukishau doh.gif  shakneles aplauziau verysad.gif  na, jei liko dar ten ju gyvu tai jie turbut visai nemirtingi  unsure.gif

oi negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 28, 19:42)
oi negaliu lotuliukas.gif

as cia gyvybes ar mirties klausima gvildenu, o jin juokias g.gif

kita problema (pasiguost noriu)- pagal puiku pavyzdi pasejau seklyciu i dekla nuo kiaushiniu- i kiekviena duobike- po tris skirtingu rushiu pomidoru seklas wub.gif
paliejau, uzdengiau ir nuneshiau ant radijatoriaus, kad butu shilta....
siandien atidarau - blink.gif - zemiu kalnas per viduri blink.gif blink.gif
itariu sheima ph34r.gif garantuotai kazkas uzkliude ir numete nuo radijatoriaus mad.gif garantuotai nieks neprisipazins bash.gif

kaip ir ne pasaulio pabaiga, bet kaip as dabar atseksiu kur kas ishdygo unsure.gif
Atsakyti