Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveikutės , gal kuri auginot ''Raisa'' , šiandiena nusipirkau g.gif
Atsakyti
satanele
Pomidoru veisle RAISA auginu daug metu . Konservavimui Raisa labai tinka . Ilgai dera ir neserga .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2010 02 27, 18:49)
satanele
Pomidoru veisle RAISA auginu daug metu . Konservavimui Raisa labai tinka . Ilgai dera ir neserga .

Šiandiena nusipirkau aš jų, nes labai išgyrė ir brangokos sėklos , žmonės mačiau labai pirko thumbup.gif
Atsakyti
antradieni as ir dar sugebejau nusipirkt "red pear" ir "pedro H"...mastau kur as juos sutalpinsiu, bet noras didesnis blush2.gif dar kazkokia veisle siule, kur pomidoras virs puse kilogramo uzauga, bet jau susilaikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 27, 22:32)
antradieni as ir dar sugebejau nusipirkt "red pear" ir "pedro H"...mastau kur as juos sutalpinsiu, bet noras didesnis blush2.gif dar kazkokia veisle siule, kur pomidoras virs puse kilogramo uzauga, bet jau susilaikiau ax.gif

Sveikutė , kiek planuoji šiemet pomidorų daigų užauginti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 27, 22:45)
Sveikutė , kiek planuoji šiemet pomidorų daigų užauginti bigsmile.gif

g.gif geras klausimas...nera suplanuota skaiciaus, bet itariu kad kaip ir visada daug daugiau ne man reikia lotuliukas.gif rusiu apie 20, o gal ir virs, jau tiksliai nebezinau...neskaiciuojat is greisi gautu seklyciu tai visas kitas rusis tikrai maziau 10 seklyciu nesesiu...ir tikrai manau, kad rezultate bus plius su kaupu thumbup.gif

o kiek tu planuoji?
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 27, 23:32)
g.gif geras klausimas...nera suplanuota skaiciaus, bet itariu kad kaip ir visada daug daugiau ne man reikia lotuliukas.gif rusiu apie 20, o gal ir virs, jau tiksliai nebezinau...neskaiciuojat is greisi gautu seklyciu tai visas kitas rusis tikrai maziau 10 seklyciu nesesiu...ir tikrai manau, kad rezultate bus plius su kaupu thumbup.gif

o kiek tu planuoji?

Turiu apie 30 rūšių , o norėčiau visas išmėginti , tai nors po dvi sėklytes g.gif , reikia man dar vieno šiltnamio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 27, 23:43)
Turiu apie 30 rūšių , o norėčiau visas išmėginti , tai nors po dvi sėklytes  g.gif , reikia man dar vieno šiltnamio ax.gif

4u.gif sveikos.Aš čia naujokė ax.gif ir norėjau paklausti. o kaip jūs apskaičiuojat kiek daigų tilps į jūsų šiltnamį?
Ir kiek sėjat? Tik tiek kiek telpa, ar su rezervu? blush2.gif Aš irgi planuoju šiemet sėti ir auginti, o esu visai ,, žalia".Dėkui už atsakymus...
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 02 27, 23:50)
4u.gif sveikos.Aš čia naujokė ax.gif  ir norėjau paklausti. o kaip jūs apskaičiuojat kiek daigų tilps į jūsų šiltnamį?
Ir kiek sėjat? Tik tiek kiek telpa, ar su rezervu?  blush2.gif  Aš irgi planuoju šiemet sėti ir auginti, o esu visai ,, žalia".Dėkui už atsakymus...

as sodinu i viena kvadratini metra 5 daigus, o rezervas visad buna toks kad papildomai viena siltnami apsodinciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2010 02 27, 23:43)
Turiu apie 30 rūšių , o norėčiau visas išmėginti , tai nors po dvi sėklytes  g.gif , reikia man dar vieno šiltnamio ax.gif

g.gif bet is kur garantija pasejus tas dvi, kad jos sudygs?va todel pas manes ir gaunas su kaupu daigeliu...nors kur greisi rudeni dalinosi seklytem tai kitos rusys tik 5 seklos, tai tikiuos, kad jos isdygs 100% 4u.gif
Atsakyti
[quote=blakstiena5,2010 02 28, 00:01]
as sodinu i viena kvadratini metra 5 daigus, o rezervas visad buna toks kad papildomai viena siltnami apsodinciau biggrin.gif
Papildyta:

Labai dėkoju už atsakymą rolleyes.gif .Eisiu matuoti savo šiltnamio. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=A.d.,2010 02 28, 00:09]
[quote=blakstiena5,2010 02 28, 00:01]
Papildyta:

Labai dėkoju už atsakymą rolleyes.gif .Eisiu matuoti savo šiltnamio. biggrin.gif
[/quote]
nebutina centimetras i centimetra...as is akies...vistiek orentuojates kaip tas metras atrodo smile.gif sodinu tokiu principu:
p...........p
......p
p...........p
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 02 26, 14:45)
as tai siemetsasiuvinu uzvedziau ka kada pasejau, ka kada uzmerkiau ir t.t. galima bus irgi palyginti  doh.gif
Greisi, o tu gal kaip kordiumovas reklamavo, i dezes su skylem sodinsi ? ar irgi planuoju 4 pomidorius kokisu taip padaryti, po to su visom dezem isnesti, t.y. nepersodineti.. as tik 4 seklas ir pasejau  kol kas blush2.gif

labas merginos .priimkite ir mane i savo buri.
gal galetumet pasakyti kur galima isigyti deziu?
Atsakyti