Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

aš ant indelių šonų lipdukus priklijavau su užrašais kas ir kada pasėta,nes kitaip pasimesčiau ir nebežinočiau kas kur lotuliukas.gif
Atsakyti
Planuoju užauginti terasoje vyšninių pomidorų. Sėklas jau turiu, tik dar nesėjau, nes pagalvojau, kad per anksti, juolab, kad pakelio parašyta sėti kovą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2010 02 26, 21:47)
Gal kam prireiks? http://www.landreths.../photos/Tomato/ Nors mano pažįstamų čia nedaug  smile.gif

informatyvu, bet nuotraukos tai tokios "neskanus" schmoll.gif
kaip is kokio freak show doh.gif kazkuris pomidoras net su juodom demem ant shono unsure.gif
Atsakyti
Labukas merginos mirksiukas.gif
man iskilo toks klausimelis blush2.gif
vasario 16d pasodinau vilma pomidoriukus,dabar jau kai kurie daigeliai issitiese saulyte gaudo,o kai kurie dar tik kalasi ax.gif
tai ir galvoju kaip cia daryti,tuos kur saulyte gaudo pikiuoti,o kitus palikti dar dygti ar palaukt kol visi sudygs ir tada visus vienu metu pikiuoti? g.gif
ka patarsit mielosios? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 26, 22:10)
aš ant indelių šonų lipdukus priklijavau su užrašais kas ir kada pasėta,nes kitaip pasimesčiau ir nebežinočiau kas kur lotuliukas.gif

Aš irgi taip darau arba su tuo rašikliu, kur skirtas ant CD diskų rašyti užrašau pavadinimus.
Atsakyti
Sveiki, pas mane pomidorai jau sudygę(Sėjau 0218),bet kai kurie išlindo su pakibusiomis sėklomis ant lapelių, jei taip išsireiškiau smile.gif kažkur buvau skaičiusi, kad taip atsitinka jei kažko trūksta, o gal kai perlaistai g.gif Gal kas žinote? 4u.gif
Atsakyti
snd persejau balkoninukus blush2.gif kuriuos buvau sejus sausio 6 nieko gero, vos du buvo normalesni,bet ir tie nuleipo...bus matyt kas gausis is dabartinio sejimo
Atsakyti
QUOTE(Laimuška @ 2010 02 27, 13:30)
Sveiki, pas mane pomidorai jau sudygę(Sėjau 0218),bet kai kurie išlindo su pakibusiomis sėklomis ant lapelių, jei taip išsireiškiau smile.gif kažkur buvau skaičiusi, kad taip atsitinka jei kažko trūksta, o gal kai perlaistai g.gif Gal kas žinote? 4u.gif

truko drėgmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuška @ 2010 02 27, 14:30)

Mano nuomone ne drėgmės trūko,o buvo per sekliai pasėta. Dabar pabandykit ant tų nekokybiškai sudygusių daigelių "galvos" keletą kartų užlašinti po lašelį vandens.Kai sėklelės luobelė suminkštės,labai atsargiai nuimkite.Tokia procedūra dažnai pasiseka išgelbėti daigelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 27, 17:09)
Mano nuomone ne drėgmės trūko,o buvo per sekliai pasėta. Dabar pabandykit ant tų nekokybiškai sudygusių daigelių "galvos" keletą kartų užlašinti po lašelį vandens.Kai sėklelės luobelė suminkštės,labai atsargiai nuimkite.Tokia procedūra dažnai pasiseka išgelbėti daigelius mirksiukas.gif

Ačiui, aš jau nuėmiau, tik vienam daigeliui netyčia lapelius nutraukiau blush2.gif +paliejau visus kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 27, 00:10)
kaip is kokio freak show  doh.gif  kazkuris pomidoras net su juodom demem ant shono  unsure.gif

Ale natūralūs, nevynioti ,,į vatą" biggrin.gif
Mano visi balkoniniai sudygo, o iš didžiųjų Marmande dar nesirodo (sėjau 02.13)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vardė: 27 vasario 2010 - 16:21
QUOTE(Casual @ 2010 02 26, 23:10)

man irgi taip neskaniai tie pomai atrodo schmoll.gif

QUOTE(Vikte;) @ 2010 02 27, 12:10)
tai ir galvoju kaip cia daryti,tuos kur saulyte gaudo pikiuoti,o kitus palikti dar dygti ar palaukt kol visi sudygs ir tada visus vienu metu pikiuoti? g.gif

aš vakar kai pikiavau,tai žemė kilnojosi ir to pomidoriuko ,kurį keldavau ir šalia esančio,todėl patarčiau visus iš karto pikiuoti.

Atsakyti