aš ant indelių šonų lipdukus priklijavau su užrašais kas ir kada pasėta,nes kitaip pasimesčiau ir nebežinočiau kas kur
Planuoju užauginti terasoje vyšninių pomidorų. Sėklas jau turiu, tik dar nesėjau, nes pagalvojau, kad per anksti, juolab, kad pakelio parašyta sėti kovą.
QUOTE(vardė @ 2010 02 26, 21:47)
Gal kam prireiks? http://www.landreths.../photos/Tomato/ Nors mano pažįstamų čia nedaug
informatyvu, bet nuotraukos tai tokios "neskanus"
kaip is kokio freak show kazkuris pomidoras net su juodom demem ant shono
Labukas merginos
man iskilo toks klausimelis
vasario 16d pasodinau vilma pomidoriukus,dabar jau kai kurie daigeliai issitiese saulyte gaudo,o kai kurie dar tik kalasi
tai ir galvoju kaip cia daryti,tuos kur saulyte gaudo pikiuoti,o kitus palikti dar dygti ar palaukt kol visi sudygs ir tada visus vienu metu pikiuoti?
ka patarsit mielosios?
man iskilo toks klausimelis
vasario 16d pasodinau vilma pomidoriukus,dabar jau kai kurie daigeliai issitiese saulyte gaudo,o kai kurie dar tik kalasi
tai ir galvoju kaip cia daryti,tuos kur saulyte gaudo pikiuoti,o kitus palikti dar dygti ar palaukt kol visi sudygs ir tada visus vienu metu pikiuoti?
ka patarsit mielosios?
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 26, 22:10)
aš ant indelių šonų lipdukus priklijavau su užrašais kas ir kada pasėta,nes kitaip pasimesčiau ir nebežinočiau kas kur
Aš irgi taip darau arba su tuo rašikliu, kur skirtas ant CD diskų rašyti užrašau pavadinimus.
Sveiki, pas mane pomidorai jau sudygę(Sėjau 0218),bet kai kurie išlindo su pakibusiomis sėklomis ant lapelių, jei taip išsireiškiau kažkur buvau skaičiusi, kad taip atsitinka jei kažko trūksta, o gal kai perlaistai Gal kas žinote?
snd persejau balkoninukus kuriuos buvau sejus sausio 6 nieko gero, vos du buvo normalesni,bet ir tie nuleipo...bus matyt kas gausis is dabartinio sejimo
QUOTE(Laimuška @ 2010 02 27, 13:30)
Sveiki, pas mane pomidorai jau sudygę(Sėjau 0218),bet kai kurie išlindo su pakibusiomis sėklomis ant lapelių, jei taip išsireiškiau kažkur buvau skaičiusi, kad taip atsitinka jei kažko trūksta, o gal kai perlaistai Gal kas žinote?
truko drėgmės
QUOTE(Laimuška @ 2010 02 27, 14:30)
Mano nuomone ne drėgmės trūko,o buvo per sekliai pasėta. Dabar pabandykit ant tų nekokybiškai sudygusių daigelių "galvos" keletą kartų užlašinti po lašelį vandens.Kai sėklelės luobelė suminkštės,labai atsargiai nuimkite.Tokia procedūra dažnai pasiseka išgelbėti daigelius
QUOTE(Edexa @ 2010 02 27, 17:09)
Mano nuomone ne drėgmės trūko,o buvo per sekliai pasėta. Dabar pabandykit ant tų nekokybiškai sudygusių daigelių "galvos" keletą kartų užlašinti po lašelį vandens.Kai sėklelės luobelė suminkštės,labai atsargiai nuimkite.Tokia procedūra dažnai pasiseka išgelbėti daigelius
Ačiui, aš jau nuėmiau, tik vienam daigeliui netyčia lapelius nutraukiau +paliejau visus kaip reikiant
QUOTE(Casual @ 2010 02 27, 00:10)
Ale natūralūs, nevynioti ,,į vatą"
Mano visi balkoniniai sudygo, o iš didžiųjų Marmande dar nesirodo (sėjau 02.13)
QUOTE(Casual @ 2010 02 26, 23:10)
man irgi taip neskaniai tie pomai atrodo
QUOTE(Vikte;) @ 2010 02 27, 12:10)
aš vakar kai pikiavau,tai žemė kilnojosi ir to pomidoriuko ,kurį keldavau ir šalia esančio,todėl patarčiau visus iš karto pikiuoti.