Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*Inga:) @ 2010 02 25, 11:03)
Sveikutės 4u.gif
Gal galėtumet kuri įmest nuorodėlę kaip augint pomidorus ,,aukštyn kojom" 4u.gif .
niekur neberandu verysad.gif

vat as irgi nuotrauka atsimenu, o kokiu principu juos ten sukaishioti reikia- ishgaravo blush2.gif
Atsakyti
smile.gif oi,tai seti pomidorus geriausiai rytoj,poryt, smile.gif arba-kovo 8 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 25, 17:36)
smile.gif oi,tai seti pomidorus geriausiai rytoj,poryt, smile.gif arba-kovo 8 g.gif

Aš tai kovo 8 sėsiu ax.gif per motinos diena hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 25 vasario 2010 - 17:05
QUOTE(Militux @ 2010 02 25, 17:05)
Aš tai kovo 8 sėsiu ax.gif  per motinos diena hihihi.gif

tai gal moters diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2010 02 25, 15:27)
O gal man tuos indelius ant radiatoriaus sudėti, kad greičiau sudygtų?

as dejau ant radiatoriaus. Bet as nedaug kol kas sejau.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 02 24, 18:40)
drinks_cheers.gif aš ir anksčiau ir šiais metais sėju. Tik viršų nupjaunu ir padedu po apačia, kad drėgmė palangės negadintų, nes praduriu skylutes inde, kur sėju. Jau rodžiaus. Taip uždengus laikiau neilgai, dabar nuėmus plėvelę grūdinu.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 25, 18:05)
Aš tai kovo 8 sėsiu ax.gif  per motinos diena hihihi.gif

gal mamos diena?... wub.gif
Papildyta:
ax.gif subalamutinot,... blush2.gif per moters diena wub.gif
Atsakyti
Savo paprikas staciau ant radiatoriaus, nes pastebejau, kad zeme ima pelyti. Turbut zeme dregna, palange salta is prasom. Bet dabar laikau atidengus, kad pradziutu. o pomidorus sesu tik po geru 2savaiciu
Atsakyti
smile.gif manau,ryt,poryt bus daug pomidoru seklyciu susodinta..
Atsakyti
paziurejau , paziurejau pro langa i ziema ir nusprendziau palaukti su pomidoru seja g.gif susiruoshiau ir susejau siandien tik balkoninukus , o kitus manau sesiu kovo vidury g.gif

nebent patartumet kitaip ax.gif
GREISI - kada tavo seja??? Ketinu nusibezdzioniauti biggrin.gif
Atsakyti
Siandien pasejau keleta pomidoru seklu . Paskui sodinsiu i 5 l talpos vazonus , kurie paskui keliaus balkonan ir siltnamin. Nedraskysiu ju shaknu ir su vazonu ikasiu i zeme . Sejau zemaugius . O visus likusius pomidorus planuoju sodint kovo menesio antroj pusej . Ankstyvuju turesiu is tu , kuriuos siandien pasejau .
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 25, 19:42)
paziurejau , paziurejau pro langa i ziema ir nusprendziau palaukti su pomidoru seja  g.gif  susiruoshiau ir susejau siandien tik balkoninukus , o kitus manau sesiu kovo vidury g.gif

nebent patartumet kitaip ax.gif
GREISI - kada tavo seja??? Ketinu nusibezdzioniauti  biggrin.gif

Nedaug pasėjau,tie kurie turės dideles talpas ,o visa kita negreit po poros savaičių jeigu nedaugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 25 vasario 2010 - 19:03