Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

aš tuos dėkliukus išmanau į kaimiškus kiaušinius.Nu aišku penkis litus moku,bet tarą privalau grąžinti,taigi jų neturiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 24, 17:01)
aš tuos dėkliukus išmanau į kaimiškus kiaušinius.Nu aišku penkis litus moku,bet tarą privalau grąžinti,taigi jų neturiu  mirksiukas.gif .

as irgi kaiusiniu neperku, tai dekliuku neturiu smile.gif Bet man atrodo, as ir nenoreciau juose daiginti - nugi labai slapt ir plyst nuo vandens jie turetu g.gif Man ir durpiniai indeliai nepatinka del to.
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 24, 12:11)
smile.gif as pernai sejau pomidorus i kiausiniu deklus,nieko-,sudygo rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aš ir anksčiau ir šiais metais sėju. Tik viršų nupjaunu ir padedu po apačia, kad drėgmė palangės negadintų, nes praduriu skylutes inde, kur sėju. Jau rodžiaus. Taip uždengus laikiau neilgai, dabar nuėmus plėvelę grūdinu.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 02 24, 18:40)
drinks_cheers.gif aš ir anksčiau ir šiais metais sėju. Tik viršų nupjaunu ir padedu po apačia, kad drėgmė palangės negadintų, nes praduriu skylutes inde, kur sėju. Jau rodžiaus. Taip uždengus laikiau neilgai, dabar nuėmus plėvelę grūdinu.

GAPO , liuks šiltnamiukas thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 24, 17:32)
as irgi kaiusiniu neperku, tai dekliuku neturiu  smile.gif  Bet man atrodo, as ir nenoreciau juose daiginti - nugi labai slapt ir plyst nuo vandens jie turetu  g.gif Man ir durpiniai indeliai nepatinka del to.

Ten kalba ejo apie deklus is putplascio mirksiukas.gif Juose silta, gerai dygsta seklos, pas mane jau taip auga.
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 24, 22:48)
Ten kalba ejo apie deklus is putplascio mirksiukas.gif Juose silta, gerai dygsta seklos, pas mane jau taip auga.

Aaa, o aš pamaniau, kad plastmasinius. blush2.gif Būna tokių, man atrodo 30 ar 40 vietų. reiks pabandyt tuose putplastiniuose kovo sėklas pasodint. Nu bet gal tiktų ir tie plastmasiniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 24, 21:48)
Ten kalba ejo apie deklus is putplascio mirksiukas.gif

oi, kokia as atsilikusi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal galėtumet kuri įmest nuorodėlę kaip augint pomidorus ,,aukštyn kojom" 4u.gif .
niekur neberandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 25, 08:49)
oi, kokia as atsilikusi  doh.gif  lotuliukas.gif

Bet as sejau ir i paprstus, visai gerai gavosi smile.gif
Atsakyti
Sveiki, puiki tema 4u.gif

Bandau ir aš pirmi metai daiginti pomidorus. Jau pasėjau sėklas plastmasiniuose indeliuose, juos pridengiu dangteliu, kartą per dieną pravėdinu, nes indeliai aprasoja. Bijau kad sėklos nepradėtų pelyti nuo drėgmės. O gal man tuos indelius ant radiatoriaus sudėti, kad greičiau sudygtų?

Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2010 02 25, 16:27)
O gal man tuos indelius ant radiatoriaus sudėti, kad greičiau sudygtų?

O kodėl tu nori, kad jie greičiau sudygtų? Kai kurių pomidorų mes išvis dar nepasėjome ax.gif Nebūtina taip skubėti irnesakyk.gif O supūdyti, aš manau, tikrai gali. Ypač, jeigu patalpa šalta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vardė: 25 vasario 2010 - 16:01