aš tuos dėkliukus išmanau į kaimiškus kiaušinius.Nu aišku penkis litus moku,bet tarą privalau grąžinti,taigi jų neturiu .
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 24, 17:01)
aš tuos dėkliukus išmanau į kaimiškus kiaušinius.Nu aišku penkis litus moku,bet tarą privalau grąžinti,taigi jų neturiu .
as irgi kaiusiniu neperku, tai dekliuku neturiu Bet man atrodo, as ir nenoreciau juose daiginti - nugi labai slapt ir plyst nuo vandens jie turetu Man ir durpiniai indeliai nepatinka del to.
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 24, 12:11)
as pernai sejau pomidorus i kiausiniu deklus,nieko-,sudygo
aš ir anksčiau ir šiais metais sėju. Tik viršų nupjaunu ir padedu po apačia, kad drėgmė palangės negadintų, nes praduriu skylutes inde, kur sėju. Jau rodžiaus. Taip uždengus laikiau neilgai, dabar nuėmus plėvelę grūdinu.
QUOTE(GAPO @ 2010 02 24, 18:40)
aš ir anksčiau ir šiais metais sėju. Tik viršų nupjaunu ir padedu po apačia, kad drėgmė palangės negadintų, nes praduriu skylutes inde, kur sėju. Jau rodžiaus. Taip uždengus laikiau neilgai, dabar nuėmus plėvelę grūdinu.
GAPO , liuks šiltnamiukas
QUOTE(saintlina @ 2010 02 24, 17:32)
as irgi kaiusiniu neperku, tai dekliuku neturiu Bet man atrodo, as ir nenoreciau juose daiginti - nugi labai slapt ir plyst nuo vandens jie turetu Man ir durpiniai indeliai nepatinka del to.
Ten kalba ejo apie deklus is putplascio Juose silta, gerai dygsta seklos, pas mane jau taip auga.
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 24, 22:48)
Ten kalba ejo apie deklus is putplascio Juose silta, gerai dygsta seklos, pas mane jau taip auga.
Aaa, o aš pamaniau, kad plastmasinius. Būna tokių, man atrodo 30 ar 40 vietų. reiks pabandyt tuose putplastiniuose kovo sėklas pasodint. Nu bet gal tiktų ir tie plastmasiniai?
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 24, 21:48)
Ten kalba ejo apie deklus is putplascio
oi, kokia as atsilikusi
Sveikutės
Gal galėtumet kuri įmest nuorodėlę kaip augint pomidorus ,,aukštyn kojom" .
niekur neberandu
Gal galėtumet kuri įmest nuorodėlę kaip augint pomidorus ,,aukštyn kojom" .
niekur neberandu
QUOTE(saintlina @ 2010 02 25, 08:49)
oi, kokia as atsilikusi
Bet as sejau ir i paprstus, visai gerai gavosi
Sveiki, puiki tema
Bandau ir aš pirmi metai daiginti pomidorus. Jau pasėjau sėklas plastmasiniuose indeliuose, juos pridengiu dangteliu, kartą per dieną pravėdinu, nes indeliai aprasoja. Bijau kad sėklos nepradėtų pelyti nuo drėgmės. O gal man tuos indelius ant radiatoriaus sudėti, kad greičiau sudygtų?
Bandau ir aš pirmi metai daiginti pomidorus. Jau pasėjau sėklas plastmasiniuose indeliuose, juos pridengiu dangteliu, kartą per dieną pravėdinu, nes indeliai aprasoja. Bijau kad sėklos nepradėtų pelyti nuo drėgmės. O gal man tuos indelius ant radiatoriaus sudėti, kad greičiau sudygtų?
QUOTE(Moonlit @ 2010 02 25, 16:27)
O gal man tuos indelius ant radiatoriaus sudėti, kad greičiau sudygtų?
O kodėl tu nori, kad jie greičiau sudygtų? Kai kurių pomidorų mes išvis dar nepasėjome Nebūtina taip skubėti O supūdyti, aš manau, tikrai gali. Ypač, jeigu patalpa šalta.