Cia mano pomidorai ka tik pradejo lysti.
http://www.garden.ie...PicID=412751493
QUOTE(Casual @ 2010 02 17, 15:12)
Mano MB "vaizdeliu" nepernesha sake, sesk i mashina tik saugok kad rankos nepamatyciau, nes galiu nualpt prie vairo
As kur seklas sode ziemot buvau palikus ir jos prie daugiau nei minus 20 perziemojo, tai buvau ant vatos dezuteje paskleidus - sudygo visos kaip mat net gaila, kad nesuzymejau kur kokiu pomidoru seklytes - sudygo pomidoriukai mikliai - ir buvo labai skaniai suvalgyti musu peliuko
na, bent jau suzinojau kad pomidorines seklytes gali drasiai dideles minusines temperaturas iskenteti
As kur seklas sode ziemot buvau palikus ir jos prie daugiau nei minus 20 perziemojo, tai buvau ant vatos dezuteje paskleidus - sudygo visos kaip mat net gaila, kad nesuzymejau kur kokiu pomidoru seklytes - sudygo pomidoriukai mikliai - ir buvo labai skaniai suvalgyti musu peliuko
na, bent jau suzinojau kad pomidorines seklytes gali drasiai dideles minusines temperaturas iskenteti
As ir toki eksperimenta irgi dariau, su pomidorų seklom visa ziema istovejusiais saltoj palepej, ir nieko visi sudygo, ir paprikos.....
Skaitau , skaitau vis, bet jau seniai rasiau....
QUOTE(Kristelyn @ 2010 02 17, 13:13)
turbut atsidaryt neina, va gal sita
albumo kol kas neturiu.
http://www.garden.ie...08&idalbum=7762
QUOTE(Kristelyn @ 2010 02 17, 15:13)
nerodo reik uzsiregistravus buti
QUOTE(Casual @ 2010 02 17, 13:29)
nerodo reik uzsiregistravus buti
Po tos yra dar viena nuoroda. Ten paskutine nuotrauka.
As pomidorus Airijoj auginu. Zmonem cia didele naujiena. Ejo mano siltnamio ziuret. Seklomis pomidoru dazniausiai mama parupina Lietuvoj. O siaip seklu cia kokiu tik nori. Bet stengiuos tik patikrintas ir derancias gausiai augint. Jeigu kam idomu turiu kelis pakelius Moneymaker, Costoluto fiorentino, Roma, Gardenperle ir Gardener's delight. Pasiusciau. Gaila gi kad per nieka iseis.
QUOTE(Casual @ 2010 02 17, 14:57)
buvo proga nusipirkt guminiu pirshtiniu, kad galeciau toliau darzininkaut
siandien planas yra Vilmukus susodinti - juk jie ar taip ar taip kambariniai/balkoniniai bus, tai jiems ko gero nera labai per anksti
Pikiuosiu ir aš šiandiena Vilmukus
QUOTE(Kristelyn @ 2010 02 17, 15:38)
Po tos yra dar viena nuoroda. Ten paskutine nuotrauka.
As pomidorus Airijoj auginu. Zmonem cia didele naujiena. Ejo mano siltnamio ziuret. Seklomis pomidoru dazniausiai mama parupina Lietuvoj. O siaip seklu cia kokiu tik nori. Bet stengiuos tik patikrintas ir derancias gausiai augint. Jeigu kam idomu turiu kelis pakelius Moneymaker, Costoluto fiorentino, Roma, Gardenperle ir Gardener's delight. Pasiusciau. Gaila gi kad per nieka iseis.
Kristelyn , o kai pas tave auga Costoluto fiorentino , ar skanūs jie
QUOTE(satanele @ 2010 02 17, 13:40)
Pikiuosiu ir aš šiandiena Vilmukus
Pas mane dar tik prededa lysti. Sejau 02 09.
QUOTE(Kristelyn @ 2010 02 17, 15:43)
Labai idomi tema.Vakar isikeliau "Protingas siltnamis" paskaityt. Nebuvau tokio siltnamio kaip Greisi macius. Reiks isstudijuoti. Noretus dar vieno.
Kaip įsikėliai parašyk
QUOTE(satanele @ 2010 02 17, 13:46)
Kristelyn , o kai pas tave auga Costoluto fiorentino , ar skanūs jie
As tik pirmus metus juos pabandymui pasisejau. Jie ne hibridiniai. Siaip visi del skonio giria.
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2010 02 17, 13:47)
Kaip įsikėliai parašyk
http://esu.failai.lt...urdiumovas2.pdf
Cia acrobat reader reikia.
QUOTE(Kristelyn @ 2010 02 17, 14:55)
O! Dėkui už nuorodą