Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(knopke123 @ 2010 02 23, 16:56)
as ismirkau tabletes,jos pasidaro aukstos ir minkstos,tada virsuje i skylute ikisu sekla,tik ne per giliai ir uzdengiu celofanu,kiekviena diena pravedinu,laistau sudetas tabletes indelyje is apacios lotuliukas.gif

Labai ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukiena @ 2010 02 23, 12:55)
Labai issamus paaiskinimas hihihi.gif
O gal prie viso to ir rusi kokia pirkti patartumet?  ax.gif

tai kaipgi patarsim, kai rusiu toookia daugybe biggrin.gif Pagalvokit, kur auginsit (lauke, ant palanges ar siltnamy), kokiu norit, kokie patinka. Pas jus pasirinkimas seklu kur kas didesnis nei cia mirksiukas.gif Pasiziurekit internetinius katalogus ir issirinksit be vargo.
Atsakyti
QUOTE(MOTUTĖ @ 2010 02 23, 14:47)
P asodinę pomidoro daigą, prie kiekvieno įkasame 5 litrų plasmasinį butelį nupjautu dugnu į viršų. Ir per jį laistome kartą per savaitę ar net rečiau. O vėdinimui, atšilus orams visai atidarom duris ir langą. Pomidorų užtenka ir mums ir dukrų šeimoms, ne tik vakgyti, bet ir konservuoti. Gaila neturiu nuotraukos, kaip tai atrodo. Bet kai pasodinsiu šiemet pomidorus būtinai nufotografuosiu ir įdėsiu.

Kurdiumovo "protingame šiltnamyje" irgi rašoma apie laistymą pro šlangeles ,kurios pakastos po žeme.Bet man visa tai "tamsus miškas" .
Todėl .prašau paaiškinkite išsamiau ,kaip tuos butelius paruošti prieš įkasimą į žemę ir kaip vyksta laistymas
Atsakyti
Mano nuomone i tabletes sodinti neverta, stebuklo jokio nera, o daigu savikaina pakelia, be to pomidorai greitai auga, tuoj reikia su visa tablete kisti i didesni vazonika, o dar dregnuma suziureti sunkiau, greit perdziusta, arba perlieji per daug, isbandziau, man jos nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 02 23, 14:57)
pagal mano kalendoriu dabar tinkamos dienos bus 26, 27 (pentadienis, sestadienis). siandien tinkama agurkam, agurociam, arbuzams, moliugams.

o gal galima ta kalendroiu kaip nors gauti ? jei kompe tai gal galite atsiusti, o jei spausdintas, tai gal foto ?

QUOTE(Mantilė @ 2010 02 23, 18:52)
Kurdiumovo "protingame šiltnamyje" irgi rašoma apie laistymą pro šlangeles ,kurios pakastos po žeme.Bet man visa tai "tamsus miškas" .
Todėl .prašau paaiškinkite išsamiau ,kaip tuos butelius paruošti prieš įkasimą į žemę ir kaip vyksta laistymas

as bandysiu su tom slangelem pasidaryti, tik nelabai supratau tu tarpiniu dalyku, gal kas turit pasidre ? reiketu konsultacijos
Atsakyti
Sėjos kalendorius
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 23, 21:14)

aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 23, 20:14)

sita turiu pati, bet jis neatitinka pries tai buvusiu komentaru, nes neiskisrta pomidorai ir baklazanai bei arbuzai
Atsakyti
Jau visai susipainiojau su tais sėjos kalendoriais, kiekvienas skirtingai rašo, pvz:
Sodo dienoraštis darbai pagal mėnulį 2010 metams_vasario 26-27d.vaisių dienos, sėkite pomidorus, baklažanus, paprikas.
O 2010 metų sėjos mėnulio kalendorius (Tatjana Borsh) rašo vasario 26, 27, 28 -nederlingos dienos, nieko nesėti ir nesodinti. Ir pasak šio kalendoriaus geros dienos daržovėms ir gėlėms 24, 25 ir 26. g.gif

Daugiau nekvaršinsiu sau galvos ir sėsiu kai turėsiu laiko ir noro.
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 02 23, 20:42)
sita turiu pati, bet jis neatitinka pries tai buvusiu komentaru, nes neiskisrta pomidorai ir baklazanai bei arbuzai

pomodorai augina vaisius -tai pirma eilutė kalendoriuje kaip tik jiems thumbup.gif rytoj dar kitų veislių pasėsiu,kaip tik tinkama diena.
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2010 02 23, 20:58)
Jau visai susipainiojau su tais sėjos kalendoriais, kiekvienas skirtingai rašo, pvz:
Sodo dienoraštis darbai pagal mėnulį 2010 metams_vasario 26-27d.vaisių dienos, sėkite pomidorus, baklažanus, paprikas.
O 2010 metų sėjos mėnulio kalendorius (Tatjana Borsh) rašo vasario 26, 27, 28 -nederlingos dienos, nieko nesėti ir nesodinti. Ir pasak šio kalendoriaus geros dienos daržovėms ir gėlėms 24, 25 ir 26. g.gif

Daugiau nekvaršinsiu sau galvos ir sėsiu kai turėsiu laiko ir noro.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as perziurejau tris kalendorius skirtingu autoriu ir visur skirtingai raso,tai nusispjoviau ir sesiu pagal save biggrin.gif

Atsakyti
Jau kazkur esu rasiusi, kad seniau sedavo pagal menuli ir laikesi tokiu taisykliu, kad tos darzoves kurios auga po zeme reikia seti ar sodinti kai menulis dyla, o kas auga ir duoda vaisius virs zemes- per jauna menuli. Zinau, kad per pilnati negerai, o visos kitos dienos palankios (na bent jau man)
Atsakyti