Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(martam @ 2010 02 21, 18:47)
Aš dar tokių norėčiau                                                                                             
  http://www.amazon.co...s/dp/B000TQEPG0

Turiu, sėsiu wub.gif
Atsakyti
vakar gavau zebrinius pomidorus is ebay
http://hillsidecommu...m/tomato_plants
ir noriu pasitikslinti kada juos seti nes matau kad jau sejate, bet ar ne per anksti g.gif
beje jie siltnaminiai;

Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 02 22, 09:38)
vakar gavau zebrinius pomidorus is ebay
http://hillsidecommu...m/tomato_plants
ir noriu pasitikslinti kada juos seti nes matau kad jau sejate, bet ar ne per anksti g.gif
beje jie siltnaminiai;

tik po kelias sėklas ,ankstoka.
Atsakyti
Norėčiau sužinoti dar vieną jūsų nuomonę dėl pomidorų auginimo ax.gif Kasmet pomidorus auginu tai vienu arba dviem stiebais.Kaimynė patarė leisti augti tris stiebus,derlius,mat,bus gausesnis....Taigi susigundžiau ir pernai leidau augti tris stiebus,bet nusivyliau blink.gif pomidoriukai buvo smulkoki,nors ta pati veislė(delfinai,marfa) Vienu dviem stiebais augdami pomidorai stambesni buvo unsure.gif Ir labai abejoju ar aš jau ten derliaus daugiau pririnkau,negu būčiau auginusi normaliai vienu dviem stiebais g.gif

Kaip jūs auginate ir kaip su derliaus gausumu sekasi.Gal per daug trijų atžalų aukštaūgiams ar per prastai tąkart juos prižiūrėjau g.gif Bet lygtai kasmet tiems pomidorams vienodai reveransus darau...sokiai.gif kepurę kilnoju... hi.gif kad tik gerai derėtų...
Atsakyti
Nu vyšniniams pomidorams leidžiu tris,ar keturis stiebus.Bet stambesnių veislių ,tai tik vieną arba du.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 22, 13:53)
Nu vyšniniams pomidorams leidžiu tris,ar keturis stiebus.Bet stambesnių veislių ,tai tik vieną arba du.

Dėl vyšninių supratau.Ačiū 4u.gif O jūsų nuomone šitie aukštaūgiai stambesniais vaisiais ar tikrai daugiau dera leidžiant du stiebus ar tai tiesiog taip atrodo dėl smulkesnių vaisių gausumo.Man kažkaip tie du stiebai (tuo labiau trys) nei teoriškai, nei praktiškai nepasiteisina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 22, 14:20)
Dėl vyšninių supratau.Ačiū 4u.gif  O jūsų nuomone šitie aukštaūgiai stambesniais vaisiais ar tikrai daugiau dera leidžiant du stiebus ar tai tiesiog taip atrodo dėl smulkesnių vaisių gausumo.Man kažkaip tie du stiebai (tuo labiau trys) nei teoriškai, nei praktiškai nepasiteisina blush2.gif

Nu kartais nematau skirtumo tarp vieno ar dviejų,bet manu mėsingų didelių pomidorų pakanka leisti vieną stiebą,bet tokie kaip san maranzo,auga puikiai ir keliais stiebais.Aš žiūriu į vaisių stambumą,tai didesniems vienas ir viskas.O trijų ne vyšniniams nepalieku.Tiesa gal draugė augina krūminius ,kurie negenimi.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 22, 14:38)
Nu kartais nematau skirtumo tarp vieno ar dviejų,bet manu  mėsingų didelių pomidorų pakanka  leisti vieną stiebą,bet tokie kaip san maranzo,auga puikiai ir keliais stiebais.Aš žiūriu į vaisių stambumą,tai didesniems vienas ir viskas.O trijų ne vyšniniams nepalieku.Tiesa gal draugė augina krūminius ,kurie negenimi.

Dar karta ačiū 4u.gif O kaimynė augina irgi visokių veislių aukštaūgius,vienu stiebu niekad nesitenkina,bet leidžia jų keletą ir jai gerai... g.gif
Išsisklaidė mano dvejonės rolleyes.gif jūsų dėka supratau,kad darysiu taip kaip ir po senovei - leisiu vienu stiebu,mano akimis žiūrint vaisius tada užauga originalus,dailus ir tiek kiek jų bus,tiek užteks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu Greisi 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau savuosius Green Sausage didis.gif Tai net pirmadienis nušvito biggrin.gif
O pardavėjas ne tik kad kone dvigubai daugiau nei žadėjo sėklų įdėjo, bet dar ir bonusą - kokia 50 Roma sėklų assa.gif Tai dabar galvoju - pasisekė čia man ar tik šiaip tie Roma g.gif
Peržiūrėjau praeitą temukę - prisiskaičiau esą ligos puola juos unsure.gif
Atsakyti
As savo vysninukus leidau ir po viena stieba augti, ir derlium tai nesiskundziua..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 22, 15:52)
O pardavėjas ne tik kad kone dvigubai daugiau nei žadėjo sėklų įdėjo, bet dar ir bonusą - kokia 50 Roma sėklų assa.gif Tai dabar galvoju - pasisekė čia man ar tik šiaip tie Roma g.gif 

as Roma auginsiu smile.gif Konservavimui. Susodinsiu miskeli lauke, pridengsiu plevele ir tegu auga.
Atsakyti