Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 20, 23:17)
ten kalba ejo apie "purple Russian"...rasiau, kad noreciau jei neatsiras kuri norejo...ir taip pat apie violetinius pomidorus..as jums laiska parasius is gmail esu (DaivaXXX)

Bet ,kad negaunu tavo emailo,jau ,kurį laikąklausiu ką ten palikti? g.gif
Atsakyti
Greisi,aciuks, lauksiu seklyciu.. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 21, 01:25)
Greisi,aciuks, lauksiu seklyciu.. friends.gif

4u.gif
Atsakyti
alc.gif oro_buckis.gif :aciuks:cIA TAU,GrEISI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 21, 00:45)
Bet ,kad negaunu tavo emailo,jau ,kurį laikąklausiu ką ten palikti? g.gif

na kaip suprantu jau gavot mano laiska... smile.gif
Atsakyti
gal galit pasidalint info, kokiu dar skelyciu turit...??
Atsakyti
Aš dar tokių norėčiau

http://www.amazon.co...s/dp/B000TQEPG0
Atsakyti
Susuveliau... tai kur yra ta "Seklele" ? As tai isivaizdavau, kad ji ten uz pieno zvaigzdziu kombinato, kazkokiam dideliam pastate g.gif o dar kita informacija parasyta, kad Sauletokio turguje... bet ten nieko panasaus nesu maciusi (nors ten daznai nesilankau ir jo gerai nezinau)

Greisi, Tavo siltnamis pagal nuotrauka man labai primena matytus vaizdus vaziuojant nuo Juragiu, Ringaudu link.... Ar as klystu???? Nes prisimenu labai man keistai atrode tie siaudai prie siltnamio g.gif Apie protingus siltnamius dar nebuvau nieko girdejus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2010 02 21, 18:50)
Susuveliau... tai kur yra ta "Seklele" ? As tai isivaizdavau, kad ji ten uz pieno zvaigzdziu kombinato, kazkokiam dideliam pastate  g.gif  o dar kita informacija parasyta, kad Sauletokio turguje... bet ten nieko panasaus nesu maciusi (nors ten daznai nesilankau ir jo gerai nezinau)
Greisi, Tavo siltnamis pagal nuotrauka man labai primena matytus vaizdus vaziuojant nuo Juragiu, Ringaudu link.... Ar as klystu???? Nes prisimenu labai man keistai atrode tie siaudai prie siltnamio  g.gif  Apie protingus siltnamius dar nebuvau nieko girdejus  blush2.gif

smile.gif per googla iek i Seklele,viska suzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2010 02 21, 17:50)
Susuveliau... tai kur yra ta "Seklele" ? As tai isivaizdavau, kad ji ten uz pieno zvaigzdziu kombinato, kazkokiam dideliam pastate  g.gif  o dar kita informacija parasyta, kad Sauletokio turguje... bet ten nieko panasaus nesu maciusi (nors ten daznai nesilankau ir jo gerai nezinau)
Greisi, Tavo siltnamis pagal nuotrauka man labai primena matytus vaizdus vaziuojant nuo Juragiu, Ringaudu link.... Ar as klystu???? Nes prisimenu labai man keistai atrode tie siaudai prie siltnamio  g.gif  Apie protingus siltnamius dar nebuvau nieko girdejus  blush2.gif

Jinai ir yra uz Pieno zvaigzdziu, pries stotele suki aukstyn siauru keliuku ir sustoji priesais dideli pastata, pusim apaugus aikstele, tiesisiai ir eini, maisto institutas ten ar kazkas panasaus.
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2010 02 21, 18:50)

Aga ten mes 4u.gif
Nuotrauka daryta prieš porą metų ax.gif ,gal kaimynai?Black sea man kitiems metams,žiūrėjau bet kažkaip praleidau.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 21, 20:54)
Aga ten mes  4u.gif
Nuotrauka daryta prieš porą metų  ax.gif ,gal kaimynai?

Nea, mes link Kacergines ax.gif , o gal tiksliau link Zapyskio g.gif Bet tie siltnamiai kazkaip labai istrigo man i atminti 4u.gif
Atsakyti