Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2010 02 20, 17:13)
kaip tai man nesitiki, kad pas mus tas medelis lauke augtu ir dar vaisius vestu  g.gif

Tas medelis yra subtropinis augalas. Jei jį auginti vasaros metu lauke, o žiemai įnešti į namus, gal ir nenumirtų, bet kai ūgtelėjęs imtų remt lubas g.gif . Manau, oranžerijoj augtų kuo puikiausiai. Tiem, kas skaito angliškai, daug išsamios info.

O! Paantrinau Edexai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 20 vasario 2010 - 17:31
GREISI, soriukas, dar neskaiciau ankstesnes temos, ar tu turi ta protinga siltnami pasistacius, kur pagal Kurdiumova? gal ir darzininkauji pagal protinga darza?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 20 vasario 2010 - 17:52
QUOTE(Edexa @ 2010 02 20, 16:13)
Sėklelėje pirkau juodųjų pomidorų JUODASIS PRINCAS. Aukštaūgiai. Rašo,kad mėsingi,saldūs,skanūs,svoris apie 400g. Anksčiau auginau juoduosius ŠOKOLADINIUS,bet jie man nelabai patiko.

Auginau situos - tikrai labai skanus smile.gif
Papildyta:
GREISI - kokiu budu ciliukus atsiimti ir kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 20, 18:54)
Papildyta:

clap.gif vadinasi pagaliau pataikiau nusipirkt juoduosius princiukus,o tai vis nusiperku ir neskanu blink.gif Ačiū,kad pasakėt,dabar ramiai miegosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 20, 18:54)
Papildyta:

Jeigu kaunietė pas mane,o jeigu ne parašyk man savo emailą.
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2010 02 20, 18:51)
GREISI, soriukas, dar neskaiciau ankstesnes temos, ar tu turi ta protinga siltnami pasistacius, kur pagal Kurdiumova? gal ir darzininkauji pagal protinga darza?

Stengiuosi dar nenusivyliau.Niekada niekas nesirgo,nei profilaktiškai,nei šiaip niekuo nepurškiau.Nedarau ,tik jokių mirkymų,kur jis aprašo...Tingiu...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 20, 19:38)
Jeigu kaunietė pas mane,o jeigu ne parašyk man savo emailą.
Papildyta:

Stengiuosi dar nenusivyliau.Niekada niekas nesirgo,nei profilaktiškai,nei šiaip niekuo nepurškiau.Nedarau ,tik jokių mirkymų,kur jis aprašo...Tingiu...

As irgi uzsidegus, bandysiu pagal ji, tik vat nezinau kiek cia laiko uztruks to siltnamio gamyba rolleyes.gif ar greit isirenget?
gal gali brukstelt man kokiu sekliuku turi dar 4u.gif simlilija@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 20, 19:38)

Greisi, o tu kai vėdini, atidarai tik stoglangius? Durį neatidarai?
Aš planuoju, kad reiks padaryti augimo stimuliatoriaus pagal Kurdiumovą iš senos uogienės smile.gif "Protingam darže" rašo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 20, 00:21)
O koks tavo emailas?
Papildyta:
[COLOR=orange]tomis82@gmail.com
Pas mane likę dar BLack veislė ir black cherry,o visas kitas išgraibstė.

Papildyta:
[quote=*GREISI*,2010 02 20, 00:21]
O koks tavo emailas?
Papildyta:

[COLOR=orange]tomis82@gmail.com[COLOR=orange]

Atsakyti
[quote=blakstiena5,2010 02 20, 20:14]
Papildyta:
[quote=*GREISI*,2010 02 20, 00:21]
O koks tavo emailas?
Papildyta:

[COLOR=orange]tomis82@gmail.com[COLOR=orange]
[/quote]
Ar čia manęs klausi nesuprantu ?
sgreiciute@gmail.com
Papildyta:
Durų darinėti neprireikė,kai stoglangiai tokie.O stimuliatorius su uogom ir mielėmis dariau pernai.
Šiltnamį pastatė per kokia tris dienas,kad ten nieko įpatinga,kad stoglangiai yra ir tiek.
Papildyta:
kitoje nuotraukoje vidus.
Atsakyti
[quote=*GREISI*,2010 02 20, 22:41]

jus manes vakar klausete, bet tik snd teperskaiciau...tai ir atsakiau ax.gif
Atsakyti
[quote=blakstiena5,2010 02 20, 22:53]
[quote=*GREISI*,2010 02 20, 22:41]
jus manes vakar klausete, bet tik snd teperskaiciau...tai ir atsakiau ax.gif
[/quote]
Tai sumaišia tikriausiai,nes dėl čiliukų kiek supratau ne tu klausei?Jau kitos narės žinutę gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 20, 23:04)
Tai sumaišia tikriausiai,nes dėl čiliukų kiek supratau ne tu klausei?Jau kitos narės žinutę gavau  4u.gif

ten kalba ejo apie "purple Russian"...rasiau, kad noreciau jei neatsiras kuri norejo...ir taip pat apie violetinius pomidorus..as jums laiska parasius is gmail esu (DaivaXXX)
Atsakyti