Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Buvau sekleleje, juodu kriausiniu nusipirkau, dar vazoniniu ir juodu konserviniu, dar cukiniju - kamuoliukus, nu kur pabaiga doh.gif lotuliukas.gif

Vazoniniai dvieju rusiu sudygo, dar 4 rusiu tuoj atkeliaus, o siltnaminiu - 30 rusiu doh.gif Jau mama mane nuo savo siltnamio sake per kilometra maziausiai laikys lotuliukas.gif

Buvo ruzavu pomidoru, bet jau nebeemiau, nors labai gyre, nes neber kur blush2.gif
Ai, dar saldziu nusipirkau, saldus lietus, ar panasiai vadinasi, paskui pasiimsiu ir parasysiu tiksliai pav.
Atsakyti
gal tas pomidorinis medis ne vienmetis augalas ką? tada ir negaila būtų pinigų sėkloms,užsiveisčiau sau tokią pavėsinę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 20, 14:53)
merginos,nieks šiltnamyje nekabinat termometrų?

Aš nusinešu kambarinį termometrą, o kaip pasibaigia derlius parsinešu į vidų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 20, 14:12)
pas mane kabo,man reikalingi  biggrin.gif

o koks -kambarinis ar lauko?
Atsakyti
as siandien irgi pasisejau balkoniniu pomidoru,ziuresiu kas gausis,nes visada seju tik siltnaminius,o paprika jau sudygo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 20, 16:24)
o koks -kambarinis ar lauko?

Nu geras hihihi.gif
kambarinis kuris rodo kambario , namų ... temperatūrą, o laukinis , kuris rodo lauko tempa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 20, 00:21)
O koks tavo emailas?
Papildyta:

Pas mane likę dar BLack veislė ir black cherry,o visas kitas išgraibstė.

aciuks.gif noreciau,tik nezinau kokiu budu jus cia mainus darot ax.gif niekad tu juoduku neauginau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 20, 16:47)
aciuks.gif noreciau,tik nezinau kokiu budu jus cia mainus darot ax.gif niekad tu juoduku neauginau ax.gif

Sėklelėje pirkau juodųjų pomidorų JUODASIS PRINCAS. Aukštaūgiai. Rašo,kad mėsingi,saldūs,skanūs,svoris apie 400g. Anksčiau auginau juoduosius ŠOKOLADINIUS,bet jie man nelabai patiko.
Atsakyti
oho!juodi pomidorai,400gr ir skanus.. blink.gif
Atsakyti
O as tai to medelio noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 02 20, 17:01)
O as tai to medelio noreciau rolleyes.gif

kaip tai man nesitiki, kad pas mus tas medelis lauke augtu ir dar vaisius vestu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 20, 18:13)
kaip tai man nesitiki, kad pas mus tas medelis lauke augtu ir dar vaisius vestu  g.gif

Kiek apie jį esu girdėjusi,tai pirmaisiais ir antraisiais metais jis tik sparčiai auga ir galima auginti šiltnamyje.Žiemos metu reikia laikyti kambaryje arba oranžerijoje.Vėliau,aišku, tokio nepanešiosi blink.gif ...reikia turėti vietos.Nu nežinau,aš neapsiimčiau tokio vargelio,man užteks ir vasarą užsiauginto derliaus ax.gif
Atsakyti