Buvau sekleleje, juodu kriausiniu nusipirkau, dar vazoniniu ir juodu konserviniu, dar cukiniju - kamuoliukus, nu kur pabaiga
Vazoniniai dvieju rusiu sudygo, dar 4 rusiu tuoj atkeliaus, o siltnaminiu - 30 rusiu Jau mama mane nuo savo siltnamio sake per kilometra maziausiai laikys
Buvo ruzavu pomidoru, bet jau nebeemiau, nors labai gyre, nes neber kur
Ai, dar saldziu nusipirkau, saldus lietus, ar panasiai vadinasi, paskui pasiimsiu ir parasysiu tiksliai pav.
gal tas pomidorinis medis ne vienmetis augalas ką? tada ir negaila būtų pinigų sėkloms,užsiveisčiau sau tokią pavėsinę
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 20, 14:53)
merginos,nieks šiltnamyje nekabinat termometrų?
Aš nusinešu kambarinį termometrą, o kaip pasibaigia derlius parsinešu į vidų
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 20, 14:12)
pas mane kabo,man reikalingi
o koks -kambarinis ar lauko?
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 20, 16:24)
o koks -kambarinis ar lauko?
Nu geras
kambarinis kuris rodo kambario , namų ... temperatūrą, o laukinis , kuris rodo lauko tempa
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 20, 00:21)
O koks tavo emailas?
Papildyta:
Pas mane likę dar BLack veislė ir black cherry,o visas kitas išgraibstė.
Papildyta:
Pas mane likę dar BLack veislė ir black cherry,o visas kitas išgraibstė.
noreciau,tik nezinau kokiu budu jus cia mainus darot niekad tu juoduku neauginau
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 20, 16:47)
noreciau,tik nezinau kokiu budu jus cia mainus darot niekad tu juoduku neauginau
Sėklelėje pirkau juodųjų pomidorų JUODASIS PRINCAS. Aukštaūgiai. Rašo,kad mėsingi,saldūs,skanūs,svoris apie 400g. Anksčiau auginau juoduosius ŠOKOLADINIUS,bet jie man nelabai patiko.
oho!juodi pomidorai,400gr ir skanus..
O as tai to medelio noreciau
QUOTE(daivasen @ 2010 02 20, 17:01)
O as tai to medelio noreciau
kaip tai man nesitiki, kad pas mus tas medelis lauke augtu ir dar vaisius vestu
QUOTE(saintlina @ 2010 02 20, 18:13)
kaip tai man nesitiki, kad pas mus tas medelis lauke augtu ir dar vaisius vestu
Kiek apie jį esu girdėjusi,tai pirmaisiais ir antraisiais metais jis tik sparčiai auga ir galima auginti šiltnamyje.Žiemos metu reikia laikyti kambaryje arba oranžerijoje.Vėliau,aišku, tokio nepanešiosi ...reikia turėti vietos.Nu nežinau,aš neapsiimčiau tokio vargelio,man užteks ir vasarą užsiauginto derliaus