Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(something else @ 2010 02 20, 12:43)
Tamsta ryškiai gviešiesi mano būsimos garbės  cool.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei rimtai, tai galvoju bandyti formuoti su tuo stovu, apie kuriuos anksčiau kalbėjom, ir kurio, žinoma, dar neturiu biggrin.gif Arba dar variantas - leisti žemyn svirti. gal  nuo mažumės taip formuojami nelūžtų? g.gif Žodžiu, pažiūrėsim. Į galvą dėl pabandymo nieks neduos, irnesakyk.gif O sėkmės atveju - šlovė garantuota lotuliukas.gif

Ir aš už bandymus drinks_cheers.gif .Pas mus sodyba nauja,tad miškas ,tik iš vienos pusės.Jeigu lauke palikčiau tokį milžiną,tai tikrai nuverstų.Lauksim nuotraukyčių mirksiukas.gif
Papildyta:
O protingas vazonas,bus kaip tik man į kolekciją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 20, 11:41)
tokio pat augumo kaip gardens delight,kurie matosi priekyje.

bet gardens delight koks derlingas bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos pomidorinukes mirksiukas.gif
na ir uzkreciama si pomidoru liga pasirodo yra doh.gif mano sese is manes juokiasi kad as taip susidomejau pomodorais,nes pirmi metai kaip sodininkausiu ax.gif pasisodinau ant palanges pomidoriuku vilma vazoniniu ziuresiu kas man gausis,o paskui bandysiu pasisodint ir normaliu siltnaminiu biggrin.gif tikiuosi viskas uzaugs g.gif
na o tas pomidoru medelis tai mane apkerejo wub.gif
Atsakyti
pasejau po kelias seklytes 5 ar 6 veisliu pomidoru. Vieni puikiausiai sudygo, kiti net nejuda. Kazi, gal reiktu atskirt sudygelius? g.gif Sodinau i viena dezute, o sudygusius kaip ir reiktu jau perkelt i sviesia vesesne vieta.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 20, 13:16)
bet gardens delight koks derlingas  bigsmile.gif

tik nepamiršti palikti kokia tris stiebus.Šiaip labai labai skanūs.
Atsakyti
merginos,nieks šiltnamyje nekabinat termometrų?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 20, 11:44)
gal net kokią knygiūkštę, pvz. "Protingas vazonas", išleisiu g.gif  laugh.gif

uzsisakau viena egzemplioriu su autografu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 20, 14:53)

Manau kambarini reiketu kabint, jie iki -10 paprastai rodo, o kai temperatura mazesne buna, tai manau siltnamyje nelabai yra ka veikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 20, 14:53)

Kabinu lauko termometrą. Bet,manau tai nėra būtinybė.
Atsakyti
Panos, o jei siltnamis paprastas plevelinis tai dar anksti pomidorus setis ? ax.gif
Atsakyti
ačiū merginos,aš čia apie vasarą jau galvoju...kiek ten laipsnių dabar yra -man nesvarbu.O kad neperkaitinti kai karšta bus.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 20, 15:10)
ačiū merginos,aš čia apie vasarą jau galvoju...kiek ten laipsnių dabar yra -man nesvarbu.O kad neperkaitinti kai karšta bus.

pas mane kabo,man reikalingi biggrin.gif
Atsakyti