Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2010 02 19, 22:50)
akurat - baklazanu miskas, cili ryt bus panasiai, paprika lenda. Pomidorai kai kurie visai sudyge, kai kuriems irgi mazai truksta.

fantastiškas užmirštumas ax.gif ,gavosi kaip steigmena 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 19, 18:08)
jeigu neatsiras kuri norejo tai as noreciau ax.gifo tie violetiniai irgi buvo sarase?kazkaip neuzmaciau... blush2.gif

O koks tavo emailas?
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 19, 17:28)
net seile nutiso psiklausius apie toki seklu gausuma blink.gif gaila ,ta parduotuve kaune unsure.gif noreciau tu juoduju pomidoru ismeginti ax.gif bet vilniuje neradau. verysad.gif gal kas matet ,kur dar jomis prekiauja g.gif

Pas mane likę dar BLack veislė ir black cherry,o visas kitas išgraibstė.
Atsakyti
na va usakiau is loretos sodu seklu,pripirkau senukose vazonu ,siesiu 4u.gif .dar klausimas,ar iskarto reikia po viena i vazoniukus,ar kai isdiks pikuoti.
Atsakyti
QUOTE(juliana1 @ 2010 02 19, 23:14)
fantastiškas užmirštumas  ax.gif ,gavosi kaip steigmena  4u.gif  thumbup.gif

aha thumbup.gif
Ir padariau isvada - kuo maziau tupineji apie tas seklytes ir daigelius, tuo geriau gaunasi biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(natalikas @ 2010 02 20, 08:59)
na  va usakiau is loretos sodu seklu,pripirkau senukose vazonu ,siesiu 4u.gif .dar klausimas,ar iskarto reikia po viena i vazoniukus,ar kai isdiks pikuoti.

as tai pomidorus seju i dezute, o pikuoju po viena, kai jau turi du tikruosius lapelius
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 20, 09:05)
aha  thumbup.gif 
Ir padariau isvada - kuo maziau tupineji apie tas seklytes ir daigelius, tuo geriau gaunasi  biggrin.gif

Aš negaliu pamiršt, nes naktį laikau jas ant grindų, o jos šildomos. Todėl turiu kasryt drėkinti ir pakelti aukščiau. Kai sudygs, galėsiu perkelt ant palangės, kur vėsiau. Tada mažiau rūpesčio bus.
Žodžiu, dabar esu "pririšta" ir visom prasmėm priklausoma nuo augalų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 20 vasario 2010 - 09:52
http://www.tomatofes...eds-videos.html
Či avideo taip gražiai aptaria veilse smile.gif .Yra ir mūsų paul robeson biggrin.gif
Papildyta:
ir sprite vynuoginiai
http://store.tomatof..._p/tf-0464e.htm
bandysiu juos vazone auginti.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 20, 09:43)
ir sprite vynuoginiai
http://store.tomatof..._p/tf-0464e.htm
bandysiu juos vazone auginti.

as irgi pagalvojau juos dideliam vazone augint kai tik aprasyma perskaiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 20, 10:50)
as irgi pagalvojau juos dideliam vazone augint kai tik aprasyma perskaiciau  smile.gif

Jie yra determinate,bush tipas.Bet niekada nežinai gali užaugti ir nemaži doh.gif .Bet vistiek bandysiu.
Atsakyti
O aš būsiu didinga novatorė ir bandysiu Black Cherry vazone auginti biggrin.gif
Paskui galėsiu išminties perliukais barstytis, gal net kokią knygiūkštę, pvz. "Protingas vazonas", išleisiu g.gif laugh.gif
Atsakyti
Pas mane bute kol kas tamsoka pomidoriukus sėt verysad.gif Išlenda ir per dieną išstypsta unsure.gif Lauksiu kovo savo balkono daržui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 20, 11:44)
O aš būsiu didinga novatorė ir bandysiu Black Cherry vazone auginti biggrin.gif
Paskui galėsiu išminties perliukais barstytis, gal net kokią knygiūkštę, pvz. "Protingas vazonas", išleisiu g.gif  laugh.gif

Nu mano tokį vazoną vėjas nuverstų doh.gif .Šiaip black cherry yra iš tokių didesnių vyšninių pomidorų,gali augti iki trijų metrų ir daugiau.Nežinau...Nu jeigu atramos bus,arba aukštyn kojom.Nepatyrusios daržininkės geriau nerizikuokit biggrin.gif .Nebent vienu stiebu,bet pomidorų bus nedaug g.gif .Įdedu nuotraukas kaip jie augo pas mane.Vienoje nuotraukoje jie pačiame gale,bet praktiškai tokio pat augumo kaip gardens delight,kurie matosi priekyje.
Papildyta:
ir dar viena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 20 vasario 2010 - 11:39
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 20, 11:37)
Nežinau...Nu jeigu atramos bus,arba aukštyn kojom.Nepatyrusios daržininkės geriau nerizikuokit  biggrin.gif

Tamsta ryškiai gviešiesi mano būsimos garbės cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jei rimtai, tai galvoju bandyti formuoti su tuo stovu, apie kuriuos anksčiau kalbėjom, ir kurio, žinoma, dar neturiu biggrin.gif Arba dar variantas - leisti žemyn svirti. gal nuo mažumės taip formuojami nelūžtų? g.gif Žodžiu, pažiūrėsim. Į galvą dėl pabandymo nieks neduos, irnesakyk.gif O sėkmės atveju - šlovė garantuota lotuliukas.gif
Atsakyti