Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(GAPO @ 2010 02 19, 18:46)
Labai puikus jūsų laisvo, ir ne tik, laiko praleidimas, Casual  hihihi.gif .

valgau pusrycius, priespiecius ir pietus dabar - ir "medituoju" apie matytus pomidorus ties kompu. bet va paskaiciau jusu zinute, geda pasidare - keliauju kazka naudingesnio nuveikt blush2.gif
Atsakyti
Labai gaila, bet aš jus suprantu laugh.gif . Tupinėju apie sudygusius daigelius, džiaugiuosi, o apie tvarką namuose, kaip ir pamiršau. Einu ir aš ką naudingo visiems nuveiksiu, užteks vien save linksmint ir džiaugtis mažais dalykais: sėklelėm, daigeliais... smile.gif
Atsakyti
Casual thumbup.gif , tam ir tema yra sukurta , kad apie pomidorus bendrautumėm, rodytumės, nematau čia nieko keisto smile.gif
labai įdomus tas pomidorų medis, gal ir susigundyčiau tokių sėklų papirkti, bet pardė toli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 19 vasario 2010 - 18:28
Kazin, dirbs ta parde rytoj, kaip ir darbo diena uz pirmadieni g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 19, 19:34)
Kazin, dirbs ta parde rytoj, kaip ir darbo diena uz pirmadieni g.gif

Kaip supratau nebloga parde thumbup.gif
meduliukas , radau adresą ir tlf.
SĖKLELĖ, parduotuvė
SĖKLELĖ, parduotuvė. Informacija apie įmonę. ... Parduotuvė "Sėklelė" Saulėtekio turguje Kaune, Krėvės g. 95A, tel. 8 685 11675 ...
manau paskambinus pasakyti , ar dirbs ir toji parduotuvė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 19 vasario 2010 - 18:49
QUOTE(satanele @ 2010 02 19, 18:40)
Kaip supratau nebloga parde thumbup.gif
meduliukas , radau adresą ir tlf.
SĖKLELĖ, parduotuvė
SĖKLELĖ, parduotuvė. Informacija apie įmonę. ... Parduotuvė "Sėklelė" Saulėtekio turguje Kaune, Krėvės g. 95A, tel. 8 685 11675 ...
manau paskambinus pasakyti , ar dirbs ir toji parduotuvė g.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jau ir man protelis pašoko.Tik sėklos galvoje,tupinėju apie savo daigus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 19, 20:30)
Nu jau ir man protelis pašoko.Tik sėklos galvoje,tupinėju apie savo daigus  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 02 19, 17:46)
Labai puikus jūsų laisvo, ir ne tik, laiko praleidimas, Casual  hihihi.gif . Labai informatyvus, turiningas. Ir nereik turbūt nei batų, nei šmutkių, svarbu sėklų paduok  lotuliukas.gif

as manau, kad tikrai puikus smile.gif Pvz, man tikrai visiskai neidomu nei batai, nei smutkes, o seklos.. lotuliukas.gif
Kalbant apie daigus - aciu, kad priminet. Visai pamirsau, kad pasisejusi kazka esu biggrin.gif biggrin.gif Einu ziuet - mazu kas jau ir sudyge.
Atsakyti
"pakvaišusios nuo pomidorų" lotuliukas.gif čia gerąja prasme,klausimas iškilo-
kokį termometrą šiltnamyje pasikabinti reikės -lauko ar kambarinį?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 19, 19:37)

Kalbant apie daigus - aciu, kad priminet. Visai pamirsau, kad pasisejusi kazka esu  biggrin.gif  biggrin.gif  Einu ziuet - mazu kas jau ir sudyge.

Aš tai negalėčiau pamiršt, kelis kartus per dieną tikrinu ar sudygo, ar neišdžiuvo. Ryte atsikėlus pirmiausia einu pažiūrėt kaip laikosi mano pasėti augaliukai.
Pomidorų liga pradedu sirgti nuo gruodžio mėn. ir apsiraminu kai jie pradeda nokti.
Nors sakiau šiemet apsiribosiu 12 veislų, bet nepavyks,vis pamatau ką nors įdomesnio ir užsinoriu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 19, 19:37)
Kalbant apie daigus - aciu, kad priminet. Visai pamirsau, kad pasisejusi kazka esu  biggrin.gif  biggrin.gif  Einu ziuet - mazu kas jau ir sudyge.

akurat - baklazanu miskas, cili ryt bus panasiai, paprika lenda. Pomidorai kai kurie visai sudyge, kai kuriems irgi mazai truksta.
Atsakyti